Valkyrien

 

Valkyrien av Stephan Sinding (1846-1922). Denne ble støpt i bronse til Blaafarveværket i 2002. (Flere bilder her)

_____________

Vår kjære medblogger Valkyrien ble i kveld ved en høytidelig trekning trukket ut som vinner av fotoboken som jeg ga bort i forbindelse med God Helg nr 100 i går. Nå må IKKE bildet her forveksles med vår Valkyrien, men siden jeg hadde bilde av Valkyrien i arkivet fra 08 som står på Blåfargeverket ville jeg slå to fluer i et smekk, for flotte er de begge to 🙂  Så jeg gratulerer Valkyrien med boken og sier til henne som til alle dere andre: Tusen takk nok en gang for så utrolig mange fine og hyggelige kommentarer som gjør meg både glad og ydmyk. Og en stor takk for deltagelsen!

 

 

 

Bookmark the permalink.

18 Comments

 1. Næmmen nå ble jeg glad! Tusen takk for den fine gaven! Føler meg utrolig priviligert her jeg sitter! Jeg som aldri vinner NOE – kun en femtilapp på Lotto en gang i året! 😉 Og så vinner jeg en så flott bok bare av å legge in en kommentar hos deg! Men det er alltid koselig å legge inn kommentarer hos deg da!
  Ser frem til å se hva dine endringer går ut på, og jeg vil selvfølgelig fortsatt følge deg!
  Jeg har et ønske: Jeg vil ha boken signert av deg! 😉
  Stooor klem fra Valkyrien

 2. Flott bilde og en hyggelig gest du har gjort her med den trekkningen 🙂
  -men kommentere gjør vi jo “åkke som”… 😉 Alltid trivelig å komme innom denne bloggen her 🙂
  Fortsatt god helg!

 3. Flott bilde…og bilder, når en klikker videre, og kjempestilig gest til Valkyrien. Gratulerer til henne og!
  Ha en fortsatt flott lørdagskveld. Min favoritt vant også i kveld, – i X-Faktor!!

 4. Grattis til Valkyrien, og for et stilig bilde da.
  Ha en fin søndag!

 5. KULT!!! Du verden, herlig bilde! Jeg har trent mang en hest, og dette bildet var da så utrolig flott! Gratulerer til Valkyrien:))

 6. Gratulerer til Valkyrien!…og du for et flott bilde 🙂

 7. Grattis till Valkyrien! Ha en fin avslutning av helgen, Rune!

 8. Grattis til Valkyrien 😉
  Stilig bilde mot den blå himmelen!
  Ha en fin søndag i Drammen 😀

 9. Vi gratulerer og sier god søndag.

 10. Gratulerar !! Fina bilder som vanligt. Ha en fin kväll nu !

 11. Gratulasjoner til den heldige er gitt 🙂 velfortjent!

 12. Det var en en fin bild 🙂 och det var en jätte bra grej du gjorde med den boken 🙂

 13. Alt hva man går glipp av her, gitt. Gratulerer til Valkyrien!!

 14. Riktigt fin bild av Valkyrien, och naturligtvist ett stort grattis till vinnaren. 🙂

 15. snyggt fotat, gillar den blå bakgrunden. 🙂

  grattis till vinnaren också, mycket roligt.

  ha en fin dag

 16. Gratulerer til Valkyrien, ja hun er en herlig dame! 🙂 Men jeg må si jeg skvatt litt da jeg kom inn hit, for jeg visste nemlig at jeg hadde gått inn til RuneE.. og så sto det Valkyrien, og så trodde jeg at jeg hadde gått inn til henne i samme sekund, at hun hadde postet et nytt innlegg..! Hehe.. Den boka så veldig fin ut, så jeg tenker hun får mange fine stunder med den! 🙂

  Og takk til deg for at du er så snill, god helg! 🙂

 17. Nei.. ikke RuneE, men Rune (Bildebloggen) hehe

  Huf, jeg blir vel satt i arresten snart tenker jeg…. ^^

 18. Gratulerer med flott bilde og en verdig vinner 🙂

Comments are closed