Kule refleksjoner

  

kule-refleksjoner- 

 

 

 

 

Her kan du lese om kulen.

Bookmark the permalink.

22 Comments

 1. Det var en kul kul ;-))

 2. «Cool, man!» 🙂

  Den legger du inn hos Aileni på Monochrome weekly – en sikker innertier!

 3. Mange kule refleksjoner i kula, ja 😉 Helt rå den der! Skal prøve å bli flinkere til å ha med kameraet på vei til og fra jobb så jeg kan knipse mange forskjellige refleksjoner.

 4. Snart ber jeg kommunen her om å ta en inspirasjontur til Drammen for den kula, den er missunnelsesverdig du!!! fy søren så kuuuullllt :-)))

 5. tøft rune og fine refleksjoner.. prøvde å se om jeg kunne se fotografen i kula 🙂

 6. Makrell i tomat!!!!! ja, makrell i tomat, yes gutten det hadde vært noe til ord det :-))

  …må være noe galt i mitt hode i dag??? her må nok stereoen av og støvsugeren frem :-((

  Og har ikke tenkt gå deg i næringa nei, ordtak og musikk er mer min greie, og nå sitter jeg og motiverer meg til «Nød lærer naken kvinne å spinne» he he, bilde langt inn i de kalde dype trønderske skoger…, huff, galskapen lenge leve.

 7. Kula igjen ja:)) God grunn til å reise til Dammen dette. Flott bilde!

 8. Den var interessant!

 9. Kjempeflott bilde,dere er heldige som har den kula,den er skikkelig flott.Skal forresten legge inn et bilde av min kule i kveld,så stikk innom,hehe 🙂

 10. Innertier. Denne var virkelig kreativ og god 🙂

 11. Kula gjør seg veldig godt uten farger også.. Veldig stilig!!

  Sist jeg var der nede tenkte jeg at denne må jeg vaske litt neste gang jeg kommer.. Fy og fysj så mange ekle fingermerker.. Fingra av fatet hadde jeg lyst til å si til alle som tafset på den.. Gleder meg til hvordan den tar seg ut på andre årstider:)

 12. Den kula er utrolig fascinerende! Og den var slett ikke dum i sort/hvitt heller! Flott bilde!

 13. Flott ja Rune. Ser du fortsatt har igjen noen sort/hvitt bilder på filmen 🙂
  Lurer på hvor speilbildet av fotografen ble av i kula?
  Ha en «kul» aften

 14. Så den da jeg var i Drammen…og tok bilder av den….Spennende sak det der!
  Du har flotte bilder av den her inne!!

 15. Som overskriften sier…denne var kul 😉

 16. Enda flere kule bilder fra Drammen… alle liker visst å ta bilder av den.

 17. Randi: Takk, ja det er kule kuler vi har her 🙂

  RuneE: Takk 🙂 Kulere kan det ikke bli, hehe. Takk for tips, men får henge meg på der en annen dag, rekker ikke å følge opp alt sammen. Snart fulltidsjobb det her 🙂

  Amatørfotografen: Takker og bukker 🙂 Ja, det speiler seg fint i dem. Hva,har du ikke med deg kamera? 🙂 Det må du ha, da kan du fange mange fine øyeblikk på til og fra jobb.

  Anne: Send dem nedover til oss, det er mye fint å hente inspirasjon på her hos oss. 🙂

  DjYalla: Tusen takk, nei jeg kommer ikke til syne der jeg står, akkurat i knekken inn til sentrum av kula står jeg, og finner man rette avstand, så blir man ikke med på bildet 🙂

  Anne: Start opp støvsugeren igjen, hehe, du har lyder i hodet ditt i kveld. Men det kan forsvares med at det var et knakende godt forslag da! Bare å fyre løs det da, det gir inspirasjon bare når flere gjør det samme 🙂 Ser for meg en løsning på den du holder på med der ja, hehe, men det er ikke i skogen… lykke til. Galskap? Neida, kreativitet som bobler over kaller vi det 🙂

  Kathrine: Her går det ei kule varmt ja 🙂 Ja, det er på tide å ta dere en tur. Tusen takk 🙂

  Gry: Takk for det 🙂

  Anne Berit: Det er veldig artig å fange bilder i dem, det er stadig noe nytt å se, og lyset og fargene endrer seg. Tusen takk! Og dere andre må ta en tur innom til Anne Berit for å se på hennes kule: http://absbilder.blogspot.com/2009/09/kula-mi.html

  Lasse Nordvik Wedø: Tusen takk for det 🙂

  Kine: Tusen takk, ja det er ikke tvil om at de er fotogene disse kulene våre. Det er fryktelig til klassing på dem, det er så man nesten får vondt av å se alle disse Maarudfingrene overalt på dem, hehe, men de er så spesielle at jeg forstår at de vil kjenne på dem også 🙂 Så vi får heller tørke av dem før vi tar bilder. Sikkert et artig syn i seg selv å se vi står å tørker av dem.

  Valkyrien: Tusen takk 🙂 Litt spennende å teste ut mulighetene der, med og uten farger. Dette er kanskje Norges mest avbildede kuler, hehe.

  Børge: Takker og bukker 🙂 Vet du hva, denne filmen er veldig seiglivet, stadig så har jeg flere bilder igjen på den. Fotografen er ikke med på bildet, ikke har jeg klonet han bort heller, jeg står i skjøten inn mot senter av kula, da går jeg klar av speilbildet. Han fundert på akkurat det der noen ganger selv, første gangen jeg tok bilde av dem så var jeg ikke på bildet, forstørret det opp for å sjekke, hehe.
  Her har det vært kuler og krutt 🙂

  Hans HB: De er veldig artige, og så er det jo nye motiver bare man vrir litt på seg, og solnedgangen gjør seg veldig godt i dem. Så du har sikret deg noen bilder av dem du også 🙂 Tusen takk.

  Elin: Kule dingser det her 🙂
  Morten Pedersen: Er ikke til å unngå det, alle liker store blanke kuler, hehe, selv vi gutta 🙂

  Tusen takk for kommentarer 🙂

 18. Det kan en si ja… Kjempekult
  bilde!

 19. Kjempekule refleksjoner Rune!!
  Den kula står på listen min over fotomål i Drammen. Må snart gjøre alvor av en heldagstur til byen din. 🙂

 20. Kult bilde 😉 men synes også at kula til Anne-Berit var fin 😀
  Her er det en pust i bakken i dag. Vasker meg ihjæl snart..
  Ha en fortsatt kul dag !!

 21. Knall bilde! Sv/hv ga en ny dimensjon til motivet.

Comments are closed