På vei ned

 

paa-vei-ned

Solen går ned i havet og skaper de flotteste farger og nyanser… langt der borte i horisonten ses Tvistein fyr.

 

 

Tusen takk alle sammen for hyggelige hilsener på dagen min og bloggjubileet! Alle de hyggelige ordene som dere har sendt meg varmer meg, gjør meg glad og ydmyk.

Feiringen varte i mange dager, og det har vært en fantastisk reise ved havet, opplevelsene har stått i kø og vi har kost oss masse. Det har vært godt med noen dager uten data, men abstinensene har innhentet meg, så her er jeg igjen 🙂 Tusen takk igjen alle sammen!

 

 

 

Bookmark the permalink.

33 Comments

 1. Hei!

  Velkommen tilbake!

  Det bildet ditt var kjempefint..

  Og hvor er headeren din fra?
  Stavern Fyr elle no?
  Går det ferge dit elle no? Må man ha båt?

 2. Å,du verden så flott,får aldri nok av sånne bilder.
  Og den nye headeren din var nydelig 🙂

 3. Det var et vakkert bilde Rune. Herlige farger!!

  Velkommen tilbake, regner med turen var knall 😉

 4. Fantastisk bilde. Gleder meg til fortsettelsen, bar du har kost deg. Ikke hver dag en fyller 40, sjø.

 5. Så bra du hadde en fin fin feiring!

  Bildet er nydelig og minner i fargene om en kald vinterdag.

 6. Lang rekonvalisens? vel vel… håper det er solen da, som er på vei ned, og ikke at det er 40 åringen som føler det slik :-))
  Nydleig et bilde, og for ikke å snakke om din nye header, ble sittende å se på den jeg.

 7. Åå, det hørtes skikkelig koselig ut, og ser du fikk bruk for kameraet også 🙂

  Nydelige farger i bildet! Det er en vakker årstid vi er inne i.

  Tenkte også jeg skulle nevne bildet i headingen her. Det var utrolig vakkert -se hvordan lyset faller på de hvite husene. Noe så nydelig! Det så skikkelig idyllisk ut 🙂

  Gleder meg til flere oppdateringer 🙂

 8. vilken ljuvlig solnedgång!

 9. mmm.. nydelig…lurer på hva det er med solnedganger som gjør at vi aldri blir lei dem…

  Så koselig å høre at du hadde en flott feiring:-) noe å ta med seg inn i vintermørket

 10. Nydelig solnedgang….lekkere farger!

 11. For en flott stemning i den solnedgangen! Og nydelig lys i din nye header!

  Kjenner litt til det der med abstinens når man er for lenge borte fra dataen. Men uten opplevelser – ingen blogg! 😉
  Høres ut som du har hatt en feiring verdi en 40-års jubilant – men hyggelig å ha deg tilbake.

 12. Kjempeflotte farger og nydelig bildet.

 13. og jeg skulle jo spørre deg i dag hvordan du feiret og så hadde du gått før jeg ‘sanset meg’.
  Nydelig bilde igjen!

 14. Et rett og slett nydelig og vakkert bilde. For en solnedgang!
  Likte veldig godt headeren din. Idyllisk var den 🙂

 15. Det var deg vel unt – spesielt når du kan levere slike bilder ved tilbakekomsten!!

  PS Takk for hyggelige kommentarer 🙂

 16. Velkommen tilbake!

  Nyyyydelig bilde, fargene og stemningen i bildet gikk rett hjem her:) Grattis med ny flott header!

 17. takker for oppriktig svar rune!!! Det er så mange som er kjipe når en spør om fotohjelp!

 18. nå skal jeg ikke løpe for å kopiere bildet ditt da.. var bare nyskjerrig pga fotoutstillingen.. bare så det er sagt rune

 19. 40 år og på vei ned…Hmmmm…
  Uansett har du et fantastisk flott bilde!
  Kyst, sjø og alt som hører til er vitaminer for kropp og sinn! Fått deg nytt kamera? Hva slags da?
  Ha en fortsatt strålende kveld!

