Jubileum 40-400

I dag feirer jeg to jubileer; bloggen har sitt innlegg nr 400, og jeg fyller 40 år. Nå hadde jeg planlagt at innlegget skulle hete FFF… for: førti, feit og ferdig. Men joda, jeg er jo 40 år i dag, men jeg er ikke feit og på langt nær ferdig, så det ble med tanken. Og selvsagt har det blitt nøye vurdert om jeg skulle nevne i forbifarten at jeg fyller år i dag, men pytt pytt, har man først eksponert seg litt så kan man jo like godt blottlegge seg helt 🙂

rune-40-400

Det er helt utrolig å tenke på at jeg daglig og litt til har blogget tilsvarende et gjennomsnitts svangerskap. 9 utrolig spennende måneder har rast av sted, hvor jeg har stiftet bekjentskap med så utrolig mange fine, hyggelige, herlige og snille mennesker. Dere er en fin gjeng som jeg setter umåtelig stor pris på, vi har en hyggelig og humørfylt tone og kan være veldig uhøytidelige når det trengs, det er rett og slett veldig avslappende og berikende.

rune-40-1

Så en stor takk rettes til hver og en av dere for alle deres bidrag med kommentarer her, deres bilder på deres blogger og utallige e-postkommunikasjoner. Og ikke minst for all inspirasjonen dere gir meg!

Når du leser denne posten så er jeg på vei til et ukjent sted som dagen min visstnok skal feires i fire dager til ende. Hvem, hva eller hvor har jeg ingen formening om. Vet bare at jeg ikke er hjemme før søndag igjen… litt skjelven i buksa av den grunn, men det går sikkert veldig fint 🙂 Og den bærbare pc’n fikk jeg lov å ha med meg, hehe.

Tusen takk for at dere er akkurat dere!

 

 

 

Bookmark the permalink.

50 Comments

 1. Gratulerer så mye med dagen. Ser frem til de neste 40 og 400.

 2. Da vil jeg være den første til å si: GRATULERER så masse med dagen Rune!! :D, håper du får en fantastisk og minneverdig feiring!! har lært deg å kjenne som en utrolig hyggelig, varm og reflektert personlighet, og det er alltid koselig både å titte innom bloggen din, og få besøk og kommentarer på min egen! så 3 x 3 HURRA for deg!! STOOR bursdagsklem fra meg! : )

 3. Jaha!

  Gratulerer med dagen Rune! Jeg må si; du tar mange flotte bilder og er en god inspirasjonskilde!

  Så fortsett med det gode arbeidet 🙂

 4. Gratulerer så mye med dagen!! 😀

 5. Gratulerer så mye! Både med dagen og med de 400. Håper dagen blir slik du ønsker den skal være!!
  Trodde på gullfeiring i går mot Tromsø, men feiringa kommer vel. 5 muligheter til….
  Skal markere besøk nr 100000 på bloggen min en gang før jul,….håper jeg!!

 6. Gratulerer med dagen – jeg ser frem til de neste 400 innleggene også, flotte bilder 🙂

 7. GRATULERER!!! 🙂
  Gleder meg til de neste 400 postene fra deg!
  Også ønsker jeg deg alt godt for de neste 40 årene! 🙂

  Du er en suveren medblogger!
  En god fotograf med glimt i øyet og en god penn!

  Ha en fabelaktig fin feiring og helg! 🙂

  BursdagKLEM fra meg!

 8. Gratulerer så mye med dagen og de 400 Rune.
  Det står skrevet mye fint om oss medbloggere, men det er din kreativitet, humor og alltid positive tone som smitter over på oss medbloggere.
  Du følger med «overalt» å legger alltid igjen hyggelige kommentarer.
  På noen av titlene og bildene ler jeg så jeg nesten detter av stolen mens andre sitter jeg bare å nyter synet av.
  Du er en fantastisk blogger.
  Håper du får noen utrolige dager og noen minner for livet.

