Under eksosen

 

under-eksosen-2

..fra bilene på motorveibrua forbi Drammen.

 

 

 Jeg har byttet bilde her, det første var feil lagret med alt for lav oppløsning, men nå ser det litt bedre ut håper jeg.

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

20 Comments

 1. Vilken häftig vy. Snyggt jobbat.

 2. Herlig bilde, Rune! Liker vinkelrn og fargene. Jobbet i raw?

 3. Stiig bilde Rune 😉
  Ha en flott onsdagskveld 😀

 4. Den var ikke helt vanlig – jeg trodde først det var eksosen jeg så på sidene 🙂

 5. Nok et kjempebilde Rune!! ler litt her jeg sitter for ikke visste jeg da at du var det store trollet under brua…, hadde faktisk sett for meg noe hårete stort stygt no…, ikke en menn medlite hår fra Drammen, he he
  Bildet ja…, jo la sånn merke til de fine fargene på siden av den brus, de fikk du fram så godt her, helt kjempe!!

  Klem i kvelden

 6. Det var tøfft og litt annerledes.Likte det veldig godt.Du tar fantastisk fine bilder i mørket.Jeg øver og øver,men får det ikke til,hehe 🙂

 7. Veldig bra vinkel på dette Rune. Fine farger, vet ikke helt hva bruen er laget av siden det blir så bra gjenskinn.

 8. Spennende, syns jeg 🙂
  Og likte veldig godt toppbildet du har nå =)

 9. Ingenting har bare en side, nei.. -det kan være minst like flott fra “vrangsiden”..
  Du har mange flotte bilder her, liker humoren du har i enkelte bilder..

 10. Flott nattebilde, kreativt.

 11. Flott variant av nattbilde. Ser nesten ut som to lyskastere.

 12. Spennende vinkel,
  og veldig, veldig VAKKERT! 🙂

 13. Fin stemning i bildet. Brua skaper fine dybdelinjer inn i bildet. Fint behandlet.

 14. Headeren din er flott! Også dette bildet. Så ikke det første du la ut, men dette var iallefall topp!

  :))

 15. Flott!! Mäktigt och stämningsfullt (trots att det är en motorväg därovan):)

 16. Herrejisses .. vilken bild .. woow .. är den i HD ? eller har du tagit den i RAW hur och vad du nu har använt .. så är det en så otroligt vacker och fantastisk bild 🙂 Mycket bra . ett stort Grattis till dig 😀

 17. oj, vilken pangbild igen här 🙂 så vackert..

 18. Tusen takk for fine og hyggelige kommentarer. 🙂

  Bildet ble byttet ut som noen kanskje har sett, jeg sitter på en helt ny skjerm, og på denne skjermen var bildet helt fint å se på, men etter noen kommentarer fikk jeg det for meg at jeg burde se hvordan det så ut på laptoppen, og voops der så det ikke bra ut… Satt lenge og funderte på hva dette kunne være og gikk systematisk gjennom hva jeg hadde gjort, og det var i seg selv fort gjort, for bildet er kun klippet litt i bredden og høyden og forminsket for publisering. Så tok jeg samme runde en gang til med original versjonen og når jeg skulle lagre bildet på nytt fikk jeg meg en overraskelse, for av en eller annen grunn var oppløsningen satt til minimalt lite… så jeg satt opp det og la ut et nytt bilde, og sjekket på nytt, da var det blir som det skulle heldigvis. Det er bakdelen med ny skjerm, her ser det bra ut, mens skjermer som har lavere oppløsning så ser det forferdelig ut. Så skulle det dukke opp forvridde bilder så si gjerne i fra til meg, for det hender ofte at jeg ikke sjekker på to skjermer, selv om jeg sikkert husker det bedre nå 🙂
  Drammensbroen er relativt nyoppusset, en ny bro er bygget parallelt med den gamle og så til slutt ble de pakket inn til en bro sett fra undersiden, den er mange steder opplyst på undersiden med lys på stolpene som går opp til brokarene. Kommer snart noen bilder av det også sikkert 🙂

 19. Drammen har nok av motiver å by på!

  Stilig og anderledes bilde!

Comments are closed