Måkefri sa du?

 

Det ble ikke en helt «måkefri» helg 🙂

maakefri-001

Bildet til venstre ble tatt 27. januar, og det til høyre i dag, 7. mars.
Var jo klar over at det kunne komme mer snø, men så mye da… hmf…

maakefri-002

Så dette ble et utdrag av dagen, måke, måke, måke og atter måke.
Dog uten å høre en skikkelig måke, men jeg hørte naboen måke taket sitt. 🙂

 

 

 

Bookmark the permalink.

15 Comments

 1. Oj, oj, oj! Men våren är på väg, jag lovar, det märker vi här. 7 grader igår och fågelsång. Måke på, det finns hopp om bättre tider!

 2. hehe…du får se på det som trim!! Og tenk på all den friske luften du får samtidig
  😉
  Her ved kysten på hytta blåser vi bort snart..

 3. Mange fine bilder i bloggen din.
  Ser at du ikke kjeder deg i nøen du heller…

 4. Jeg er glad jeg slipper å måke snø ;p Bylivets små gleder. Men jeg gleder meg til det ikke lenge er noe snø for noen å måke vekk.

 5. Ha ha ha! Herlig billedserie du har laget her! Sånn sett er jeg gald jeg bor et sted jeg slipper måke. Du får trøste deg med at det er god trim.

 6. Og jeg skal østover i morgen!!!

  Gud bedre sier jeg bare…

 7. Jeg syntest ikke det var så ille når du kan ha en så flott tørr tunnel langs husveggen 🙂 Forresten: Så stor snømåke har jeg aldri eid….
  Okei da, – jeg skal være litt trøstende: du har sikkert aldri eid like mange paraplyer som meg 🙂

 8. Jeg har tatt trappa i dag og det får holde. Så det ble ikke helt måkefri her heller. 🙂

 9. Det der er vel ingenting,hehe,sånt er hverdagskost her.Tuller bare,nå skal det våres,ikke komme masse snø.Men fine bilder fikk du.Her hvor vi bor er det vel ca.70 cm.på flatmark,er såå lei av vinteren:o)

 10. Man må måke i byen også, i dag brukte jeg to timer på å grave fram bilen min (midt i Oslo).

  Men du må passe på at snøen ikke er for tung for taket ditt også, Rune.

 11. Gärdsmygen: Det finnes alltid håp 🙂 Godt å høre at varmen finnes.

  MajorogMeg: Har jeg noen valg? Hehe… godt å få leet litt på seg. Hold på hatten, ship & o’hoj 🙂 Sett noen måker der da?

  Marius: Tusen takk for det, veldig hyggelig å høre 🙂 Her er det ingen fare for å kjede seg nei, nok snø å flytte på så langt.

  Ithil: Når man står der med skuffa i hånden er de ”små” gledene enda større 🙂 Skal bli godt å se asfalt og grass igjen ja.

  Anne-Sophie: Det er en laber trøst, selv om det er godt å få leet litt på datakroppen 🙂 Neida, jeg har ikke nedsunken hake og livbøyer over beltet, men foretrekker varmere årstider, så vinteren er litt latere 🙂

  RuneE: God tur og kjør forsiktig! Akkurat nå så regner det ute faktisk 🙁

  Svein: Nei, tunellen er faktisk en av de flotteste stedene i hagen her nå, hehe. Nei, denne snøskuffen er stor og god, men kanskje ser det ekstra ille ut i den vinkelen. Samler du, eller er det påkrev på grunn av plassen du bor på? 🙂 Da har jeg en her du ikke har til samlingen din…

  John: Hehe, aner jeg en slakk holdning der nede på flata? 🙂

  Anne Berit: Ingen ting? Å skrekk og gru… hehe, nei da skal man holde fred her nede. Ja, jeg ønsker meg vår og varme også, men det går jo riktig vei nå heldigvis. I følge den lokale værsiden her på Konnerud skal det være 80 cm her nå. Det holder for denne gang syntes jeg.

  Arne: Ja, jeg var innom hos deg tidligere i kveld og fikk se at bilen din snart er ute i friluft igjen 🙂 Taket står for tur i morgen, for nå regner det her, så de 80 cm på taket blir nok litt vell tungt. Nå er det riktignok dimensjonert til 2 meter her, men når det blir vått så kommer tyngden også.

  Så kommer det ikke svar her i morgen er jeg så banan i armene etter måking at tastaturet får stå i fred 🙂

  Takk for hyggelige og trivelige kommentarer, ha en fortsatt fin helg 🙂

 12. Joda endel mer snø enn det det er her 😉 det er rundt 20 grader her idag… skal vist bli kaldere da 🙂 Kule bilder forresten 🙂

 13. Nei, samlingen av paraplyer rekker aldri å bli særlig stor, – forbruksvare i Bergensområdet 🙂 Men en snømåke ville nok vare livet ut og langt inn i det neste!

 14. Huttetu!!
  Det skulle ikke ha vært lov med så mye snø Rune!!
  Nå vil vi ikke ha mer, men værgudene hører tydeligvis ikke på oss i det hele tatt… for makan til snøføyke vi har nå *sukk*.

 15. 😀
  Ikke måkefri helg her i Stavanger, heller. Fuglene har kretset over den isfrie fjorden på leit etter godbiter som den forgangne snøen har latt stikke opp.
  Fortsatt god helg 😉

Comments are closed