Nytt ordspill

 

nytt-ordspill

 

 

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

19 Comments

 1. 😀 kult! Bare fantasien kan stopp deg 😉
  Nydelige bilder under også. Her har bloggtørken vært stor på grunn av mye godt vær 🙂
  Ha en flott kveld 😉

 2. Det er et flott spill du har tatt bilde av der og selve bilde er også veldig kuuult.

 3. Flott bilde av morsomt spill!

 4. Tøft! Både ord og bilde.

 5. Stilig bilde, får jo lyst til spille 😉

 6. Du kan få talt det 😉

  Genialt!

 7. For en fantasi du har:) kult og fint bilde… *humrer*

 8. Det ble vel 21 poeng der;-) Satt litt å lurte på hvordan du hadde fått til den der, klarte som vanlig ikke å knekke koden;-)

 9. Rune, nå altså 🙂
  Skal jaggu meg leite deg opp når jeg passerer Drammen i morra å filleriste deg for dine underfundige påfunn. Evt finne noen av dem som vandrer rundt i hvite frakker.

  Nei, fra spøk til… litt alvor. Du lyser virkelig opp dagene med dine underfundigheter og morsomme påfunn. Bloggen din er en av mine store favoritter. Både på grunn av flotte bilder, men også fordi at du kan snu en dårlig dag (heldigvis har jeg ikke mange av dem) til det stikk motsatte. Keep ’em coming!

 10. Du fornekter deg ikke du Rune…. Nok et herlig ordspill 🙂

 11. Du er en mester – i ordspill! 🙂
  Morsomt!
  Ikke så høy poengsum da, men pytt sann! Det viktigste er å delta, og å ha det gøy! 😉

  Jeg har også blogget bilde av et Scrabble brett en gang.
  Min eldste datter hadde “brutt reglene” og skrevet “Glad i deg, mamma” på brettet.
  Det måtte foreviges… 😉

 12. Hehe. Bokstavelig talt.

  Et veldig fint bilde forresten, liker at bokstavene står og at det er så mørkt bak. Du jobber godt med bildene, tenker du ut ideer dagen lang eller bare detter det inn når du minst grubler? Sikkert litt ymse tipper jeg… 🙂

 13. Ordblind er du ikke 🙂 stilig!! du som tar det så bokstavelig. Jeg derimot går mer mot ørene, litt døvhørt som jeg er.

  Er klar for neste som blir “Still Havent Found What I Am Looking For”, men grubler meg ihjel etter motiv…, kommer sikkert til meg i løpet av natta.

  Nattakos.

 14. MajorogMeg: La oss håpe den ikke tar slutt med det første 🙂 Tusen takk for det, ja det kan fort bli litt tørke noen ganger, men her er det manko på pent vær så det har løst seg selv, hehe.

  Morten Pedersen: Takker, ja det er kjempegøy spill, men jeg står sjelden på toppen av seierspallen, og så er jeg en dårlig taper hører jeg snakk om, ikke om jeg forstår hva hun mener, hehe.

  Hans HB: Takker for det 🙂 Med dette spillet så får man brynet cellene litt.

  Gry: Tusen takk 🙂

  Heidi Fossen: Takker, ja det er bare å sette i gang, hjernetrim på høyt nivå det spillet, veldig artig spill 🙂

  RuneE: Takk takk 🙂

  Anne Berit: Takker og bukker 🙂

  Kine: Hehe, ja skulle ikke være min svakeste det side tror jeg, tusen takk 🙂

  Dan: Denne var nok litt vrien å forutse, har grublet lenge på den men først i dag fikk jeg tatt ett bilde av det. Tar tid noen ganger vet du 🙂

  Bjørn Erik: Hehe, ja du får ta deg en tur innom i morgen så skal jeg ha kaffen klar 🙂 Riste meg, hehe, skal nok mer til for å få skruene på rett plass igjen tror jeg, og de med hvite frakker hadde helt sikkert ristet på hodet og bedt deg ringe dyrebeskyttelsen 🙂 Veldig hyggelig å høre Bjørn Erik at både bilder og ordspill kan bringe glede og snu dagen på hodet i positiv retning, det varmer en uhøytidlig fotoblogger å høre, tusen takk! 🙂

  Audun: Hehe, tusen takk 🙂

  Ida: Men ikke i Scrable, der går det ikke så bra, kanskje jeg må begynne å ta bilder av spillet underveis, så blir det enklere å se løsninger, hehe. Tusen takk Ida! Nei, poengene er ikke så viktig og jeg prøver å overbevise meg selv om det du sier her: Det viktigste er å delta osv… er en dårlig taper har jeg hørt snakk om noen ganger, uten at jeg vet sikkert hva som ligger bak det 🙂
  Ja, slike “reglebrudd” varmer i hjertet, det må absolutt festes på minnekortet!

  Dagrun: Tusen takk! 🙂 Det blir litt grubling noen ganger av det, men stort sett så popper et bare rett inn, det hender jeg kan ha det i bakhodet en stund før foto sitter. Noterer alltid ned skrullete ideer, og ser på dem en gang i mellom i håp om at det dukkert opp en glup idè for fiks ferdig ordspill.

  Anne Sophie: Tusen takk! 🙂

  Anne: Nei, jeg tror ikke det, selv om fingrene går alt for fort på tastaturet noen ganger så det kan se slik ut. Tusen takk! 🙂 En kikkert som peker ut mot havet og et 4 tal som kommer til syne i okularet kan være en løsning kanskje? Vet alt om å gruble på motiver ja, hehe, er nesten en full stilling bare det noen ganger.

  DjYalla: Tusen takk 🙂

 15. Nok ett flott ordspill og bilde. bra

 16. Du klarer alltid å lokke fram smilet Rune.. og tusen takk for det!!
  Lekker bilde nok en gang 🙂

Comments are closed