Valdresflya

 

 

 

 

 

 

Jeg deler opp turen litt så ikke det blir alt for mange bilder i hver post, og starter med reisen til Geiranger over Valdresflya og ned til avkjøringen ved Grotli, rett før Geiranger så var dette noe av det vi så. Været var som bildene viser grått over fjellet, men det var mangt et flott innslag av solglimt underveis og til nærmere Gerianger vi kom til bedre ble været. De neste innslag på bloggen vil være fra Geiranger før det hele avsluttes med hjemturen.

 

 

 

Bookmark the permalink.

42 Comments

 1. Flott natur på valdres. Gleder meg til å se resten av turen

 2. Det var jätte vackra natur och vy bilder 🙂 Det måste ha varit underbart att vara där 🙂

 3. Knallfine bilder! Fantastiske kontraster. (Jeg drar til Geiranger mandag jeg btw…:)

 4. Mektig og storslått natur, er det uansett…men det nederste var flott!

  Nyt kvelden og søndagen…..her er det jobb og tidlig opp:-))

 5. Så utrolig mye flott på engang Rune. Bilde nr 3 ble jeg hengende med vel og lenge, du så vakkert selv skyene hang lavt,bilder med stemning all`i hop 🙂

 6. Så otroligt fina bilder!
  Hälsningar/SA

 7. Fine bilder av en nydelig natur. Du er flink til å hente frem det som naturen viser. Har selv tatt en del bilder, men resultatene på dem blir vel mer til glede for meg, hehe 🙂 som har sett stedene de er tatt ifra. Jeg får ikke samme resultat som du gjør kan du si. Du er dyktig på fotografering. Stolt av deg!

 8. Reklame for Norsk natur på sitt beste – Ha en fortsatt fin helg Rune

 9. Flotte naturbilder.

  Glede meg te resten av bildene.

  Ha en fortsatt fine helg.

 10. utrolig flott natur! Synes bildene med de gråe skyene var flotte! Skyene ligger nesten som et lokk over landskapet, utrolig stilig!

 11. Utrolig flotte bilder Rune! Har kjørt over flya mange ganger, men bare en gang med speilrefleks i bagasjen (og når en kjører MC så blir det ikke altfor mange stopp for å ta bilder … for mye styr med av og på med hjelm, hansker etc). Skjønner jeg må ta turen om igjen … for her er motiver som jeg bare MÅ få satt fast på minnebrikka! Gleder meg til å få se mer av turen!

  Nattaklem fra Irene

 12. Vakre bilder du viser, Rune. Det er balsam i sjelen for en fjellvandrer.
  Det ser høstlig ut, og det er vel ikke lenge før snøen kommer, tenker jeg.
  Flott med de mørke skyene på bilde 3 og 4.
  Du er knallgod!

  Ha en fortsatt god helg!

 13. jeg er ikke ofte i fjellet selv, men skjønner godt hvorfor folk tar turen når jeg ser bilder som du viser her Rune… 🙂 takk for at vi får bli med deg på fjelltur! 🙂
  (ps: og takk for utrolig hyggelig kommentar inne hos meg idag. 🙂
  klem ingrid

 14. God morgen Rune,
  For noen flotte bilder du har tatt her. Ser fram til å se flere.

  Ha en fin søndag.

  Berit.

 15. Härliga bilder. Jag får lust att ge mig ut på en fjällvandring när jag ser dem!

 16. Høsten er kommet -ingen tvil om det. Fin sammensetning av blå himmel, små skyer og gammel snø på det siste bildet.

 17. Helt underbara naturbilder, vilken storslaget landskap det är i valdres. Jag ser fram i mot resten av resan.
  Ha en bradag

 18. Norge er et vakkert land, og det får du veldig godt til å vise frem. Kjempefine bilder, finnes det noe vakrere enn høstnatur? Synes ikke det jeg, nei:) Ha en fin søndag!

 19. Fantastiska bilder du visar upp!

 20. What a landscape!!! What a pictures!!! You catch a great moody sky, and I love the colors of the ground.

  Ha en fin dag minn venn:)
  Robert.