 20. Godt du har overlevd,) Ti år til neste gang:))
  Herlig bilde med flott lys i! Godt du er tilbake med flott header og knalle bilder:)

 21. VAKKERT! utrolig vakkert faktisk!

 22. The light makes this photo really beautiful!

 23. Knallgode farger. God komposisjon. OG en alt for sen hilsen 🙂 Grattis med dagen som var. Jeg ligger litt bak i løypa gamlis. Ha ha 😉

 24. Hei! så koselig at du er tilbake!! veldig rart i helgen å ha så mange rune-frie dager.. hehe ;)Den nye headeren var bare helt nydelig. Der kunne jeg tenkt meg å ha sittet og sett utover..

 25. til rune fra helge! jens stoltenberg-klem dvs sånn uten kinn og for mye kropp!! he he

 26. For eit flott bilde! Solnedgangen var så klare fargar at eg tippar det var litt kaldt den dagen:-)

 27. NYYYDELIG!!!

  Elsker fargene du har fått med her, og bildet er så rolig og fint!

  LOVE IT!

 28. Vakre farger i solnedgang. Pent, og velkommen tilbake etter feiring

 29. Svenn-Inge's bildeblogg

  Nydelig bilde. Herlige farger…

 30. Flott bilde, veldig fine farger. Liker komposisjonen også. 🙂

 31. DjYalla: Tusen takk for det 🙂 Resten har du fått svar på,hehe.

  Anne Berit: Tusen takk for det Anne Berit, da er vi to, solnedganger blir man ikke mettet av, alle er så forskjellige og alle stråler ut noe eget.

  MajorogMeg: Tusen takk for det, og det er godt å være tilbake også, selv om jeg kjenner at det går litt trått enda, men det kommer seg bare man komme litt à jour igjen:) Turen var knallbra, hadde jeg hatt mulighet hadde jeg blitt et par uker til.

  Gärdsmygen: Tusen takk 🙂

  Dagrun: Tusen takk, ja nå siger jeg sakte i gang med bilder fra turen, men er ikke kommet helt i siget med redigering enda, tar litt tid etter mange dager i eldorado, da går kamera varmt, hehe. Vanligvis ville jeg sagt at jeg var glad for at jeg ikke fyller førti oftere, men nå må jeg si at jeg skulle ønske jeg fikk reprise på disse dagene og jeg feirer dagen gjerne enda mer 🙂

  Gry: Helt toppers tur som jeg gjerne skulle fortsatt i det uendelige 🙂 Takk for det, ja det var ikke langt unna vinterfølelse der jeg stod og knipset i 13 m/s vindstyrke.

  Anne: Her er alt på vei opp Anne, ingen ting som henger eller går ned, hehe. Det som er fordelen med å fylle 40 år er at nå har jeg et lett tall som er lett å huske, har jo vært noen og tredve i mange år nå. Tusen takk for det, og du kan tro det var herlig å se dette live, satt helt til det var heeelt mørkt.

  Amatørfotografen: Det var en kjempefin tur, har kost oss masse, drar ikke på Kiwi uten kamera engang,hehe, så det kom til nytte på turen også 🙂 Tusen takk for det, ja årstiden er den flotteste på mange måter syntes jeg. Hyggelig at headeren falt i smak, det var en flott opplevelse i seg selv når solen gikk ned, og idyllen var nesten til å ta på 🙂

  Sarah: Tusen takk 🙂

  Randi: Det har jeg fundert mye på, og det er rett og slett at det er ikke to av dem som er like, det er stort, det er flott og man kan miste pusten av mindre. Absolutt noe å ta med seg inn mot og gjennom vinteren disse dagene 🙂 Tusen takk!

