Pytt pytt

 

Helgeværet har ikke akkurat vist seg fra noen god side… men, pytt pytt. 🙂

(Bildet er helt ubehandlet, rett fra vannpytten på parkeringa) 

______________

 

Tusen takk for alle de fine kommentarene dere legger igjen hos meg!

Lom, Geiranger og Valdresflya er virkelig eventyrplasser uansett vær og vind. Turen opp og ned samt oppholdet i Geiranger ble nesten et mareritt for både kamera og minnebrikker, det gikk varmt, men du store for en tur vi hadde. Det jeg har delt i ukenene som gikk er bare en brøkdel av hva jeg kom hjem med av opplevelser i form av bilder.

Jeg er ikke ansatt på turistkontoret hverken her eller der, hehe, men skulle noen ringe kan jeg vurdere det.  Olav lurte på om jeg brukte stativ, og på det kan jeg svare både ja og nei. Fra denne turen var det kun nattbildene som det ble brukt stativ på, resten ble skutt på frihånd. Fordeler og bakdeler med det som alt annet, men det er ikke alltid rom for å ha med seg stativet ut på tur. Dog skal det sies at jeg blir mer og mer glad i bruk av stativ, og noen ganger er det påkrevd.

Med alle deres tilbakemeldinger om god norgesreklame, at det er en fin reise i bilder, at jeg kan inspirere dere til å reise i Norge og alle de flotte ord som brukes gjør meg både ydmyk og ikke minst veldig glad. Som en ivrig amatør bak spakene, gir det stor inspirasjon og lyst til å finne nye fotogene mål. Så jeg sier nok en gang: TUSEN TAKK! 🙂

 

 

Bookmark the permalink.

26 Comments

 1. Nei, været er ikke det store så vi koser oss inne med god mat og god rødvin.

 2. Stilig!! Liker b/w valget i dette bilde!
  (fra mobilt bredbånd)

 3. stilig! Gjorde seg i s/h 🙂

 4. aiai.. dette var en stilig pyttsann:) likte formen også.. ser ut som en snakkeboble..:)
  og for å kommentere kommentaren din: du burde bare ta kontakt med et turistkontor og få deg en jobb som “norgesfotograf”. du fortjener alle rosende ord du har fått Rune. ta det til deg og vær stolt! stor klem 🙂

 5. Stilig bilde og pytt sann, været kan vi ikke gjøre noe med 😀 Det er bare og kle seg godt.
  Hos oss har sola skint…nok en dag. Men har kuling da….
  Enig med deg i at Norge bør besøkes, vi har et vakkert land 😉
  Ha en super kveld:)

 6. Dette likte jeg, knallfint lys og perfekt etterbehandling!

 7. En regnskvett toler vi, men blir pytten stor som en liten innsjø er det på tide og be om pent vær. I ettermiddag kom regnet her også.
  Ønsker god helg. 🙂

 8. Hei Rune,
  Tøfft bilde du har tatt her:)
  Skal sende nedover litt godvær fra Trøndelag:) Her har vi vært utrolig heldige med høstværet, og det er ikke alltid det er slik, så det nytes:)
  Kaldere har det blitt, og lue og hansker er på plass.
  Ønsker deg en fortsatt fin kveld, og takk for alle fine bilder du deler med oss.

  Berit.

 9. I pytten skin sola,lyset er der alltid uansett ver 🙂

  Ynskjer deg ein god søndag.
  Marieklem

 10. Det er så flott med Norgesferie! Neste gang må du ta sekken og teltet fatt og gå innover i Gausdal Vestfjell, Jotunheimens forgård, mitt oppvekstparadis:) Ta med fluestanga.
  Og ikke minst, ferie i Lofoten, etter å ha opplevd Helgelandskysten! Blir alltids så ivrig når noen liker Norge som ferieland.
  Kan jo og annbefale Trøndelag:) Folk tror ofte ille om været her, men der er flott! I dag er det faktisk vind, men kan ikke huske sist det var vind her i år.

  Nydelig svart/hvitt:)

  Hilsen Kathrine

  Puhh..grensehandel..fy..

