God helg

 

03.11.08 startet jeg opp Bildebloggen.  28.11. 08 startet jeg opp med God Helg bilder og hilsen, siden har det gått jevnt og trutt, med unntak i forbindelse med fridager og høytider, men i dag er det God Helg nr 100 🙂

 

Jeg har blogget i 757 dager, lagt ut 682 poster, alt dette takket være dere som besøker bloggen min, dere gir meg stor glede og inspirasjon i kommentarer dere legger igjen, og ikke minst via deres egne blogger som jeg er heldig å få besøke. Så siden det i dag er et lite jubileum å feire ønsker jeg at alle som er innom legger fra seg et spor, jeg vil at alle skal få være med i trekningen av en flott bok om Norsk Fotohistorie, for uten dere hadde det ikke vært noe jubileum her i dag. Har du ikke lyst til å skrive kommentaren her så send ditt navn inn på e-post til meg, og alle som ønsker om anonymitet skal selvsagt få ønsket oppfylt.

 

Om God helg fortsetter inn i 2011 har jeg ikke helt bestemt meg for enda, men jeg er klar for litt endringer. Nytt år, nye muligheter!

Til slutt vil jeg bare si til absolutt alle av dere: Tusen takk for at dere er dere, og riktig god helg. 🙂

 

Trekningen foretas på lørdag kveld, og vinneren blir kontaktet i løpet av kvelden.

Bookmark the permalink.

50 Comments

 1. Ett stort grattis 100-jubiléet! Det är vi andra, som ska tacka för att du bjuder in oss, för att ta del av alla dina vackra fotografier från spännande platser!
  Ser fram emot ytterligare 100 “God Helg”!

  Önskar dig förstås också en riktigt skön helg!

 2. Det är vi besökare som ska tacka dig för en fin och intressant fotoblogg, som innehåller fantastiska bilder från Norge. Och ett stort grattis till 100 jubileet och nu väntar vi på dom nästa 100.

  Ha en rolig fotohelg.

 3. Yes!!! og for mange poster og helger mer Rune!! Gratulerer med dagen bade til deg og din superblog. Er vi som ma takke deg, for alle fantastiske bilder, dine nydelige kommentarer hos oss og i hovedsaken, for a vare en supervenn. Det er sant at bloggverden skulle ikke vare sa fin som det er uten deg og Bildebloggen, sa ska vi utbringe en skal for Super Rune og mange mange ar mer med bildebloggen !!

  Skal!!
  Og ha den beste helg =) =)

 4. Kjempefint jubileumsbilde, og gratulerer med jubileumet, og god helg.

 5. Forandring fryder jo, men helgeinnleggene dine liker jeg godt! Jeg har ikke oversikt over min blogg, godt gjort syns jeg:)Flott helgebilde nr.100.
  Riktig god helg:))

 6. Gratulere med hilsen nr 100 og ser frem til de neste 100 🙂

  Klem

 7. Gratulerer med innlegg nr. 100, og takk for hyggelige bildeopplevelser selv.
  Alltid trivelig å besøke bloggen din, og likeså, å få besøk av deg i min blogg.
  Her snør det tett i dag, så nå blir det mere julesnø:)
  Ha ei riktig god helg Rune:)
  Klemmer herfra:)

 8. Ja det blir fort mange poster over tid. Gratulerer og god helg.

 9. Gratulerer med jubileum! Det var imponerende tall for en som står på innlegg nr 18 eller så 🙂 Du har en kjempeflott blogg og tar de vakreste bilder så jeg håper du fortsetter i minst like mange innlegg. Og takk for at du er du, kjempehyggelig at du legger igjen så fine ord i min blogg 🙂 God helg til deg også!

 10. Gratulerer med nr. 100 “God helg”! Egentlig er det jo vi som skal takke da, til deg som legger ut så mange vakre, spennende og morsomme bilder – og tekster! Og dine kommentarer setter jeg alltid særlig pris nå.
  Blir spennende å se hva du har tenkt på nå da, siden du funderer på å endre litt!
  En riktgi god helg til deg også, nyt det flotte været! 😉

 11. Gratulerer så veldig masse! Er stadig imponert over hvor fine bilder du tar. Fortsett det gode arbeidet, er morsomt, inspirerende, trivelig og lærerikt å følge deg. 🙂

 12. Gratulerer med jubilium, Rune. Eia var jeg så heldig å vinne. Jeg har tittet innom så og si hver dag, men ikke alltid like flink å legge igjen spor etter meg.

  btw. Jobben vår flytter den 3/1 – så hvis du skal ha “søketråder” får du bare ringe på forhånd så skal jeg lose deg :o) God helg og knips i vei videre!

