Snart påkledd

 

Har hatt noen poster tidligere med dette bloggberømte treet, det har så vidt begynt å få grønnskjær nå,
så det er nok ikke lenge før det er grønt og pent.  Du kan se de tidligere bildene
her…

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

25 Comments

 1. Vilken bild!!!!! Dessa öppna landskap älskar jag. Andas frihet 🙂

 2. ja det nærmer seg noe nå der hos dere 🙂 Vi har ikke noe grønt enda 🙂

 3. Herlig bilde. Et tre i et slikt landskap er virkelig noe å følge opp. Gleder meg til fortsettelsen?? Har et lignende motiv, men det er dessverre litt for langt unna til å følges opp over tid…
  Her var det nysnø på marka og i gatene i går!!!

 4. Slike bilder varmer på en dag preget av minusgrader og sludd

 5. Dette likte jeg! Det store åpne landskapet, og treet sånn litt alene der ute… Råbra! Gleder meg til fortsettelsen 🙂

 6. Ser ut som det logiske sted å ha piknik 😛

 7. Eit nydelig,poetisk bilde.

 8. Vackra färger och en fin komposition! Snart är grenarna klädda med gröna blad.

 9. Der har vi treet igjen ja 😉 Nok en gang ga det et herlig bilde!
  Grønnfargen er sein i år….
  Ha en flott kveld 😀

 10. Den här vyn är lika vacker varje gång!!

 11. Så vakkert tre! Jeg kikket på de andre bildene også. Virkelig ett flott motiv å ta bilde av til de forskjellige årstidene.
  Ha en god kveld:-)

 12. underbar bild 🙂 så vackert och trädet är bara wow,,

  grönskar här nu, björkarna är snart helt utslagna och gräsmattan lyser grön, finaste tiden är nu och fram till midsommar, det här nygröna nyansen

  ha en skön kväll’

 13. Dette var flott! Herlige farger. Bildet er levende.

 14. NÅ! fikk jeg lyst til å stemme i nasjonalsangen gitt, her fikk en da virkelig en fornemmelse av mai 🙂

  Utrolig arti også at en kan følge et tre gjennom en sesong slik du har gjort. Men jeg?? ser ike skogen for bare trær vettu, og har ennå ingen som liksom `passer`…, får ta gubben istede kanskje, he he
  Bedre vær her også heldigvis, himelen er blå, men du så kaldt det er om nettene ennå, litt høyrere temp nå å vi smiler nesten rundt vi også.

  Anneklem.

 15. Fint å se hele serien og se forandringene gjennom alle årstidene! Flotte bilder!

  Godt å være tilbake i Drammen, men det blir ikke så lenge før jeg er på farten igjen! Mere Oddane i helgen. Håper selvsagt på fotovær!
  Sola skinner og jeg skal levere gromkameraet på service, trur eg …. snufs

  Ha en fin dag Rune

 16. hihi. vi har kjærlighet til samme tre du og jeg. 😉 elsker denne eika, men lenge siden jeg har tatt noe bilde av det. syntes det er aller finest på høsten, men det er noe eget nå rett før det kommer blader også. kjempefint bilde av eika «vår» Rune!! klem i 🙂

 17. Så himla roligt att ni också börjar att få grönt runt omkring 🙂 och man kan ju nästan tro att molnen skyddea det trädet ..det ser ju nästan så ut 😀

 18. Ja snart er det sommer. Det kjennes ikke slik ut ute enda med is på bilen om morgenen, men nå er det jo tross alt over 10 grader på dagtid i alle fall.

 19. Dette har jeg sett før ja. Et sånt tre skulle jeg ønske jeg «hadde» å ta bilder av også. Nydelige bilder du får frem. Tenk utstillingen du kan ha, du! Den hadde vært tøff da, bare dette treet i alle mulige varianter…

 20. Der har vi det ja.
  Ingen som har hugd det ned i løpet av vinteren, og det var jo flott.
  Stilig bilde Rune, og jeg ser fram til flere.
  Fin kveld videre 🙂

 21. Marie: Tusen takk, ja frihet er ordet, deilig med åpent landskap.

  Mette: Nå er det ikke lenge før det springer ut, litt senere ute i år enn sist år, men det kommer seg raskt nå.