  Elin: Tusen takk 🙂

  Valkyrien: Tusen takk 🙂 Headerbildet kommer nok ut en av dagene i sin helhet, og det var like herlig å sitte der som det ser ut som, det var en fin opplevelse i seg selv bare den timen. Er ikke bra å være for langt unna en datamaskin, hadde med meg den bærbare for å sjekke e-post, men jeg styrte unna surfingen, godt med litt pusterom, og vi var jo stadig på farten så det gikk overraskende greit, hehe. Og feiringen var suveren og hyggelig, minner for resten av livet 🙂

  Morten Pedersen: Tusen takk for det 🙂

  Marita: Vet du hva da, jeg må innrømme at først i dag har jeg koblet hvem du er, hehe, litt flaut da men jeg har studert på dette, men nå vet jeg så da kan jeg si det høyt 🙂 Ja, vi ble stående å skravle i porten om foto og blogging, og vipps så var jeg av sted. Tusen takk for det, hyggelig at du følger med bloggen min.

  Tone: Tusen takk 🙂 Ja, den var virkelig fargerik og nydelig denne kvelden. Hyggelig at du liker headeren også, den ble tatt dagen etter dette bildet. Fire dager med herlige solnedganger gjør inntrykk når man står ved åpent hav som her.

  RuneE: Tusen takk, det gleder meg å høre Rune 🙂 Selv takk.

  Kine: Takk for velkomsten og ros for både bildet og headeren 🙂

  DjYalla: Ingen ting gleder mer enn hvis andre tar bilder fra samme område, to bilder blir ikke like og det er alltid spennende å se hva andre ser av motiv p samme sted, så dele må man gjøre :)Og fotoutstillingen til Svenn var vi heldige å få med oss før vi returnerte hjem vi også, et godt stykke mesterlige fotos og musikkbilder som var utstilt der.

  Hans HB: Hehe, nei her går alt bare oppover Hans, alt for ung til å henge med hodet allerede nå 🙂 Tusen takk, veldig hyggelig å høre. Det er noe eget ved å være langs kysten, blir ikke mettet av det bare fylt opp av nytt liv. Ikke noe nytt kamera her nei, holder stand det jeg har inn til videre. Har åpnet og lukket speilet høyst sannsynlig over tålegrensen nå, men enn så lenge… Kanskje man skulle fått seg en sponsor snart, hehe.

  Kathrine: Hehe, ja overlevde med god margin faktisk, nesten flaut å si det men det skulle vært mulig å feire litt oftere 🙂 Tusen takk.

  RH bilder: Tusen takk Ruben 🙂

  Framed and Shot: Tar meg friheten og svarer dere på norsk jeg 🙂 Tusen takk for det!

  Ivar Ivrig: Tusen takk for det Ivar, og takker og bukker for hilsen 🙂 Gamlis du tenker jeg,hehe, er ikke eldre enn man gjør det selv vet du. Og nå har jeg om ikke annet et tall jeg husker når noen spør hvor gammel jeg er 🙂

  Ingrid: Tusen takk 🙂 Hehe, så dagen er ikke den samme uten Rune nei, det var hyggelig å høre. Det å sitte der ute å se solen både gå ned og opp, kjenne vinden røsker i kroppen og solen varmer når man sitter i le var bare helt ubeskrivelig flott.

  DjYalla: Hehehe, takk for det Helge,alltid hyggelig med en klem 🙂

  Wenche: Tusen takk for det 🙂 Det var nok ikke mange gradene denne kvelden nei, er ikke sikker men tipper på ca 6-7 grader bare. Var kald vind kan du tro, men nydelig å være en del av det.

  Nabon: Tusen takk, hyggelig å høre 🙂

  Ivar: Tusen takk Ivar, det er godt å være tilbake igjen også, selv om jeg hadde likt å feire noen dager til 🙂

  Svenn Inge’s bildeblogg: Tusen takk for det 🙂

  Trond: Det var hyggelig å høre Trond, tusen takk 🙂

  Tusen takk alle sammen for hyggelge kommentarer og ros for bilde og header og ikke minst for velkomsten 🙂 Dere vet å glede meg!

 32. Så nydelig!! Tenk at vi har så nydelige solnedganger, der himmelen farges slik. Mykt og vakkert! 🙂

Comments are closed