 13. Gratulerer så mye med jubileet Rune.Håper du fortsetter med dette,for det gir minst like stor glede for oss som er innom bloggen din,som det gir deg å lage den.Ha en riktig god helg. 😀

 14. Siden du oppfordrer til å legge igjen et lite spor, så får jeg vel gjøre det…
  Gratulerer med “God helg nr 100”-jubileet! Håper virkelig du fortsetter med den flotte bloggen din! Stikker jevnlig innom og nyter dine vakre bilder – til både glede og inspirasjon 🙂

 15. Grattis på 100-dagen.
  Jubeleumsbilden håller god Helg-klass med den typiska Rune-himlen.
  Vi läsare ser fram mot nästa 100 god-helg bilder.

 16. Är här och kikar på alla fina bilder, gratulera till 100-dagen samtidigt som jag också vill önska en riktigt trevlig helg!

  Kramar Maria

 17. Grattis med jubileet -ha en strålende helg!!

 18. Gratulere med de 100.. Håper du fortsetter for her er det mye fint og se på + masse inspirasjon å få 🙂 God helg til deg også..

 19. Grattis pa 100 dagen, Rune! Du gjor sa veldig fina bilder! Vi far inspirasjon fra dej! Jeg er sa takksam att jeg fikk traffa dej i Oslo i somras under var familjsemester i Norge og Sverige!
  Jeg traffar Kate fra St. Paul Daily Photo blog idag kl 14.00 – kaffee, kakkor og blogg snakk
  En riktig god helg til dej og dine ogsa
  Med vennlig hilsen fra Hagen

 20. Gratulerer Rune! Jag är glad att du är är du och att du är här 🙂 🙂 Jag har fått tips och inspiration från dej och många fina kommentarer och hälsningar vilket jag uppskattar mycket. Önskar dej och dina en God Helg!

 21. Gratulerer med Helgene, bloggen og hele greia – og ikke minst bildene som har vært til inspirasjon for mange.

  Til slutt det viktigste – God Helg! 🙂

 22. Grattis till alla God Helghälsningarna!
  Tack för alla vänliga kommentarer.
  God Helg själv, Rune!

 23. Gratulerer såååå mye! Du fortjener ros for inspirasjonen du selv gir!!
  Kreativitet og fotokløkt er et flott følge!
  Det er du et strålende bevis på, Rune!!
  Ønsker også deg ei flott helg. Her er det væromslag, snøen laver ned og mildværet (“kakelina”) fyller gradstokken med varme grader…Sånn er det hvert år, gitt!!

 24. Gratulerer med de 100. Kan vel nesten si at en helg uten et innslag fra deg er uten mening !!!!!!!! Du er selv kilde til inspirasjon, og vi er mange som er glad for å være ‘venn’ med deg. Vi gleder oss til året som kommer, til mer inspirasjon og glede over finurligheter som finnes fra en Drammenser. God helg til deg og dine, og takk, takk, takk.,

 25. Å du verden! Gratulerer!! Og for en gevinst du gir!! =)

  Ja blogging er inspirerende, og jeg kunne aldri ha vært foruten bloggen din og deg! Du er så flink med å gi kommentarer, og du har så mange vakre bilder, det ene bildet tar det andre!! Din blogg er for meg en inspirasjon! 🙂 Og veldig artig med mobilbloggen også synes jeg! Og jeg vil også si: Takk for at du er du! For du har dine egne måter å skrive kommentarer på, og de er alltid treffende! 🙂

  Håper du vil blogge leeenge videre! Nå ønsker jeg deg og dine en riktig god helg! 🙂

  Og du- om jeg skulle være så kjempeheldig å vinne, så får du en mail med navn og adr.

 26. Gratulerer med de 100. Kjempefint jubileumsbilde. Ha en fin helg.

 27. Gratulere med stort nr. 100 Jubiluem !

  Fint og rundt tall – da venter jeg og sikkert alle andre, i spenning på hva du vil vise oss eller finne på neste år, når det blir fredag… for som du sier, nytt år, nye muligheter….eller skal man gå får det som funker?

  Jeg iallafall, liker veldig godt å stikke innom deg å finne et vakkert bildet med teksten: God helg !

  …ønskes deg også !

 28. Grattis till jubileumsinlägget! Gillar skarpt din blogg med alla fina bilder.
  Ha en go helg! /SA

 29. Det är ju vi som skal tacka dig för att de vackra bilder som du tar och visar oss här . du ger oss inspiration och det är ett stort nöje att komma in hit och titta på alla dina vackra bilder 🙂

 30. Masse grattis Rune!! Men en ting vil jeg si: du gir så utrolig flotte kommentarer selv og dine innlegg er en serie med nydelige bilder. Klart du får besøk på bloggen din!! Du slutter vel ikke med god helg…? Da må du ha Hurra det er mandag istede, hehe 😉
  Nyt helga, LA4VGA hilser men han er litt bizzi…..

