Rett under…

 

…motorveibroen i Drammen…

…er det fargerikt…

 

Takk for turen Svenn!

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

7 Comments

 1. Herlige bilder, Rune!
  Ønsker deg en flott kveld!

 2. Fint tænkt med disse farver på betonen!
  Den tur ville jeg gerne ha’ været med 😉

 3. Jeg må være ærlig og si at jeg Egentlig ikke likte det da de installerte de lysene under broa.. MEN når Det er sagt, så syntes jeg Dette her ble ordentlig Kule bilder da!! 🙂 (Aldri så galt at det ikke er godt for noe hehe 🙂 Koselig å høre/ se fra deg sånn innimellom Rune! 🙂 Håper alt er bra!? Ha en Flott ukesslutt 🙂 klem ingrid

 4. Poesi i bilder, vakkert.

  Marieklem

 5. Skjønner jeg har vært i Drammen på feil tidspunkt av døgnet, ja…
  Dette ble noen stilige bilder 🙂
  Ha en fin helg,- fint å se et innlegg fra deg igjen 🙂

 6. Du er dyktig med ord og bilder! Det er virkelig herlig å reise i bildebloggen din. Det er et bilde som jeg er helt forelsket i. Der en fugl som ligger der en tåre kommer trillende fra øyet. Det bildet er bare så spesiell. Klem fra Nord- Norge

 7. Ps: det bildet heter den siste sang.

Comments are closed