  Mvh
  Marius

 9. Hjertelig til lykke med 40-årsdagen.Håper du får ei kjempeartig feiring.Skulle likt å vært floga(flua) på veggen der,hehe.Håper vi får se bilder.Kos deg.Bursdagsklem fra meg 🙂 🙂

 10. Gratulerer så masse, med 40-års dag og 400 innlegg! Takk også for fine ord til oss som følger deg, som jeg gjerne sender i retur! Du er en inspirasjon både i bilder og ord! Har fått meg mang en god latter – og bildene dine er jo en nytelse i seg selv! Håper du får en kjempefin feiring!
  Er på «ferie», men da jeg så dette, måtte jeg jo sende deg noen ord! 😉

 11. Hurra for deg Rune 😉 masse gratulasjoner!!
  Flott innlegg som vanlig, det er jo du som inspirerer oss andre og gir oss en god latter 😀
  Nyt turen, bra du fikk ta med deg pc`n 😉
  Major hilser…og Gubben 😉

 12. Gratulerer, og takk det samme for alle dine kommentarer.

 13. Ja ja ser man det..men bare undommen fortsatt. Topp innlegg som vanlig…

  Gratulerer så mye med dagen Rune! og feir med måte.. 🙂

 14. GRATULERE!!

  Solid prestasjon med 400 innlegg – og 40 er jo ingen alder!

  Vi ligger nemlig noen hakk bak i antall poster (faktisk mange hakk, naermer oss 200 😉 ) Men til gjengjeld ligger vi litt foran deg i antall aar!!

 15. Gratulerer ganger 40 fra meg.

  Bloggen din og bildene dine er anderledes, du har masse humor, og kreativitet…en herlig blanding som gjør bloggen din til en av mine favoritter.
  Fortsett og blogge kreative bilder.:-)

  Ha en flott feiring der du måtte befinne deg:-)

 16. Stort, stort grattis på Din Dag!
  Uppskattar alltid att besöka din sida och är lika glad över besöken på min sidaoch de uppmuntrande kommentarerna du skriver hos mej.
  Vi ses här i cyberspace igen efter firandet hoppas jag:)

 17. Gratulerer så mye med dagen kjære Rune. 40 år gitt, plutselig føler jeg meg riktig så ung med mine 31 år, 3 mnd og 10 dager *gliser bredt*
  Gleder meg på flotte bilder fra tredagersfeiringen :))

 18. Gratulerer så mye, både med bloggjubileum og fødselsdag!

  Håper du får en fin tur hvor enn du måtte havne 😉

  Ser frem til de neste 40 – 21333 😉

 19. G R A T T I S M E D D A G E N !

 20. Gratulerer med dagen. Vi skal på tur i helgen vi også og blir borte til mandag. Ha en flott weekend.

 21. Gratulerer så mye med dagen og de 400! Håper du får en minneverdig dag og helg!

 22. Hurra for deg som fyller ditt år, hipp hurra!!!!! Håper du er både begavet og borskjemt i skrivende stund.

  Og 40 er ingen alder. Jeg havner der snart selv, om ikke mange år egentlig…

 23. Gratulerer med dagen, Rune. Kos deg i helgen!
  Hilsen fra meg og vi andre i BWG

 24. Gratulerer så mye med 40+400. Bloggen din er en av de bloggene jeg må innom hver dag for å se hva du har lagt ut. Dine ordspill og flotte bilder liver opp i en hektisk hverdag. Håper du får en fin feiring

 25. Wow, dette var ikke småtteri heller. Først og fremst GRATULERER så masse med 40 års dagen og ikke mindre enn imponerende 400 innlegg. Håper du har hatt og fortsatt har en knallfin dag, og at du koser deg og har det moro i helgen.

  Må bare tilføye, at det er ALLTID moro å komme innom bloggen din, her er det alltid flotte bilder, og god humor.

 26. Henger meg på alle gratulasjonene:) Imponerende 400 innlegg, wow!! 40 år er jo er fantastisk alder har jeg hørt:o) Kos deg masse i helgen og vit at jeg og mange andre setter pris på deg og bloggen din..

 27. Gratulerer masse, Rune, både med dagen og med de neste 40 (og 400)!

 28. Hurra for deg som fyller ditt år, ja deg vil vi gratulere!!!!!

  Stå på mann!! du er hærlig!! og bloggverden hadde faktisk ikke vært det samme foruten deg :-))

  Ha en kjempekjekk helg, ha en toppers feiring, og bildene derfra ønsker vi oss en dag i neste uke….