 31. Gratulerer Rune, og takk selv du kjekken. Uten deg hadde jammen denne blogginga vært helt den samme skal du vite 🙂 Så underlig, via tastene og det føles som en kjenner hverandre litt også, kjekt!!

  Varm god klem herfra til deg.

 32. For om å omskrive vg-reklamen litt: Helgen er ikke helt den samme uten… (-et god- helg-innlegg fra bildebloggen)

  Gratulerer med jubileumet, vi henger med, med eller uten forandringer 🙂
  God helg til deg også!

 33. Gratulerer med jubileet. Dine god helg poster må jeg få med meg, så ofte som jeg kan. Bildene dine er helt supre og når jeg først har din oppmerksomhet vil jeg også si takk for alle hyggelige kommentarer du legger igjen på min blogg. Det er moro å blogge når en “møter” så mange hyggelige folk.

  Riktig god helg til deg også.

 34. Jeg hiver meg selvsagt på gratulasjonene og sier hipp hipp HURRA for ditt jubileum!

  Det er ikke rart du har så mange trofaste seere av denne flotte bloggen. Du viser oss flotte glimt med stor variasjon, noe som gir oss en følelse av å bla i en bildebok.

  Det er fint for oss at du fortsatt har stor glede av å ta bilder og publisere dem, for da er sjansene store for at vi kan bla videre i bildebloggen også i 2011

  Ta deg en kake, det kan vel smake 😉

  So long…

 35. Lars-Eric Sellberg

  Hej Rune och stort GRATTIS till de 100 !!
  Ha en riktigt fin helg,

 36. Gratulerer med jubileet, og takk for alle flotte bilder og tekster du deler! En veldig koselig og inspirerende blogg jeg besøker ofte… 🙂

 37. Hmmm,…glemte å si; GOD HELG!!

 38. Gratulerer:) Bildene dine er til stor glede, så jeg håper du fortsetter med God helg:)

 39. Det har vært en stor glede og gitt meg masse inspirasjon og motivasjon med å følge bloggen din Rune – håper det blir 100.000 nye uker du blogger.

  Igjen – Well done – og god helg til deg også

 40. Gratulere med 100 gode helger!

 41. Stort Grattis på 100-dagen. Ser fram emot fler fina bilder från dig.
  Önskar dig även en riktigt fin helg! Allt gott! 🙂

 42. Gratulerer med 100 god helg!! Det er en flott prestasjon! Du er en stor inspirasjon for meg, bildene dine er kjempeflotte!! Egentlig er blogging utrolig rart, for vi kan inspirere hverandre på tross av at vi aldri har møttes, snakket sammen, eller vet særlig om hverandre! Men det er flott at bloggen DIN finnes, gleder meg til evt nye påfunn fra nyttår!? 🙂

  Ha en fin helg! 🙂

 43. Gratulerer med 100 God Helg! Det er en inspirasjon å se på dine flotte bilder. Ønsker deg en fortsatt god helg! Og jeg vil fortsatt følge din flotte blogg.

 44. härilgt, stort GRATTIS till årsdagen och så spännande med din tävling 🙂 mycket fint pris måste jag säga.

  önskar dej en skön helg

 45. Så spennende 🙂
  Gratulerer. Mange fine bilder og stemninger her på bloggen din
  mvh
  Håvard

 46. Anne Sofie Simonsen

  Gratulere så masse med jubileet. Tusen takk for at du deler dine vakre bilder.

  God helg hilsen Anne Sofie

 47. Gratulerer med jubileumet! Det er alltid spennende å kikke innom her, enten det nå er flotte bilder eller morsomme tekster!

  God helg til deg!

 48. Jeg gratulerer Valkyrien med boken og sier til henne som til alle dere andre: Tusen takk nok en gang for så utrolig mange fine og hyggelige kommentarer som gjør meg både glad og ydmyk. Og en stor takk for deltagelsen! Ønsker dere en fortsatt fin helg 🙂

 49. En litt forsinket gratulasjon i anledning jubileumet og markeringen.
  Og det er vel slik det er blitt med meg… Hehe!
  Henger ikke med, rett og slett.
  Venter stadig på at det skal snu.
  Lever i håpet om at jeg skal bli en ivrig blogger igjen…

  Kikker innom deg med (u)jevne mellomrom.
  Ha det godt, så lenge,
  og god søndagskveld videre! 🙂

 50. Aldeles flott jubeleumsbilde og en ratulasjon er å sin plass;O) Kjempekoselig!EN riktig god uke ønskes deg;O))))
  Line;O)))

Comments are closed