Boblende kjærlighet

 

boblende

I julestrømpen min så dukket denne kjærlighetssjokoladeboblen opp, og min kjærlighet til boblen er stor, så den inngår nå i min formidable samling av dem, riktig nok er dette den første jeg har som er spiselig 🙂

 

 

 

Bookmark the permalink.

21 Comments

 1. Den var fin!
  Så du samlar på Folkvagnsbubblor?

 2. Hihi,den var stilig du.Nesten for galt å spise den opp 🙂

 3. Jom: Takk 🙂 Ja, det gjør jeg, har en god del av dem, samlet siden jeg var 12 år ca, kanskje jeg får lage en boblende fremvisning av dem en gang 🙂

  Anne Berit: Helt klart, og den skal ikke spises opp nei 🙂 Samler vet du…så den ligger sammen med “sølvsmykkene” mine nå.

 4. Den der falt i smak;-)

 5. Det var en bil i min smak. 🙂

 6. Skikkelig stilig!!
  Virkelig tøff bil også, min morfar hadde en i forrige århundre, he he

 7. härligt med en ätbar bubbla. 🙂 mina föräldrar hade en bubbla ja en riktig en, en gammal en, blinkers vid dörrstolparna, en rolig bil 🙂

  härligt att minstingen fick en kamera, vi köpte en canon ixus 100 is, riktigt liten kompakt kamera, hon älskar den 🙂 lämplig att ta med för henne så den går varm nu i dagarna..

  -15 här idag, och igår fick vi rejält med snö, var utan väg ett tag då 🙂 vi har nog fått uppåt en 60-70 cm vi med här nu…

  blir nog fågelfoto här idag,,

  ha en skön söndag

 8. SÅ skjønn! Etter min smak – altfor fin til å spises! Men litt fristende må det være?

 9. Så herlig!!
  En slik en har jeg ikke sett tidligere. Skulle gjerne ha gitt en tilsvarende til min boble-entusiast-kamerat!

 10. Ååå så du samlar på bubblor! Det skulle vara kul att få se lite bilder på dem. Mest förtjust blev jag ändå över att du har en julstrumpa!! Så underbart och att ngn av kärlek ger dej en chokladbubbla i din julstrumpa:) Ska nog hänga upp min strumpa nästa år och se vad som händer….;)

 11. hihi, så flott den er. Jeg elsker 2 type biler og dette er en av dem, den andre er gamle gode mini. Kjører du rundt i en boble også eller?

 12. Men oj .. viken härlig bild .. på mitt choklad godis 🙂 men just en sån .. det har jag aldrig sett .. skicka en sån till mig 😉
  hoppas du har haft en riktig fin jul 🙂
  ha en fin dag 🙂

 13. Heldiggris, ikke mange som har en sånn en:) Kanskje den er laget spesielt til deg..

  Ønsker deg en fortsatt god jul:)

 14. Den var kul Rune 😉 Fin første bil var en boble..
  Fortsatt god jul til dere 😀

 15. Så for meg et glass med noe boblende drikke, meg gikk 5 på.
  Flott bilde og motiv.
  Fortsatt fin romjul

 16. Du får stelle pent me’n da, Rune! Ei forsinka julehilsen fra Hitra!

 17. Skal si det må ha vært innertier. Fin var den!

 18. Geir: Absolutt, selv om den er usmakt 🙂

  Ulrika: Min også, men jeg kan ikke spise den 🙂

  Anne: Har hatt et dusin av dem selv, og skulle gjerne hatt en nå også 🙂

  Anki: En slik modell kunne jeg tenkt meg å hatt jeg også, en ekte an selvsagt 🙂 Ixus er et godt valg, og jeg kan forestille meg at gleden er stor hos dere. En grå dag her hos oss, men det er ikke mer enn – 7, det er fint turvær.

  Gry: Den skal ikke spises, det blir som å spise opp sjelen sin det, hehe.

  Inger Johanne: Har ikke sett slik før jeg heller så gleden ble stor 🙂

  Gärdsmygen: Jepp, har en god samling av dem, i alle størrelser og utførelser. Skal ikke se bort fra at det kommer noen bilder av dem etter hvert. Hehe, ja julestrømpe må man ha, 40 år er jo ingen alder, riktig nok tror jeg ikke på nissen, men jeg tror på kjærligheten 🙂 Du må absolutt henge opp en strømpe, dete r en hyggelig tradisjon for store og små.

  Charlotte: Har en forkjærlighet for mini selv, den siste jeg hadde for en god del år siden var en 72 mod, Cooper S 1275 som var skremt opp i alle retninger, men bobla står meg nærmest. Har ikke folkevogn nå, men skulle muligheten by seg så takker jeg ikke nei 🙂

  Mimmi: Første gang jeg ser det selv i sjokolade, har bobler i alle fasonger og størrelser, og nå i sjokolade 🙂 Det blir langt å kjøre for en sjokoladebil, hehe. Har en kjempefin jul 🙂

  Kine: Kanskje den er det? Jeg bør nok sjekke med nissen som la den i strømpen min, hehe. Fortsatt god jul. 🙂

  MajorogMeg: Min bil nr to var folkevogn, og bil nr tre, fir, fem osv, hehe, har vært helt hektet på dem, og nå i sjokolade 🙂 Fortsat god jul til dere også.

  Børge: Det er faktisk greit å gå fem på, det er verre å gå ti, kvart over 🙂 Takker og bukker!Takk det samme.

  Arvid B: Den står til pynt allerede, pakket i pen plast med rød sløyfe på 🙂

  Zhivago: Det var så blink det går an å få det, denne nissen vet hvordan han skal glede 🙂

  *Har samlet på modell
  folkevogner siden jeg var liten pjokk. Den første kjørbare folkevognen min var etter min morfar, den ble omhyggelig bygget om i sin tid, med stor motor og alt som hørte til den gang. Er noen ved disse folkevognene som ikke gir slipp, blir helt svai i knærne hver gang jeg ser en, hehe. Skal se om jeg ikke får tatt noen bilder av samlingen min etter hvert.

  Ha en fortsatt fin romjul 🙂

 19. For ei hærlig julegave!:) Jeg ville aldri ha spist den! Jeg elsker bobler og bare mååååå nyte synet:))))

 20. Rune, jag har överlåtit min egen gamla julstrumpa till en av sönerna men jag överväger att ge honom en ny och ta min tillbaka 😉

 21. Stilig! 🙂
  Det boblet vel nesten over… 😉

Comments are closed