God helg

 

Ønsker dere en hårreisende og trolsk helg 🙂

 

Endelig tilbake i bloggeland etter en liten pause som har gjort godt. I morgen skal jeg begynne å ”plage” dere med bilder fra turen vår til og fra, og ikke minst fra selve Geirangeroppholdet. Det å velge seg ut bilder har vært langt verre en jeg trodde, for jeg har ført over bildene for hver dag til eksterndisken og hadde egentlig ikke så god oversikt hva antall gjelder, og det var dumt, hehe. Men nå har jeg et par knipper klare som kan speile litt av opplevelsen. Og figuren på bildet over var det et stort antall av å se i Geiranger, vel å merke bare i butikkhyllene 🙂 Og tusen tusen takk for alle de hyggelige kommentarene dere har lagt igjen hos meg!

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

33 Comments

 1. …og en riktig god helg til deg også Rune:)

 2. Håper ikke du har tatt med deg mange av disse hjem, og at de begynner å streife rundt i nabolaget…? 🙂 God helg! 🙂

 3. Ønske om en finfin helg til deg også Rune:) Ser fram til å bli ‘plaget’ med bilder…

 4. Velkommen hjem. Venter i spenning på flere trolske bilder fra trollmannen med kamera.
  Takk for kommentarer, og god helg

 5. Vi vil plages med dine flotte bilder Rune 😉 Herlig type han trollet, hehe 😀
  Ha en flott helg du også 😉

 6. velkommen hjem igjen!! gleder meg til å se bilder fra troll -landet!! 🙂

 7. Å “plage” oss syns jeg bare du skulle gjøre. Gleder meg til å se bildene fra turen. Ha en fortreffelig helg

 8. ….ønsker deg det sammen! Ha en riktig flott helg:D

 9. Velkommen tilbake!
  Dette var selveste bloggtrollet det – kunne skremme Blogger på flat mark. Jeg tror du får la den gjennomgå samme behadling som du har beskrevet for deg selv i startteksten på bloggen din 🙂

  God Helg!

 10. Velkommen tilbake fra bloggferie 🙂 Gleder meg til du legger ut dine opplevelser.. God helg til deg også.. Lurer på en slik sveis jeg også.. Har jo hår igjen på sidene 🙂 Me fær sjå som dem sier i Heddal..

 11. Godt du ikke traff på slike i naturen, det hadde sannelig fått håret til å reise seg på meg også:D
  Ha ei flott helg!

 12. Ei riktig god og trolsk helg til deg også:)

 13. God helg til deg også, med eller uten troll! Gleder meg til bildene fra Geiranger 🙂

 14. Så flott at du er tilbake…du har vært SAVNET!!

  Gleder meg til å nyte dine vakre bilder fra en vakker plass.

  Kos deg med freddan..

 15. Nå ble jeg nesten skremt..
  Håper du har kost deg masse, har savnet bildene dine..du har vel kofferten full nå tenker jeg:-)
  God helg!!

 16. Hehe… Jeg ble tatt litt på sengen nå. Jeg ventet å se et bilde fra Geiranger, og så dukket denne karen opp. Jeg gleder meg også til å se bildene fra turen.

  Ha en fin fredag og god helg!

 17. Litt av en type du presenterer her,hehe.Stilig sveis.Ha ei riktig god helg.
  Alltid hyggelig å se bildene dine,så bare la dem komme du.:)

 18. Den är ju precis lik meig denna da !! Kjempebra !!

 19. Hei sveis, hyggelig å få deg tilbake 🙂 For et trollete glis! Det er vel sånne trolske typer oppe på Konnerud også? Håper på en tur på soppstedet vårt i løpet av helga. Det er litt “skummelt” i mellom trær med skjegglav og mosadotter, setter fart på fantasien!

  Ha en toppers helg!

 20. Åhhh, har du vært i Geiranger. Da kan vi vel vente oss mange blinkskudd derifra ja. Var der selv med familien i sommerferien. For en flott plass. God helg:)

 21. Ah, luksusproblemer?? 😉 Godt med et rikt utvalg i arkivet, vel? Velkommen tilbake 🙂

 22. Gjett om jeg gleder meg til å se bilder fra Geiranger, Jeg har jo vært der mange ganger. Fotografert har jeg også, opp og i mente, men det kan nok ikke måle seg med dine blinkskudd. Du har dreisen på naturbilder så nå vil jeg sedet. Ikke noe troll og tull
  🙂 Gi meg det naturlige og vakre.
  God helg 🙂

 23. O hildrande du som håret ditt har vokst!!! ja ja sklik er det vel når man drar rundt blant fjell og fjorder. Kjempeglad for at du er tilbake `hos oss` nå, og gleder meg stort til å se bildene dine kan du skjønne 🙂

  God helg til deg også Rune, langt hår og stor nese, men du og du så søt tross alt.

 24. Ha ha ha .. vilken bild 🙂 De andra bilder ser man fram emot att få titta på då man vet att du alltid har så otroligt vackra bilder att visa upp .. ja man har saknat där här och undrat vart du hade tagit vägen 🙂

 25. Nei, du plager oss ikke. Så langt i fra!!
  God helg til deg også!!

 26. Hej!! Velkommen tilbake Rune,,cool at hadde du sa fin i Geiranger,,jeg regner a se mange bilder fra det fremover, det kommer at bli spennende om du deler det med oss. Haha,for en troll,,,ha en magisk og trolsk Helg der =)

 27. Gliser bredt tilbake,
  og ønsker deg ei riktig GOD HELG! 🙂

  Gleder meg til å se bilder!

 28. Hei Rune 🙂 Nydelig Troll med et godt helgesmil 🙂
  Selvom vi er midt i helgen går det vel an å si god helg 🙂
  Gleder meg og ser frem til å se alle de flotte bildene fra turen din til Geiranger. En eller annen gang så skal jeg ta turen opp der jeg også 🙂

  Ha en riktig fin og avslappende helg 🙂

 29. Smiler med trollgubben (med de utsøkte farger!) og ønsker en riktig god helg tilbake 🙂

 30. Jag önskar dig ett gott slut på helgen!

Comments are closed