 11. Det er nok mange her som ble kjempeglad for at du delte den turen med oss! 🙂 En av dem er også meg! Jeg har som sagt vært der selv, og det frister med ny tur! Sukk.. det er så MANGE plasser jeg har lyst å se, men når skal det bli?? Det er ikke alltid tid for det, men kanskje man bare skulle slenge den “tidspakken” og kaste seg ut i det.. Gleder meg allerde til neste turinnlegg her hos deg jeg.. 🙂 Det ser også så veldig artig ut med den mobilbloggen, laste direkte opp..

  Flott pyttbilde du har her, himmelen skuer og speiler seg i pytten! 🙂
  Og igjen, tusen takk for at du inspirerer med dine flotte bilder! Faktisk blir jeg ganske så inspirert og kjenner reiselysten melder seg både på den ene og den andre bloggen her i bloggeland! Så bra vi har den!!

  God natt og god søndag fra Viola! 🙂

 12. Warning: Undefined array key 0 in /customers/6/1/4/bildebloggen.com/httpd.www/wp-content/plugins/target-blank-in-posts-and-comments/target-blank-in-posts.php on line 47 Anne

  Pytt sann, ta til deg all god ros Rune, du fortjener det så kjære venn.

  Stativ = enig med deg, ikke leike enkelt på storbyferie heller det skal vite, i folkemengder og lignende… vet det, for har forsøkt…

 13. En härlig och originell bild måste jag säga och att den är i svartvit förstärker intrycket.
  Jag håller med dig ni har en verkligen en storslagen natur i Norge.
  Ha en bra dag

 14. En vacker och stilren vattepöl .. som vi säger här i Sverige 🙂 Att du har tagit alla de fina bilder med fri hand gör dom bara ännu mer vackra 🙂

 15. Kjempefin bilde du tatt pa vannpytten da !!!

 16. råbra bilde, godt observert..og fotografert.

 17. Pytt,pytt – det var da så lite 🙂 Du fortjener MYE skryt av bildene dine!

 18. Ikke dårlig å få 20 kommentarer på en sølepytt!!!

  Fint fargespill av himmelen.

 19. Noen klarer å gjøre gull ut av gråstein, andre sølv ut av en sølepytt! Har virkelig sansen for dette … imponert over hva du ser. Jeg hadde nok bare skrevet over, hehe.

  Det har endelig sluttet å regne, men jeg har ikke tenkt å løpe ut å ta bilder av den grunn. Nå kan jeg like godt fortsette med det jeg har gjort i dag, nemlig redigere bilder fra ferieturen!

  Ha en fin ny uke, Rune!

  Irene 🙂

 20. Så nå er det vi som har fått godværet, men du ser da i sola bak skydekket. Jeg skjønte ikke først hvordan du hadde laget bilde, før jeg las under at det var en refleks i en vannpytt. Godt påpunn og artig bilde. An godværet i Trøndelag, så må vi vel ha hatt det mins fjorten dager nå, og det melder fortsatt bra fremover. Herlig. Men det blåser godt så alle løse deler rører på seg. Ha en god dag videre.

 21. Ja, en vanndam, eller sølepytt kan by på så mye mer enn irritasjon over at den finnes, den kan gi gleder i form av fine former og refleksjoner som her. Bildet er urørt fra kamera, kun påsatt vannmerke og nedjuster til størrelsen som jeg bruker på bloggen.
  Pytten var for meg en ”snakkeboble” som fortalte meg at over skyene skinner solen alltid fra blå himmel, selv om ikke vi alltid er like heldige å få oppleve den her nede 🙂 I all sin enkelhet kan man vel si kanskje, men å tolke et bilde fritt kan gi så mye mer syntes jeg, og det gir meg en indre glede ved å se både egne og andre sine bilder som kan tolkes på mange måter.

  Med fare for å gjenta meg selv til det kjedelige: Tusen takk for kommentarer 🙂

 22. Når en pytt kan bli så lekker, så får det bare regne litt av og til!:-)

 23. Men det glimter i litt soloptimisme der i skyen, ser det ut til. Håpet om vent og vakkert vær er ikke helt ute.
  Forøvrig må jeg en gang til få skryte av bildet. Deilig enkelt og talende!

 24. Det bildet fra vannpytten var stilig, rart hva en kan se av motiver bare en har øynene åpne:-). Fin blogg med mange fine bilder her. Ha en flott dag! Anne-Lise

Comments are closed