I opplag

 

opplag

Snart kan båtpussen starte, og båtene i havnen skal på nytt ut på de syv hav.

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

9 Comments

 1. Herlig! Jeg liker fargene og perspektivet. Dessuten gir bildet meg en skikkelig vårfølelse.
  Ha en flott uke!

 2. Et flott bilde.
  Her er det +8 i dag og det tiner godt. Sikkert mange båtfolk som gleder seg..og andre folk 😀

 3. Hahahaha! Likte både3 dørstokken, og ikke minst såpebobla nedenunder her ;))

  Og så gleder jeg meg villt og hemningsløst til denne her er ferdig med å ligge i opplag! Kom våren, sier jeg bare!!! I fjor, presis i disse dager, reiste vi til syden. Ååååå, det hadde vel vært toppen i år og, men jeg er desverre ute i praksis om dagen, så da så.

 4. En katedral for de båtfrelste ! -og lyktene bak danner korset i toppen på kirkespiret…, typisk søndagsbilde 🙂

 5. Jeg gleder meg til vår men ikke til båtpuss 🙂 Flott perspektiv Rune.

 6. Kult bilde, nå er det ikke mye sjø rundt her, men deet får meg til å tneke på våren alikevel 🙂

 7. Hvilken lykke når tiden for å klargjøre båtene er her! Da er det endelig vår. 😀

 8. Flott bilde,og snart kommer våren og båtpussen:o)

 9. Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger! 🙂

  Når opplagspresenningene begynner å få åpning som dette nærmer det seg båtpuss og mildere dager, og er vi heldig får vi masse sol også 🙂 Ikke alle gleder seg til båtpuss ser jeg, hehe, og det er i grunn forstålig, men det er godt når skuta er på vannet og late dager kan nytes. Så får vi som står på land kose oss på deres vegne og takke for at de er en del av vårfølelsen vår 🙂 Ha en fin uke alle sammen!

Comments are closed