I skyggen

 

I skyggen smelter det sakte, men sikkert…

Jeg ble utfordret av selveste Zhivago til å rote fram bilde nr 6, i mappe nr 6… og slik ser det ut.
Har du lyst til å ta utfordringen så heng deg på du også. Hva sier du Zhivago, godkjent utfordring? 🙂

 

 

 

Bookmark the permalink.

23 Comments

 1. Herlig bilde 😀
  Major`n fikk denne utfordringen han også 😉
  Får se hva vi finner.
  Ha en vårlig dag i Drammen 😀

 2. Fin utfordring og bilde! Fint lys og speiling.
  Ha en SOLrik dag!

 3. Godkjent og med pluss i margen. Du var heldig med den der 🙂 Gøy å se hva folk har når de ikke får velge heeeelt sev 😛

 4. Er jo ikke slik nerd, jeg da, men jeg ble såpass nysgjerrig at jeg fant mitt bilde nr 6 i mappe 6, så da ligger det da der i min beskjedne blog.

 5. Det var en flott skygge ja. Nydelig linje og enkelhet.

  Den utfordringen var innom meg for leeenge siden, så jeg avstår i denne runden.

 6. Flott bilde….som en liten påminnelse om årstiden som er over…
  Ha en flott kveld!

 7. Tøft! Fin speilin i smeltevannet 🙂

 8. wow, härlig bild 🙂 ja det smälter sakta, här är åkrarna fortfarande täckte till största delen men det finns hopp. Hittade vitsippsknoppar vid åkerkanten mot en skogsdunge, solen ligger på från morgon till sen eftermiddag så det kommer tydligen tidiga där. 🙂

  ha en skön kväll

 9. Vilken härlig bild 😀 och så gott att det börjar att smälta även hos dig ..men nu vet jag inte när du tog bilden 🙂 Här har vi haft fint idag med och nu hoppas jag på att morgondagen blir lika bra 😉

 10. Vacker spegling och fint ljus i den bilden. Lite kul med den där typen av utmaningar.

 11. Stemningsfylt bilde!

 12. vi har mye skygge her og selv om det går litt sakte så har det da forsvunnet en del der også.

 13. Flott lite stykke is på vannseng. Likte dette jeg.

 14. Denne må da ha smeltet bort nå…dere har jo mere sommer nå.
  Men flott bildet:-)

 15. Morsom utfordring og flott bilde du hadde der! Ble veldig nysgjerrig jeg og, på hva som skjulte seg i min mappe nr. 6 og hvilket bilde som var nr 6. Jammen var et isflak der og, men et mye mindre ett. Legger det ut i bloggen jeg og.

 16. Fin skygge og fine farger:) God utforsring det der ! hehe

 17. Sol, skygge blir jammen fine bilder av det gitt!! og når en i tillegg ser at snøen smelter, mmm

  Ha en super tirsdag Rune

 18. Vårlig flott bilde!

  🙂

 19. Ja hadde ikke Zhivago godkjent dette deilige bildet hadde han fått med meg å gjøre!
  Kjenner igjen den derre smeltinga, ja. Var i dag og rusla en plass der det sist var full sølvfarga vinter. Nå er det slush. Og ikke noe slush puppy. er var det sånn gørrgammal gubbehund-slush 😉

 20. Og det siste jeg vill er å få bank av ennå en dax. Nok med den som kjeftet meg hunden full i påskeferien!

 21. Så vackert. Ja det smälter för var dag och visst är det härligt att vårenn äntligen är här. Ha det gott.

 22. Godt å høre Zhivago at bildet gikk i boks og at oppdraget er godkjent 🙂 Dette er et typisk eksempel på hvorfor det er smart å slette bilder som man ikke skal bruke og holde orden i arkivet. Gøy at det var flere som hang seg på denne utfordringen, man har det ikke mer gøy enn man gjør det til selv har jeg lært meg. Og skulle noen være i tvil så har ikke isen smeltet her oppe på Konnerud enda, vi ligger litt etter når det gjelder vår, men det smelter godt om dagen nå så det ser veldig lyst ut. Bildet var tre dager gammelt når jeg la det ut så vi har is en stund til 🙁

  Daxeè: Det er jeg glad for at du sier, alltid godt å vite at noen vil stille opp hvis det blir trøbbel 🙂 Men heldigvis er Zhivago veldig fin fyr, og snill som dagen er lang han også, akkurat som du er.
  Det er godt å bevege seg ute nå i solen, snøen smelter og vannet sildrer i strie strømmer over alt nå, fuglene synger og det er definitivt vår.

  Tusen takk for kommentarer alle sammen 🙂

 23. Godkjent bilde, absolutt. Fra min side altså!

  Siste rest på snø og is nå vel! Kønnis er vel hakket kjøligere enn her, noen standhaftige klatter igjen i nordhellingene som jeg regner med forsvinner i løpet av uka. jeg hører det sildrer, en utrolig vaker lyd!

Comments are closed