Tresko

 

tresko

Ut i skogen – opp i trærne… 🙂

 

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

22 Comments

 1. Artig 😉 Veldig artig!

 2. För att fästa så där är det väl spikskor, kan jag tro 🙂
  Kul bildspråk.

 3. hehe. Fantastisk kreativt! Ord/bilde-spill? 🙂

 4. Jammen ta kan man undre hva som sirkulerer i ditt hode Rune 🙂 snakk om kreativitet da mann.

 5. Nå syns jeg at jeg “kjenner” deg så godt på ordene dine, at denne tok jeg jammen du før jeg åpnet bloggen din:)))
  He..Morsomt!

 6. *latter*

  Jeg også prøvde å se for meg hva det var før jeg åpnet – men hodet mitt er ikke så kreativt som ditt! :))

 7. Haha, så utrolig stilig. Har du spikra dem fast eller?

 8. HE he.. alltid like spennede å klikke seg inn på deg etter å ha lest tittelen.. Kreativiteten er på plass i allefall…

 9. Ut i skogen, opp i trærne og kanskje av med k…. pleier jeg å si… Knallmoro! Hvordan har du festet de?

 10. Hehehe… jeg forventet sko med trær I jeg nå, men hvorfor ikke ha selvklatrende sko.

 11. Hehe, kreativt og morsom som alltid! Godt knipset!

 12. Hehe…regner med at du har spikret de fast 🙂

 13. Haha. du har så mange morsomme ord-bilde spill

 14. HE he he :)) I you turn chines? :))) Just this guys jump out to shoose and fly:))
  I love it:))

  Rune! I found a site http://www.fanartreview.com/. They have a 30 euro yearly fee (half is still yours in site to promote your works) and you can upload two pictures each day, and you have reviews and ratings. You can even sell your pictures in print or different form, with out comision, they find the buyer. if you write reviews you earn dollars what you spend to promote your photos. If you want visit this site. I think in you, because you have fantastic pictures. I sign up three days ago and I’m happy, I already wants to make me a guest weekwhit one of my photos.

  God natt, min venn:)
  Robert

 15. Camilla: Tusen takk 🙂

  ElinSire: Tusen takk 🙂

  LasseiVomma: Takk for det Lasse, nei de ble skrudd fast 🙂

  Tone: Ja, man må få utløp for all kreativiteten vet du, takker 🙂

  Gärdsmygen: Skruer denne gangen…

  Anne: Hehe, det er ikke stort, men det lille som er ender opp med slike ting i fotosammenheng 🙂

  Kathrine: Hehe, ja noe kan fort bli gjennomsiktig, det er snart en større utfordring i seg selv å klare å kamuflere godt før man legger ut, men da kan det fort blir mange spørsmål om hva det er, har mange dype på lager, men de sparer jeg litt til, men det kommer, det kommer.. et steg av gangen 🙂
  Hege: Ikke alltid mitt er det heller, og heldigvis for det, hehe.

  Charlotte: Takk, hehe, nei skrudd dem fast.

  RHbilder: Det er hyggelig å høre Ruben, det skal være morsomt. Ja, kreativiteten tror jeg ikke at jeg kommer til kort med 🙂 Ingen tnig er umulig, det umulige tar bare litt lenger tid vet du.

  Kine: Absolutt, men det er litt kald akkurat nå 🙂 De ble skrudd fast..

  Dagrun: Selvklatrende sko er absolutt å anbefale, turen blir en lek 🙂

  Hans HB: Tusen takk Hans 🙂

  John: Denne gangen ble det skruer, hehe.

  Tanja: Tusen takk 🙂 Ja, det e bare starten, får ta det litt piano i starten, koser meg veldig når jeg jobber med slike utfordringer.

  Og helt til slutt:

  Nå vil jeg bare få si at jeg skrudde ikke langt inn i treet, kun i ytre del av barken, så trærne er uskadde og like fin. Utstyr som med på denne turen: Et par utgåtte joggesko som jeg fikk reddet fra søppeldunken i dag tidlig, oppladbar drill, og verandaskruer. Pakket det ned og klare for tur, jeg sirkulerte rundt her i 2 timer før jeg fant den rette plassen å sette de opp. Kriteriene var at ingen skulle se meg, høre meg eller kunne avsløre meg, hehe, for ja jeg syntes faktisk dette var litt flaut, Men plassen ble funnet, ut av bilen, sko og drill under den ene armen, og kamera under den andre armen. Så til verks bak på treet slik at bilene på hovedveien faktisk ikke så hva jeg drev med, hihi.En bil, to biler, så ble det stille, brom brom, en sko oppe, brom brom, og sko nr to var oppe. Pakke ned drillen og fram med kamera 🙂 Og når bildene var att så foregikk det hele i revers bare, smyge seg bort til bilen med alt man hadde med seg…og hjem..

 16. Kult og som vanlig oppfinnsomt.

 17. Når jeg sier ut i skogen og opp i trærne så bare glor ungene på meg…. artig påfunn hadde forventet 3 stk. sko, men fant bare to.

 18. HA HA Veldig bra! Også historien om hvordan du gjorde forarbeidet *ler* Det er nok mulig noen hadde lurt litt hvis de så deg skru et par sko fast til et tre 😉

 19. hahahaha…den som hadde vært ett ekorn i toppen av det treet…for ett syn det hadde vært….KNAILLBRA Rune!!

 20. Hahaha,utrolig bra.Du e artig altså 🙂 🙂

Comments are closed