  HansHB: Tusen takk Hans! Ja, har fulgt treet noen år nå, i forkjellige årstider, farger og nyanser, og dette var garantert ikke det siste bildet derfra. Er et stykke unna meg dette også, men jeg kjører stadig vekk forbi der, så det blir til at man sakker farten for å se om det er en ny nyanse å fange.

  Audun: Hyggelig å høre 🙂 Til tross for nattfrost noen dager så har vi nok vært heldigere med været enn dere tror jeg, for det har vært en del sol den siste tiden, uten snø.

  -hanne: Tusen takk. Tror det åpne mot det ensomme er det som gjør dette treet så spesielt der det står.

  Zhivago: Litt usikker på hvor lurt det er, for det suser forbi en del golfballer der, men en spennende rast hadde det blitt, og du kunne jo samlet sammen golfballene 🙂

  MT: Tusen takk.

  Jom Manilat: Tusen takk! Ja, det er ikke mange dagene til med litt sol nå så står det i grønn drakt igjen.

  MajorogMeg: Jepp, må jo følge det opp, nesten blitt en tradisjon dette her, hehe. Tusen takk! Ja, den er litt senere enn den pleier, men det er nok ikke lenge til det er grønt og fint igjen.

  Gärdsmygen: Tusen takk!

  Spiderdama: Tusen takk! Ja, det er et nydelig tre og spennende å samle bilder i alle årstider, farger og fasonger det har å by på.

  anki: Tusen takk! Det er et stort og flott tre dette her, blir til at man stopper nesten hver gang man er forbi for å se på det, og like pent er det året rundt.

  Camilla: Tusen takk for det!

  Anne: Ja, bare syng du 🙂 Et tre som dette er spennende å følge, det er liksom så ensomt der det står, men allikevel er det så rikt, gjennom hele året. Ja, gubben er et godt alternativ, hehe, hvis han vil da… Kaldt om natten her også, men brukbart på dagtid når skyene blir borte.

  Irene: Tusen takk for det Irene! Gøy å ha noe fast å følge gjennom hele året. Alltid godt å komme seg hjem igjen, antar dere har kost dere i køen på vei nedover i dag, hørte det var godt med kø i dag. Været ser ikke bra ut for de neste dagene, men vi får håpe det beste. Er det noe galt med kamera, eller er det bare en rens?

  ingrid: Hehe, ja vi har nok det, og det er ikke rart, det er flott der det står. Høsten byr absolutt mest på farger og spektakulære himler over, men det er artig å følge det året gjennom. Tusen takk.

  mimmi: Det er utrolig godt å se at naturen får tilbake fargen sin igjen nå, dette har vi ventet på en stund. Det er ganske rart der ute, for det er en del fjell rundt der, så det blir mye rare vinder der ute, og det former skyene veldig fint mange ganger, og på ettermiddagen når solen går ned er det mye flott himmel å se der.

  Morten Pedersen: Det går sakte men sikkert mot sommer ja, men det er kaldt om nettene enda, men på dagen er det brukbart, og faktisk så har det vært dager som har vært veldig fine i solen, men det er kaldt i skyggen enda.

  Dagrun: Tusen takk! Ja, det har vært framme på bloggen min og til flere andre de siste årene. Ja, det er veldig gøy å ha et slikt tre som man kan følge, og spenningen er alltid like stor hver gang man skal forbi, er det noe spennende lys, skyer eller annet rundt treet liksom… Kunne blitt en artig utstilling det, og varianter har jeg i hopetall.

  Børge: Nei, og godt er det, da hadde jeg blitt sur på dem 🙂 Tusen takk Børge! Flere bilder kommer garantert utover i sesongen.

  Tusen takk for kommentarer alle sammen 🙂

 22. Dette bildet var fantastisk flott – med en fin dybde og herlige farger!

 23. Utrolig vakkert bilde! Det har en avslappende effekt på meg:)

 24. Spennende å følge six-feet-under-treet ditt. Praktfulle bilder. Godt vi har så store variasjoner med årstider og lys.

 25. Ser på dette treet hver dag til og fra jobb, og så kommer det noen å forvandler det fra hverdagsutsikt til kunst.

  Takk for en leksjon i observasjon!

Comments are closed