Frost i fossen

 

frost-i-fossen

(Og slik så det ut der i høst…)

En kald, men en utrolig flott dag i Drammen i dag 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

19 Comments

  1. Samma her 🙂 kaldt men flott her også, en fantastisk dag har vi hatt!!

    Utrolig å beskue den isen ja, feiende flott, en jan se de undelrligte ting om en studerer og ser litt ekstra nøye.

    Nå natta snart for min del, i morgen går turen til et like lokalsykehus og ikke ut i marka 🙁 men greit nok, for noe skal man jo leve av også, blir jo neppe mett av frisk luft og natur.

  2. Rart hvordan landskapet forandrer seg. Må jo si det er vakkert med den hvite snøen…selv om den er til litt besvær enkelte ganger 😉

    I dag har det vært fantastisk flott her i byen, ja. Var litt kaldt på fotofingrene da jeg var ute og knipset i dag, men jammen meg tok ikke lange tiden før kulden var glemt da jeg begynte å teste Tamron-objektivet 🙂 Veldig moro, men også litt vanskelig. Har mye å lære 🙂

    Ha det fint så lenge!

  3. Vilka kontraster i bilden! Det mörka, tjocka, frusna därnere och så det ljusa luftiga färgglada uppe i bakgrunden. Du har som sagt blick för de där speciella vyerna. God natt!

  4. Ikke tiden for tømmerfløting! Men tøfft bilde.

  5. Er vakkert i Drammen også:-) Is og snø skaper flotte bilder, og du har fått eit nydeleg eit her.

  6. Nydelig,og med den fine gården over fossen badet i vintersol som prikken over i-en 🙂

  7. Javisst er det kontraster der mellom høst og vinter, du verden! Tenk at vannet iser til slik, eller fryser til – til is! Hehe.. Himmelen er blå og solrik ser jeg. Vakkert! Åja – morsomt med leker i julegaver :)) Samboeren min leker med et helikopter han :))

  8. Fint bilde det der! Liker brytningen mellom sol (det røde huset) og skygge….

  9. Vakkert og vakkert!
    Nydelige bilder…kan du anbefale et bra fotokurs for en hobbyfotograf?
    Hilsen Hanna

  10. En stor kontrast til høstens bilde. Det er kontraster i bildet her også, som gjør bildet spennende. Fossen og isen er tung, grå og massiv, mens bakgrunnen er farget i nydelig blått og sollys.

    Ønsker deg en fin vinterdag!
    Hilsen meg på Sotra. 🙂

  11. men va vackert det är… så himla häftigt med is som har frusit på väg ner,, 🙂

    vi har haft -22,4 här i natt, fåglarna äter som bara sjutton så jag ska ut och fylla på lite kraft havre och coccosfett,, 🙂

    ha en skön onsdag

  12. Dette så KALDT ut! Et skikkelig vinter-scoop.

    Godt Nytt År1

  13. Du är ju otrolig 🙂 så vackert och hur du fick med det lilla huset längst upp med solen strålar på det 🙂 två saker i ett fick du där:) En kanon bra bild 😀
    Och att isen hade frusit på vägen ner .. helt otroligt .. ett mycket ovanligt och fantastiskt bra foto 🙂
    ha en fin dag 🙂

  14. Otroligt flott bild, du har förmågan att alltid få en bra bakgrund till ditt huvudmotiv, jag tränar på det, men blir ofta för upptagen av huvudmotivet.

  15. Flott foss både sommer og vinter.
    Stilig med den røde gården i bakgrunnen.

  16. Brr… Ser utrolig kaldt ut! Vi har hatt noen veldig fine dager i det siste, nydelig vintervær:)

  17. Så utrolig vakkert….sommer som vinter:-))

  18. Anne: Under all isen rant vannet, det var en forunderlig rar hul under isen der, og veldig spesielt å både se og høre. Fin dag i Drammen i dag også 🙂

    ElinSire: Noen ganger kan man ha noen gloser å lager ang snøen, men det er absolutt pent. Artig å ta bilder fra di samme plassene for å se forskjeller, og de er ganske store til tider. Nok en herlig dag med sol og blå himmel, det er superdeilig. Kulden blir fort glemt når man er på tur med gode venner vet du 🙂 Ja, utlærte blir vi nok aldri, og godt er det, stadig nye mål å nå.

    Gärdsmygen: Tusen takk 🙂 Det er hyggelig å høre, forsøker å ha det i bakhodet når jeg tar bilder at det blir en helhet av det.

    Gry: Det blir nok en stund til tømmeret flyter godt her igjen 🙂 Tusen takk.

    Wenche: Drammen har mye å by på, både i sentrumsnære områder eller rett på utsiden som her, gjelder bare å se det 🙂 Tusen takk.

    Anne Berit: Tusen takk, hyggelig å høre 🙂

    Viola: De er ganske store når man får se det som her, men det er litt av godene med fire årstider. Her har det vært flere dager med pent vær og knallblå himmel nå, så det er bare å komme seg ut og nyte dager som dette 🙂 Hehe, flere som har fått gaver som falt i smak ja, er nok mange av oss.

    HansHB: Tusen takk Hans 🙂

    Hanna: Tusen takk for det 🙂 Nei, beklager det vet jeg ikke om, men hvis det er en lokal fotoklubb i nærheten av deg så vet de garantert om noe slikt.

    Ida: Kontrastene i form av årstider kommer godt til syne når man kan se begge deler. Det var litt av det jeg falt for selv, med isen og vannet opp mot den blå himmelen og den røde låven som skaper litt dybde. Tusen takk, håper dere har hatt fine dager også 🙂

    Anki: Tusen takk 🙂 Ja, og under isen så fosset vannet ned faktisk, riktignok ikke så mye som til vanlig, men det klukket godt under isen der. Ikke mer enn – 14 her i dag også, holder seg rundt der, og godt er det for noe mer trenger jeg ikke, hehe.

    RuneE: Og KALDT var det nede i skyggen der, tusen takk og godt nytt år til deg også 🙂

    Mimmi: Tusen takk, veldig hyggelig å høre Mimmi 🙂

    Lasseivomma: Tusen takk for det 🙂 Prøver så godt jeg kan å fange med litt der bak også, føler at det skaper litt mer dybde og liv i bildene, så det er veldig hyggelig å høre at det er flere som ser akkurat det.

    Børge: Tusen takk Børge 🙂 Her fosser det over sommer som vinter, artig å se forskjellene på årstidene.

    Kine: Og det var VELDIG kaldt der nede i dalsøkket, det skal jeg hilse å si, var raskt tilbake i bilen igjen denne gangen 🙂 Ja, nå har det vært mang en super dag, og det ser ut til at vi får mer av dette fine været også.

    Randi: Tusen takk for det Randi 🙂

  19. Unektelig kaldt.. og vakkert!
    Ønsker deg et riktig, riktig GODT NYTT ÅR Rune! 🙂

Comments are closed