Dyre dråper

 

Fyllepenner fra 1200,- til 4000,- kr, og det var visst ikke så dyrt ble jeg fortalt…
Veldig glad for at jeg for det meste sender e-post, hehe, men pene var dem.

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

29 Comments

 1. De var fine, så du kunne nå kjøpt noen til de som kommenterer bildene dine.. 🙂

 2. De ser jo veldig flotte ut da…men så dyrt!!! Trodde nesten ikke det var noen som brukte slike lenger. Men det er vel et marked for alt! 😉

 3. Enig … jeg syns også det er dyrt! Det der må nesten være for samlere det, eller?

 4. Jøje meg, dette hadde jeg aldri kjøpt:D Jeg stjeler heller kulepenner…selvfølgelig ubevisst;)

 5. Oi….det var dyrt! Ja, enda bra det meste foregår på pc. Tror det eneste som skrives med penn er handleliste 😉
  Ha en topp kveld i Drammen 😀

 6. Kanske är pennorna fyllda med bläck till bläckstråleskrivare, det är definitivt inte billigt, och dessutom inte alls så snygga förpackningar.

 7. Da jeg så tittelen her tenkte jeg at no har han funnet noe alkohol og tatt bilde av. Men der tok jeg feil 🙂 Hadde aldri falt meg inn at skriveredskap kunne være så dyrt. Nei da foretrekker jeg plyant eller en vanlig kulepenn. Men fine var de 🙂

 8. Litt nostalgi her. Minnes den tiden jeg selv brukte fyllepenn på skolen. Men den kostet kanskje 50 kr.

 9. Dyre, men flotte. Held meg til dataen eg også:) Takk for hyggeleg kommentar. Er kjekt å vere tilbake her i bloggverden. Er mange flotte nye bilder på bloggen din:)

 10. Du tok hele esken da eller? 😉 Fy søren så dyrt!! jeg kunne aldri hatt en sånn. er det noe jeg mister, er det pennner og lightere.. 🙂 men nostalgiske og pene var de da 🙂

 11. Nr 3 fra venstre tar jeg:)))
  Neida, men stilige det var de:)

 12. En god penn i hånden er bedre enn 10 på taket kanskje…, eller 100 ubrukbare i skuffa…,
  vet da sannerlig ikke jeg, men det er nå flott da, pen håndskrift med en skikkelig god gammeldags fyllepenn.

  Jo ja, blir mye E-post om dagen, brev og kort får en jo aldri lenger.
  En sommer er på hell og intet postkort fra noen på reise, i det som vi syntes var i det store utland lenger. Ingen fasinerende frimerker å beskue. Litt trist også på en måte. Historie vettu, mye som går tapt i elektronikkens verden, litt er bra, men ikke alt faktisk. Kunne jo vært trivelig med et gammelt kjærlighetsbrev i nattbordskuffa om en blir liggende giddesløs på et sykehjem om du forstår. Når fingrene er for stive til å lete i gamle tekstmeldinger som var sletta for 25 pr siden…

 13. Jøss…alt jeg ikke har peiling på…men en dag uten lærdom,hva er det….:-)

  Familien min har Amerika brev fra laaaaaaangt tilbake…tenker på hvor sjeldent de fikk sende brev….hmm…der fikk jeg en bloggidee.. mulig jeg må hjem til mor å låne noen kopier av de brevene. De er vakre og nydelig skrevet….og forteller historien om hvordan det var å være utvandrer…spennende å lese for en stakkar
  Jøss…det ble ett sprang…alt som dukker opp i hodet bare jeg ser disse pennene.Hjernen er en pussig maskin.:-)

  Ha en fin uke

 14. Vilken tur att det finns alternativ till sådana pennor!
  Men visst är det vackert att se gamla brev som är skrivna med dylika dyrgripar.
  Ha en go fortsättning på veckan! /SA

 15. Jupp pene var de nok men for en pris! Vel jeg har aldri likt fyllpenner, ble bare søl av det husker jeg 🙂

 16. …og selvfølgelig ventet jeg noe annet da jeg så overskriften din *ler* -du har klart det igjen 🙂
  Men det ble et veldig stilig bilde! 🙂

 17. Fast man skulle kanske satsa på en kvalitets-penna iallafall…!? När man ska skriva en inköpslista eller en kom ihåg-notering, brukar man antingen få tag i en blyertspenna med alldeles för trubbig spets, eller i en kulspetspenna som inte fungerar… :-/ Fast nu för tiden kan man ju i och för sej skriva allt sånt där i mobiltelefonen, istället för på en papperslapp…

  Ha det fint! 🙂

 18. Ja, flotte og dyre var dem, så vi skal være glad at det fins epost 😉 Kjappere er det også! Ønsker deg en flott dag der i øst. Her på Sotra er høstlukten kommet, og jeg må innrømme at det er veldig vedmodig… Føler det aldri ble ordetlig sommer før den var over…

 19. Husker fra barneskolen denne fæle fyllepennen og trekkpapiret. Bare søl,) Nå hører jeg til de som liker å skrive brev, og fortsatt gjør det. Men disse holder jeg med nok unna ja.
  Men flott bilde ble det jo:))

 20. Lekre var de, selv om prisen er stiv! Men tenk på alt det rare folk samler på – som er enda dyrere. Fotoutstyr f.eks……

 21. Her var det dyr fyll og moro!
  Knakende gode bilder du har!
  Må visst se gjennom fler her 🙂

 22. Flott knips dette. Ja, det er helt eventyrlig hvilke priser det blir når folk samler på noe….

 23. Jeg roter bare bort alle pennene jeg har, ender opp med å ta en blyant i penalet til en av gutta mine:) Men fine var de, kanskje noe for meg når jeg blir ‘stor’ og mindre surrete:)

 24. Det var dyra saker det .. så dyrt att man nästan inte vågar använda dom ju .. och de var ju väldig vackra också 🙂

 25. Masse fine bilder her, mens jeg har hatt ferie:-)
  Nydelig de med refleksjonene fra elva, så vakkert landskap vi har! Og ja, jeg holder meg til e-post jeg også.. det er så billig, hehe
  Ha en god kveld:-)

 26. Du har fått mycket bra ljus på pennorna när du tagit kortet. Perfekt ! Ha en bra Dag !

 27. snygga pennor 🙂

  soligt här idag, men igår öste det ner hela dagen och kvällen. 🙂

  ha en fin dag

 28. Dyre dråper er dette, men for dem som samler eller fremdeles holder skrivekunsten ved like på gamlemåten så er det dette en pennen over alle penner. Men selv kan jeg ikke si annet enn at erfaringene er dårlig med fyllepenner 🙂 Mener å huske noen skremmende blå fingre… dog er det sikkert blitt langt bedre nå enn det var den gang da, hehe.
  Tusen takk for kommentarer alle sammen! 🙂

Comments are closed