Kampen for tilværelsen

 

Selv i travle bygater er kampen for tilværelsen hard…

 

 

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

29 Comments

 1. Hehe..som å sjå kjærringan på det lokale markedet her når det e salg det der..
  Toppers det der Rune, fin fargetone..

 2. Haha, Morsomt bilde!

 3. har de inte höra att man kan dela 😉
  Det var ett riktigt fint ögonblick bild du har fångat här får jag säga 🙂

 4. Hei ! No har eg vore innom bloggen din fleire ganger og skulle legge igjen ein kommentar og takke så mykje for det koselige besøket, men kvar gong har eg lukka meg ut og i rein beundring over dei flotte bilda dine gløymt meg bort og berre forlatt deg.

  Eg veir fortsatt ikkje kva eg skal skrive og kommentere for eg er like forundra !!

  Men eg skal kome igjen seinare og då skal eg prøve meg med nokre seriøse og velveide ord, trur eg :))

  Du tek fantastiske foto og har utrulege fascinerande motiv !!

 5. Flott action her. Godt fanget.

 6. Ja der kjempes det om maten.. Sier jeg som er stappmett 😉
  Ha fine dager, her kom vestaværet og da ble pc`n slått på 😀

 7. underbar bild som vanligt.. tur att du var där och kunde fota dom. 🙂

  naturen är hård, där slåss om varje brödsmula 🙂

  hett och varmt här idag, 30 grader på altanen,, halvstorm är det dessutom, tar i ibland så jag nästan följer med.. 🙂

  ha en skön kväll

 8. Fantastisk fanget! Ser dem ofte der utenfor biblioteket 🙂

 9. Grrrr….. først vil jeg bare si at det er ikke denne kjærringa Helge gutten snakker om altså :-0
  salg, hm!!

  Bildet var noe så feiende flott også sjø, så skarpt at jeg undrer her jeg sitter hvilket objektiv du her har brukt??? litt sånn små idiot på slike ting jeg at jeg må få det som oftest forklart 2 ganger… 🙁

  Rent umiddelbart tenkte jeg på den leken der den skal forsøke å trekke motparten over streken med rå makt. kommer val av de tøfft og stilige stripene på bakken sikkert. Tullete froslag kanskje, men det er kanskje i trøndelag vi holder på med slike leker, som melkespannkasting etc etc, he he

  Huff, mye tull på meg for tia, lite seriøs ja. Moden for ferie og litt sånn halvmanisk i alt jeg foretar meg…

  Annkklem på en mandag.

 10. Jättefin situationsbild. Snyggt fångat!

 11. Hehe,godt fanget,Rune.Sannelig ikke greit når det ikke er nok til alle.Foresten en flott ny header du har fått deg 🙂

 12. De är helt otroliga!! Alltid hungriga och “opna”.
  Titta här: http://grdsmygen.blogspot.com

 13. “Alle skal få…” gjelder nok ikke her i gata 🙂

 14. Ja du har fångat dom i rätt ögonblick. Kjempegott.

 15. Ikke alle som har lært å dele rettferdig!!
  Her hos deg har du servert mange fine bilder siden sist jeg var innom. I ferietiden strekker ikke tiden til,… eller blogging blir ikke prioritert så mye så jeg har ikke vært så ivrig med besøkene mine. Ønsker deg en fin fin sommer 🙂

 16. heeeelt sikkert søsken, det pleier å se omtrent sånn ut 😉
  Godt fanget!

 17. Stilig, flott lyssetting og et artig motiv.

 18. Det där kallar jag för en riktig kamp för en matbit. Dom sliter för kung och fosterland över maten. Bra fångat på bild.

 19. Skulle tro det var Toilldag i Trondheim på en lørdag. Kom nemlig tilfeldigvis midt oppe i det her for mange år siden. Aldri mere.

  Kult bilde:-)

 20. Morsomt bilde. De er ikke nådige disse fuglene her nei 🙂

 21. Så kult at du fikk dette på foto!! Flott bilde, gjør seg i sort/hvitt. :9)

 22. Ja, de finnes i byen også, disse “skal ha, skal ha fuglene”. Her skal vi passe riktig godt på, ellers havner maten fort inn i et måkenebb. Og frekke er de til tusen. En nabo fortalte at ei måke satte seg på hodet hennes for å forsøke å stjele maten hun spiste! Ha en fin kveld …. sola er på vei :o)

 23. Ikke snakk om å dele der nei! Stilig fanget!

 24. Så flott! Ser ut som de holder på med tautrekking 🙂 Ja, en må være sterk for å overleve.

 25. Flott actionbilde av de to! Lurer på hvem som vinner..
  Ha en flott uke, håper du får litt sol der borte:-)

 26. Et flott blinkskudd:)
  Skarpt og flott var der også!

 27. Kampen for tilværelsen blir stadig hardere for noen og en hver, når det gjelder måkene har de fra å være ved havet inntatt byer og fjell. Kan ikke si annet enn at det føles litt underlig å sitte på nesten tusen meters høyde i fjellet og høre måkeskrik, da skal man liksom være ved vannet… men slik endrer det seg, sakte men sikkert. Disse to fikk tildelt ei brødskive av en som satt og spiste formiddagsmaten sin på en benk på utsiden av biblioteket her i Drammen, først noen små smaksprøver de kjempet om, før hele skiven kom svevende mot dem, da ble det fart i sakene, det endte uavgjort i denne drakampen om brødskiva, de fikk halvparten hver ca. Når matpakken hans var tom forsvant måkene like fort som de kom til stedet.

  Tusen takk for kommentarer alle sammen 🙂

 28. Schtilig fanget! Skikkelige råtasser, ja 😀
  Kanskje det er dette de &%$#$%#%$# måkene utenfor vinduet mitt holder på med hele natta lang? Et svare spetakkel! Begynner å bli enig med Odd Børretzen, jeg 🙂

Comments are closed