Svane i vann

 

…like pen og hvit som snøen på land.
Fjærene pusses, vinteren har kommet,
de går snart på land.
Tjernet tetter seg til med is
og det blir lenge til de igjen kan
drikke av dette vann og dykke
etter dagens vegetardelikatesse.

 

Ord av Rune

 

Bookmark the permalink.

28 Comments

  1. Vackra ord och fin bild.
    Hälsningar/SA

  2. Meget smuk billede også ordene dertil…Du kan da godt lidt med ord..;-D hav en god dag..

  3. Fin bild med vinjetteringen!

  4. Flott! Svanen är så stilig men ser också så ödmjuk ut.

  5. En så himla vacker bild .. jag känner ett sorts vemod när jag tittar på den 🙂 men som vanligt .. så har du fått till ett foto som inte går att beskriva i ord .. så vackert 🙂

  6. Nydelig bilde med flott speiling! Vet ikke helt om de går på land her..de frosser nærmest fast i sjøen, men det ser ikke ut til at de tar skade av det.
    Ha en fin kveld:-)

  7. Kjempefint bilde med gode ord, Rune. Flott fuggl svanen. Ser en og annen i distriktet mitt også. Ha en fin kveld med bakgrunnsmusikk fra svanesjøen.

  8. Så fint et bilde av den vakre svanen! Nydelig speiling også. Så en flokk på 10-12 stk på Østensjøvannet for et par uker siden – men da høljregnet det. Så noe fotografering ble det ikke dessverre. Vakre fugler!

  9. Nydelig bilde…..vakkert 😉 Gode ord til også, du er flink 😉
    Ha en fin kveld, akkurat kommet inn fra tur i deilig vintervær…

  10. Vakkert! Både modell og farger..
    -er ikke alltid lett for dyra om vinteren.. -vi har naboens rømte kanin i hagen, og jeg det er spent på hvordan det går utover. Den lar seg ikke fange 🙁

  11. Nydelig bilde og ord Rune:) Dyktig du er:)
    Fortsatt fin kveld til deg:)
    Berit.

  12. Belysningen er helt etter min smak – Well Done

  13. Det var et skikkelig fint svanebilde.. Vakre fugler dette og de er hardføre, så vinteren tar de med et smil, så lenge de ikke får tannverk 🙂

  14. Ett nydelig bilde…farger og form….og svanen er jo dronning over fuglene …syns jeg:-)

    ønsker deg en god helg

  15. Låt oss hoppas att svanarna får det lättare än förra året.
    Härligt djup i din bild Rune. Jag gillar också den nya vinjetten.

  16. Nydleig bilde av en skjønnhet der der ja Rune 🙂

  17. Nydelig svaneportrett Rune … vakker speling i vannet! Får håpe de for en mildere vinter enn sist, for da hadde jeg vondt av dem! Tenker på svanene med isklumper på nebbet som jeg fotograferte nede ved Landfaldøya.

    Ha en fin fredag!

  18. Veldig vakkert, se som den speiler seg i vannet (virker slik ihvertfall..), og den refleksjonen!

    Her var det full vinter innpå, headingen din.. Og så skjønn! Da er det ikke farlig med vinter.. Men vemodig å tenke på at det er en god stund til svanen igjen kan kose seg.. Det verste med frosten som kommer og isen, er at mange av dem får problemer og kan fryse fast.. Synd!!

    Ha det bra så lenge! 🙂

  19. Liker de klare, sterke fargene du har fått fram i bildet!

  20. Finnes ikke mye vakrere enn en svane som duver i vannet – det er bare å glede seg til de kommer tilbake. Ha ei fin helg!

  21. Vakra vakra ord Rune, ikke bare en fantastisk fotograf men ogsa flink for a skrive dikt. Det passer veldigt bra med det fine bildet, ikke noe sa pen som en svane som trives i vannet, selv om det er kjempekaldt der ute.
    Og Rune, for en bilde har du i din banner ovenfor!! Det er rett og slett perfekt, det tilhörer i en bok !! =0

    Ha en fin fredag =)

  22. Tusen takk for kommentarer alle sammen 🙂 Nå har det blitt mye is på små vann og tjern her de siste døgn, men jeg ser svaner og ender trekker mot Drammenselva som fremdeles er isfri. Og der er det mat å finne og mange som er flinke til å gi de litt snadder å tygge på.

  23. Her er det fargene som slår meg: hvitt, mørk blått, rødt. Og så ringene i vannet, da. Nydelig bilde og flott fargebehandling.

  24. En av våre vakreste fugler dette – et yndet fotoobjekt for mange. Synes du fanger den inn i et klassisk uttrykk her; det litt blyge og forsikte der den bukker med hodet. Nå vet vel alle at skinnet kan bedra da disse store fuglene er svært agressive mot inntrengere når de har unger!
    Fine ord og tanker du setter til bildet, Rune!

  25. Her “drukner” jeg nesten i fantastiske flotte bilder! Må bruke litt tid for å se på alt det spennende du har her :))))

Comments are closed