  *smask*

 29. Et kjempestort gratulerer med dagen (i går)!!!

  Tusen takk for den gleden du gir ved å blogge – det er alltid kjekt å komme innom her hos deg: Uansett hvordan dagen er så gjør et besøk her dagen lysere og morsommere 🙂

 30. Hipp hipp hurraaa!!! Klem fra meg:))

 31. Gratulerer med dagen og bloggen :))

 32. Grattis med dagen!!!!

  Synd du ikke svinger innom her så skulle jeg spandert 40 glass og 400 tyrker he he

  Goood helg og feire til fulle ende!

  Yallaman

 33. Grattis och tack för dina fina kommentarer på min blogg.

 34. Grattis till 40-400. Du har en otroligt vacker fotoblogg!

 35. gratulerer med fødselsdagen og gratulerer med 400 flotte innlegg 🙂

 36. Det tok en liten stund før jeg fikk somlet meg rundt med de nødvendige gratulasjoner – men det må jo da bli 400 + 40 av dem da! 🙂

  Keep up the good work!

 37. Ser det har skjedd litt av hvert her mens jeg har vært borte! Gratulerer så mye med den store dagen, og 400 innlegg er jo utrolig bra! Masse flotte bilder har du delt med oss, og det har vært en kjempeinspirasjon! Takk til deg!

  Håper du har hatt en kjempefin tur hvor du enn er og gleder meg til å høre mer og se bilder når du er tilbake 🙂

  Jeg hadde en fantastisk tur til Australia sammen med mange andre både amatørfotografer og proffe fotografer, og bilder kommer 🙂

 38. Og tusen takk for at du er deg. Jeg sender ca 10.000 våte hundesleik og gratulerer med både innlegg og dag!

 39. Gratla med både det ene og det andre! Må virkelig si du har vært produktiv med 400 poster på 9 mnd!

  Ser frem til flere blinkskudd og ordspill fra deg i fremtiden!

 40. Hei Rune!
  Gratulerer med jubileet! Du var en av de første som kommenterte mine bilder, og jeg ser at du er en flittig fotograf og blogger. Synes du runder nr 400 med stil – kreativt og med lun, god humor som jeg kjenner igjen fra flere av dine bilder. Stå på videre – det blir vel 400 til?

 41. Gratulerer Rune!! Både med bursdagen og med jubileet på bloggen. Du har ein inspirerande blogg og eg gledar meg til dei neste 400 innlegga:-)Bursdagsklem:-)

 42. Gratulerer så mye med jubileene dine! Og takk selv, Rune. Du er en av de jeg virkelig setter pris på i bloggverden. Håper du har hatt fine dager på den «skumle» turen din.
  Og så sender jeg deg en klem!

 43. Gratulerer med dagen=)

 44. Gratulerer så mye med de 40!

  Kom over bloggen din tilfeldig, og du har noen fantasktiske bilder! 🙂 Herlig!
  Liker ordspillet ditt, helt KONGE! Satt her og smilte med meg selv! 🙂

 45. Lurer på om ikke den bortførelsen gikk litt hardt for seg. Lever du Rune?

 46. Gratulerer med overstått! Håper du overlevde? Det er da NÅ livet begynner, er det ikke det da?? Ler.. En ting en skal huske: «En blir aldri YNGRE enn det man er nettopp I DAG».. Så det er bare å ha motet oppe! 🙂

 47. Tusen takk alle sammen for hyggelige hilsener på dagen min og bloggjubileet! Alle de hyggelige ordene som dere har sendt meg varmer meg, gjør meg glad og ydmyk.

  Feiringen varte i mange dager, og det har vært en fantastisk reise ved havet, opplevelsene har stått i kø og vi har kost oss masse. Det har vært godt med noen dager uten data, men abstinensene har innhentet meg, så her er jeg igjen 🙂 Tusen takk igjen alle sammen!

 48. Gratulerer med dagen som var Rune, (bedre sent enn aldri er det noe som heter) og en *fanfare* vi tar med :)Neste år regner jeg med at jeg titter innom bloggen din en tur på dagen, du har bursdag på samme dagen som min eldste så nå husker jeg nok på det 😉

 49. Jeg må bare si at jeg rett og slett ble litt rørt over innlegget ditt… Flott innlegg!
  Og gratulerer så mye med vel overstått!

 50. Velkommen etter 🙂
  Gratulerer med dagen som var og flotte 400 innlegg….

Comments are closed