Vinter på Ormetjern

 

vinter-ormetjern

Her kan du se høst på Ormetjern!
Ormetjern ligger på Konnerud i Drammen kommune.

 

 

 

Bookmark the permalink.

15 Comments

 1. Liker det disige preget. Nydelige farger og skygger. Jeg så på høstbildet også. 🙂
  Er Ormetjern i Buskerud?

 2. Takk for det Anne-Sophie 🙂 Beklager at jeg stadig glemmer å legge til slik informasjon, glemmer at andre ikke vet hvor jeg er, hehe, men nå la jeg det til i teksten her. Takk for tips! 🙂

 3. Flott komponert med lyset og disen. Lurer på om du ville fått en annen virkning av å ta bildet fra et lavere punkt.

 4. Vakkert lys i dette bildet,likte det!

 5. Nærmest litt trolsk det der! Nydelig lys, er så svak for bilder der disen siger inn i landskapet. Når jeg ser slike bilder kan jeg ikke fri meg fra å tenke; måtte aldri noen skispor ødelegge dette naturens under! (sorry alle som elsker å gå gå ski)

  Så på høstbildet derfra også – utrolig vakkert det med!

 6. Kjempeflott bilde, glitrende lys… veldig bra!

 7. For et flott bilde! Nydelig lys og effektfullt med skyggene fra høyre. Veldig, veldig fint!

 8. Et værfyllt bilde. Nydelig 😉

 9. Bonsoir,
  Very nice shot..Beautiful composition and smoothness..Bravo!

 10. Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger og kommentarer 🙂

  Framed and shot: Tror nok jeg hadde det, men det var hoftehøy snø og masse busker der, og jeg tok ikke sjansen på å gå lengre ut på isen, har et par høykantbilder også på lager, der er det litt mere høyde fra et litt lavere punkt. Kanskje det kommer ut her en dag 🙂

  Ha en fin kveld alle sammen!

 11. Det sideveis lyset gjorde seg virkelig. Jeg skulle gjerne likt å visst eksponeringsdata her (ikke det at vi her omring kan klare slike!)

 12. Likte godt at solen IKKE er med. og likevel er den der. Flott foto. Godt perspektiv og dybdevirkning.

 13. Jeg liker disen, lyset fra solen og silhuetten av skogen i bakgrunnen 🙂 Er ikke så begeistrert for snøhaugene i forgrunnen, men det er nok mer på grunn av min naturlige forakt for alt som er hvitt, kaldt og vått ;p

 14. RuneE: Takk for det 🙂 Data på bildet: 24mm- f9- 1/320- iso200- eksponeringskompensasjon -0,3.

  Svein: Takker og bukker 🙂 Det var i grunn noe av det som gjorde at jeg likte bildet selv også.

  Ithil: Takk for kommentar 🙂 Snøhaugene var ikke til å unngå denne gang, stod med snø nesten til hofta og lot det stå til 🙂

Comments are closed