 21. Her har du fått fram lyset og kontrastene veldig fint Rune. Det 4’de bildet viste tydelig skyene her..

 22. Lågt till tak där på vidderna. Storslagen natur är det på fjället. Fjärde bilden är så härlig!! Skönt med blåa himlen på sista bilden också. Mot ljuset!

 23. fin serie av et fint område! Likte bilde nr 3 spesielt godt, ble så fint med steiner i uendelighet i forgrunnen og det blanke vannet og fjellene i bakgrunnen..
  Ha en fin søndag! -Nå skal jeg på location-jakt og profilbildefotografering med min unge datter.. 😉

 24. Det så litt gråt ut men det er jo deilig å bare være på fjellet.
  Flotte bilder gleder meg til fortsettelsen

 25. Dramatisk himmel som gjorde seg veldig! Det er vakkert på Valdresflya, og du har fanget det.

 26. Strålende knippe bilder der Rune.
  Ser ut som du hadde en flott tur.
  Fine farger i fjellet.
  God helg videre 🙂

 27. Meget flotte bilder i gråværet 🙂 Men det blir jo dramatisk himmel av slikt 🙂 Så lysnet det jo til slutt..

 28. Flott dokumentar i bilder! Har selv kjørt over der for mange år siden…det var sommer og sol men høye snøkanter enkelte plasser.
  Ha en flotters søndag 😉

 29. Det er mange år siden jeg kjørte Valdresflya, så dette var et hyggelig gjensyn. Flotte bilder! Gleder meg til fortsettelsen.

  Ha fortsatt en fin søndag!

 30. hei så flotte bilder du har tatt.
  jeg skal selv kjøre den veien i morgen men da over fra beitostølen og videre til dombås.
  gleder meg til å kjøre over der .

 31. Det er virkelig flott over de norske fjellene og det får du fram her på en super måte.

 32. Jättefina bilder Rune

 33. Du så lenge siden jeg har vært på Valdresflya.Flotte bilder uannsett vær! Gleder meg til fortsettelsen:)) Ha en fin fin kveld:)

 34. utrulig flotte bilder du viser her 🙂 vakkert landskap du har vandret i 🙂

 35. Vilket ställe på jorden du funnit! Helt makalöst vackert. Där skulle jag stortrivas. Lugnt, tyst och med stora vidder. Japp, nå´t för mig 🙂 Tack snälla vännen för att du kikade in. Alltid lika roligt att höra från dig. Ha en fin start på veckan.

 36. Utrolig stilig og flott natur! Er ikke lengesiden vi kjørte over der, og det ble alt for mange bilder derfra 🙂

  Gleder meg til å se mer 🙂

 37. Anne Sofie Simonsen

  Kjempeflott “reiseskildring” dette. Storslagen natur:-)

 38. Tusen takk for hyggelige og fine kommentarer alle sammen 🙂 Det var i seg selv en stor opplevelse å kjøre over Valdresflya med det været vi hadde, en høst som var godt i gang både på bakken og i luften. Det var godt overskyet stort sett hele tiden, men det var solglimt som belyste høye fjelltopper, det var solstråler ned i fjellvann og røslig lyng, det var rovfugler, tamrein og en fortryllende herlig og ren fjellluft. En tur over der bringer med seg mange minner i kropp og sjel, og ikke minst på minnebrikken 🙂

 39. Kjenner meg igjen der, ja.
  Flott høststemning og en nydelig bildeserie!

 40. Ja jeg ville heller ikke være ked af at opleve naturen på en gråvejrsdag – dine billeder er så beskrivende! Flotte!!

 41. Heh…hoh…. sitter her og prøver å få tilbake den normale pulsen, for her begynte den å gå fort, skjønner du..! Valdresflya, såååååå nydelig! Det gikk rett inn i mitt hjerte!! Bildet nr 3 hadde en slående effekt på meg!! Så nydelig at det kunne jeg hatt hengende på min vegg!! 🙂 Og så flotte de ble når jeg forstørret dem også! Du, jeg må bare “ta turen en gang til”, her på siden i stort format altså! Takk for at du delte med oss! 🙂

 42. Altså…. jeg har vært over der og jeg, men det er lenge siden du!! Samboeren min har ikke vært der, så det kunne ha vært på sin plass….. JA!! =))

Comments are closed