Opplyst vei

 

opplyst-vei

Det sies at veien blir til mens vi går, så her har noen gått før meg…

 

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

20 Comments

 1. Veldig bra bilde, nydelig dybde – og et gammelt ordtak med ny vri! Likte den!

 2. Flott liten vei og fine skyer.

 3. Visdomsord 🙂
  Utrolig bra dybde her. Likte veldig godt de dramatiske skyene!
  Liker denne fargeløse uken din 🙂

 4. Vägen känns oändligt lång! Vart går den egentligen??
  Härligt djup och vilken himmel. Dramatiskt!

 5. Utrolig fint bilde! Flott dypde og så dramatiske skyer.. Liker disse fargeløse bildene dine..

 6. Får lyst til å gå inn i bildet, et behagelig landskap.
  Liker veien.

 7. Mange fine detaljer og bildet kledde s/v! Finfin ble det!

 8. Ikke mye annet å gjøre her, enn å rope ett høyt og rungende WOW!!!

 9. Nå har jeg vasket malekostene mine for i kveld, skulle jeg tatt de fram igjen? Neida, bare tull fra meg. Sort/hvitt er flott. Jobbet mye med det før, i mørkerom. Har litt trøbbel med sort/hvitt digitalt, men du fikser det flott:)

  :))

 10. Flott komponert bilde. Liker dybden og at du bruker S/H!

 11. Enda et spennende svart/hvit-bilde fra din side. Likte dramatikken i skyene og den klare, hvite veien som bare fortsetter langt ut i fantasien i viddelandskapet.
  Skulle jeg våge meg på en bitteliten amatørmessig kritikk her, går det ikke på motivet, men på kompoisjonen. Jeg liker bildet kjempegodt, men syns kanskje du kunne ha valgt mye himmel eller mye landskap. Slik bildet er nå, deler du det i to på midten, og himmel og landskap slåss litt om oppmerksomheten – uten at noen av dem verken vinner eller taper. Hadde vært spennende å se hva du hadde fått til med enten mer himmel eller mer landskap.

 12. Rune: Jeg er tilbøyelig til å være enig med broderen, men til motsetning til ham syns jeg ikke forbedringspotensialet nødvendigvis ligger i at horisonten deler bildet. Av og til gjør ikke det noe. Men jeg ser for meg et litt annet pespektiv, kanskje froskens, og at diagonalen som veien utgjør hadde vært nettopp mer en diagonal enn en stripe som bryter bildet.
  Alt det andre ved bildet er pure bliss.

 13. Fint bilde.. hadde vært sjov å sett dette bilde med farger

 14. Flott dybde da gitt, skikkelig bra Rune!! Fikk nesten litt sånn ville westen preg over seg i grunn når det kom i sort hvitt.

  Jeg har hatt ordet flyvefisk i hodet i dag, det må bløi et ordspill tips til herren denne ettermiddagen 🙂

 15. Dette var utrolig rolig og fint bilde.
  Likte dette veldig godt.

 16. Rebecca: Takk for det 🙂

  Valkyrien: Tusen takk, ja man skal vri og vrenge litt noen ganger 🙂

  Morten Pedersen: Takk for det, ja det er ingen dum turvei det der.

  Amatørfotografen: Det trenger vi noen ganger 🙂 Takker og bukker, hyggelig at den fargeløse uken faller i smak også. Er litt artig å prøve noe nytt også.

  Gärdsmygen: Den er ganske lang også, mange mil til sammen der oppe mot Hemsedal, på bildet her er vi nærmere Torpo i Hallingdal, men ser mot Hemsedalsfjellene. Takker 🙂

  Kine: Tusen takk, det ble litt nedbør av de skyene også, men ikke så ille at man ikke kan være på tur, spennende å prøve noe nytt på bloggen så det er hyggelig at det faller i smak. 🙂

  Einar: Det hadde vært herlig å kunne klyve inn i bildene og tatt seg en tur. Takk for det 🙂

  Elin: Tusen takk, ja det blir egentlig veldig detaljert i s/h også 🙂

  Siw Aina: Da roper jeg tuuuusen takk tilbake 🙂

  Kathrine: Hehe, ja du får skrive det ut og fargelegge det, hadde egentlig vært veldig gøy å se hva du hadde fått ut av det. Du får si i fra hvis du vil ha bildet i stor fil for utskrift 🙂 Det er spennende med s/h og langt mer givende mange ganger enn i farger syntes jeg. Tusen takk 🙂

  Hans HB: Tusen takk for det 🙂 Gøy med fargeløs uke.

  Ståle: Tusen takk for det, og her er alle forslag velkomne vet du. Jeg setter pris på forslag og forbedringspotensialer i bildene mine. Jeg ser hva du sier og ser at bildet ville vært et helt annet med en annen fordeling, men samtidig tror jeg at jeg ville mistet noe av dybden i akkurat dette bildet. Med veien der som snegler seg inn over vidda, så tenker jeg litt sånn at siden landskapet går oppover (mot himmelen) fra der jeg står og veien svinger litt nedover i starten av bildet, før den på nytt får en stigning, så gir det en mer storhetsfølelse av det storslåtte landskapet og de dramatiske skyene. Men jeg har kanskje tenkt feil i forhold til denne veien også, at den kunne hatt et annet utgangspunkt i selve bildet. Tenkte jeg da, hehe.

  Geir: Jeg forlenger Ståle sin kommentar inn i din Geir og sier tusen takk til deg også, jeg følger deg på det du sier her, og har som jeg skriver til Ståle kanskje vært litt opptatt av denne veien i forhold til totalen i bildet. At jeg rett og slett burde hatt en annen innfallsvinkel i bildet.

  Vet dere hva, jeg skylder på at jeg hadde gått i mange timer og var for stiv i låra til å bøye meg ned, eller å gå lenger ut i siden før jeg tok bildet, hehe. Men neste gang jeg er på tur der så sann mine ord, det blir et nytt forsøk i flere vinkler 🙂 Tusen takk for innspill og kommentarer!

  DjYalla: Tusen takk 🙂 Hva sier de i reklamen… Til helga kanskje?

  Anne: Tusen takk for det, ja det skal være litt western i s/h 🙂 Flyvefisk? Hehe.. det var ikke småtterier, håper du ikke har fått en flyvefisk i hodet også 🙂 Det skulle vel la seg gjøre å ordne, hehe.

  Håvard: Tusen takk skal du ha, hyggelig å høre 🙂

  Tusen takk alle samme for hyggelige kommentarer 🙂

 17. Flott dramatisk bilde som fungerer flott i svart hvitt.

 18. Veldig fint bilde!=) Dette likte jeg!

 19. Stilig bilde, med morsom tekst 😉 Hadde vært artig å sett bildet i farger også.

Comments are closed