C for Coca-Cola

 

coca-cola

Coca Cola ble mitt valg på dagens ABC med bokstaven C som hovedrett.

Coca Cola er verdens mest solgte brus, og verdens mest kjente merkevare. Brusen kom til verden i 1886 av apotekeren John Pemberton. Han solgte imidlertid sin oppfinnelse i 1887 da han ikke hadde økonomi selv til å masseprodusere og distribuere produktet. Den første flasken med Cola ble tappet i 1894 i Vicksburg, Mississippi. The Coca-Cola Company som eier oppskriften og alle rettigheter til Coca Cola, produserer kun konsentratet til brusen. Tilsetting av vann og søtsaker står bryggerier verden over selv for. Og som ikke ukjent er Cola godt for både tørsten og rustne skruer 🙂

Svinger du innom Petunia sin blogg kan du se mange andre C kandidater i dagens ABC!

abc-norge

 

 

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

31 Comments

 1. Herlig og fristende C!

 2. Ja, man skulle hatt oppskriften på den du!! Coca Cola er jo noe alle vet hva er og kjenner igjen. Bra valg synes en som sitter og drikker Pepsi Max;)

 3. Bra valg!!! Så veldig kald og god ut der da 🙂 og det er jo da den smaker best.

  Ha en fin helg!

 4. Nesten som et landemerke på bildet her i rødt, hvitt og….. , – og ikke bare et varemerke.

 5. Mmmm, dette såg fristande ut:0)
  Ingenting er som iskald cola….

 6. Flaskecola er noe helt spesielt. Tror nok jeg skal kjøpe meg en flaske til i kveld. Ha en god helg.

 7. ISkall Coca Cola på Cool bild!:)

 8. Da jeg jobbet på Rignes, mens jeg gikk på videregående, ble vi fortalt at det er kunn to personer i verden som vet oppskriften på Coca Cola. De er aldri på samme kontinent. Da den ene besøkte tapperiet(Der Smart club Alnabru ligger nå)så var han omringet av livvakter bevæpnet med maskinpistoler. Du snakker om å ta business på alvor!!

 9. Jeg er kanskje en av de få som ikke liker Cola, men et flott bilde var det 🙂

 10. Noe av det beste som finnes å drikke:) Iskald coca-cola:) Og hva er bedere enn å kjøle den ned i snøen! Stilig bilde:)

 11. Hei,den så god og kald ut,cola er godt.Jeg er så irritert,for jeg får ikke logga på bloggene mine,heller ikke får jeg opp kommentarboksene og lest kommentarer,ei heller lagt inn kommentarer hos andre som har blogspot.Begynner å bli lei.Hva slags blogg er det du har?

 12. Et godt C valg, og et godt bilde;)
  Som du ser skrev jeg først kommentaren under feil bilde…OBS:)

 13. Det såg forfriskende ut! 😉

 14. Skulle ha senket farten litt, kommenterte på colaflasken din under 30 sone bildet…. sånn kan det gå.

  Fortsatt god helg!

 15. Coca-cola! Og en veldig fin bakgrunn. Jeg drikker helst vann med sitron i jeg da, gjerne med isbiter.. Men når jeg spiser kebab, spagetti bolognese, lasagne…-da mååå jeg bare ha cola! Har hørt at det er et «hemmelig» stoff de har i cola’n, et stoff vi blir avhengige av.. Er det sant, tro? :O Ha en fin helg!

 16. Hade samma tanke jag, eftersom det inte vimlar av norska c-ord. (har många goda förslag på svenska)

 17. Liker godt dette bildet du har tatt av min venn Cola-flasken 🙂

 18. Fristende bilde av Coca cola. Brusen over alle bruser!

 19. Nydelig bilde, ble nesten litt tørst av det. Selv om jeg aldri drikker Cola bruker jeg det ofte for å fjerne rust. 😉

 20. Jammen kan en colaflaske se «pen» ut å.. 😉
  Ha en flott lørdagskveld 😀

 21. Ingen tvil at de som sitter på den unike oppskriften er langt bedre stilt enn de fleste rent økonomisk. Takket være alle som kjøper brusen 🙂

  Tusen takk for kommentarer fra dere alle sammen. Ha en fotsatt fin helg!

 22. uhmmm.Coke cola zero…favoritten! Ser fristene ut! Ha en leskenede helg…
  ellen

 23. Hm, stakkers han som solgte varen da, og for ikke å glemme etterkommerene etter han. Må være kjipt å vite at de kunne hatt alle fordelene etter at cola begynte å selge godt! Ha en herlig helg videre!

 24. KULT! Cola var det einaste eg kom på også.. på «NORSK».. heilt til eg kom til å tenke på rasenavnet til hunden min 🙂

  Takk for besøk!
  Monica

 25. Finfin C du også:-D
  Campingvogn og Cheesburger er bra ja;)
  Ha en fin søndag:-D

 26. En C med suksess!

 27. Hehe, lurer på hvorfor – men jeg fikk liksom litt Davy Wathne i hodet når jeg så på dette bildet 🙂
  Artig valg av C – men jaggu ikke dumt 🙂

 28. Morsomt valg! Det eneste jeg liker med Cola er utseendet på de gamle glassflaskene. 😉

 29. Ja Cola’n er en følgesvenn til mange 😉

 30. Super C.
  Iskald Coca cola på glasflaske – nyyydelig 🙂

 31. Glasscola er vanvittig godt, selv om jeg ikke er av typen som elsker cola.. Pepsi derimot – også på glass, er fantastisk.. Men bildet var kult..

Comments are closed