Torden i sikte – Bilde 10

 

Lasse med bloggen Lasseivomma har mottatt en utfordring fra Photos by Storm om å finne fram det tiende bildet fra bloggens start og sendt den videre til meg, så nå har jeg rotet i arkivet og funnet fram bildet fra post nr ti. Bildet er tatt 26. august 2008 men ble ikke publisert før 10. november 08. Jeg startet opp bloggen dagen før og hadde en massepublisering i starten for å få fylt opp litt. Siden starten har man utforsket, testet, utfordret seg selv med både utsnitt, farger og motiver. Nå hadde jeg holdt på med foto en god stund før jeg startet Bildebloggen, men savnet et sted å legge ut bilder, og falt for WordPressløsningen på egen server. Bildet jeg viser er fra Stordammen her på Konnerud, en nydelig plass hvor man kan spasere, raste, fiske og bade.

Jeg har satt sammen dette bildet på nytt med Photomatix siden det originale bildet er langt mindre enn størrelsen jeg bruker i dag på bloggen. Bildet er et HDR, som er tre eksponeringer satt sammen til ett.

Så da takker jeg deg Lasse for at du sendte utfordringen til meg, og for at du fikk meg bakover i arkivet og så etter hva man har drevet med siden starten 🙂

Har du lyst på denne utfordringen så heng deg på du også 🙂

 

 

 

Bookmark the permalink.

26 Comments

 1. Utrolig pent bilde! Liker lyset midt i bildet godt.

 2. FOR et vakkert lys, vær eller uvær, slike øyeblikksbilder en aldri nesten glemmer jo 🙂

 3. Jeg nøyer meg med regnet som er her.

 4. Tack Rune för att jag fick se detta fantastiska foto. Många fina har jag sett hos dig, men detta var innan jag hittade din blogg och jag ser att du kunde fotografera då också.
  Detta är en HDR-bild som inte skriker HDR, men utnyttjar det för att få fram detta fantastiska ljus.
  Ha en bra helg.

 5. Dæven døtte, Rune … lekkert HDR-bilde. Dette var godt håndtverk! Og motivet, dvs. plassen, er det heller ikke noe å si noe på!

 6. Bildet ditt er nydelig, Rune.. Artig lek dette – akkurat som nrk om sommeren.. reprise;)
  Men noen bilder kan jo bare for fine til å bli liggende langt bak i arkivet!

 7. Utrolig flott lys og speiling i vannet. Helt nydelig!
  Ha en god kveld, og forhåpentligvis sol i morgen:-)

 8. Et flott bilde og en god start på bloggen din må det ha vært….

 9. Vackert ljus över vattnet!

 10. Nydelig lys! 🙂 Du leverer som alltid!
  Kjekt å se innom bloggen din, du har mye som inspirerer, både bilder og tekst!

  God helg!

 11. Det var ett veldig flott bilde du har funnet frem, men det er jo ikke vanskelig å finne fine bilder på siden din.

  Artig utfordring, og artig å se tilbake på gamle bilder.

 12. Likte kjempegodt dette bildet,
  utrolig flott lys og flotte farger:)
  God søndag til deg:)

 13. Kjempeflott HDR. Holder du ikke på med HDR nå lenger? Jeg trodde du gjorde det jeg…

 14. Mmmmmm. Vilket ögongodis!!!!! Du är klockren på naturbilder Rune :-). Den är rolig denna utmaning. Att titta igenom gamla inlägg och bilder, det var väldigt spännande tycker jag. Ser då min fotoutveckling och det är kul att se att övning ger färdighet, ha, ha. Regn ja, men ibland är det mysigt. Då kan man stanna inne och mysa. Dricka nå´t gott varmt, läsa en spännande bok eller titta på en bra film. “Bra vara” helt enkelt. Ha en fin söndag min vän.

 15. Så spennende utfordring da :)Hdr er utrolig spennende også! Et nydelig bilde, Rune.
  Ha en herlig søndag!

 16. Et nydelig bilde og vannet har jeg testet mange ganger. Et deilig sted.

 17. HDR-bilder kan være så fine, og dette var ikke noe unntak! Et helt spesielt lys i bildet. Du er så dyktig! Fortsatt fin søndag til deg!

 18. underbar bild 🙂 lite rolig utmaning. Jag körde igång med wordpress 2008 men kraschade den när jag bytte webbhotell så jag började från noll i feb. -09. 🙂

  förskte in hit igår men jag tror min dator eller uppkoppling hade tok för sej för sidan laddade aldrig.. 🙂 men nu är jag här.

  hade regn hela dagen i går, men idag är det uppehåll, lite mulet men skönt i luften.

  ha en skön söndag

 19. Det var ett väldigt vackert foto! Vilket underbart ljus, där solen letat sig fram mellan molnen. Det var tur man fick se den (igen). 🙂

 20. Mange flotte lyspunkter i bildet ditt!

 21. Nydelig bilde og lyset du har fanget her, oser det stemmning av!

 22. Tusen takk for kommentarer alle sammen 🙂 Det var artig å se litt bakover i arkivet, og visst har det blitt mange poster siden starten, og ikke minst ufattelig mange hyggelige kommentarer fra dere. Uten den drivkraften hadde ikke bloggen vært det den er i dag, så vit at jeg setter veldig stor pris på hver og en kommentar og for hvert eneste besøk som gjøres på bloggen.

  Når det gjelder HDR så hender det fremdeles at jeg lager meg noen HDRbilder, men på langt nær så mye som før og ikke er jeg noe flink til å legge dem ut heller, så kanskje tilbakeblikket har fått fram noen nye tanker og ideer 🙂 HDR i seg selv er jo relativt lett å få til, men jeg har nok blitt enda mer opptatt å vise det jeg ser, akkurat slik jeg ser det, og HDR har lett for å blitt litt mye av det gode og det er langt mellom motivene som blir optimale i mine øyne. Men man får kanskje lette litt på sløret og bli litt mindre streng med seg selv. 🙂

 23. Fint lys i det bildet! 🙂

 24. Din 10 bild var ju en kanon fin bild 🙂 vilken tur att du fick utmaningen och hade den bilden kvar så vi fick se den 🙂

 25. Kjempefine bilder og artig vers. Stemningsfullt og fantasien kommer i sving. Kjempebra Rune. Ha en fin fotouke.

 26. Du, dette hørtes morsomt ut. Jeg henger meg kanskje med jeg også.. en dag når jeg får tid.. Må ta en dag snart nå, med bloggrunde.. Starter så smått i dag.. men skal snart ut.. :)) Ha en fin dag!

Comments are closed