Lavskrike

 

lavskrike-0012

To lavskriker sitter og beskuer den lille skilpadden som klatrer opp i et tre. Når den kommer til toppen, kaster den seg utfor, og flakser så godt den kan med forbeina sine, før den faller i bakken med et klask. Etter x antall forsøk, så sier den ene lavskrika til den andre: ”Vet du hva kjære, jeg tror kanskje det er på tide å fortelle ham at han er adoptert!”   🙂

Her kan lese beskrivelsen om Lavskriken hvis du vil.

 

Bookmark the permalink.

14 Comments

 1. ååå vad härligt med en blogg på norska! Om du vill ha många besökare tycker jag att du ska bli medlem här http://www.viraltrafik.se/?Angie1986

  haha googles översättare är verkligen rolig i sitt sätt att översätta på =)

 2. For en herlig måte å starte dagen på *ler*.

  Og du verden for en vakker fugl. Jeg tror faktisk ikke jeg har sett denne tidligere.. i hvert fall ikke lagt merke til den.

  Hvor spennende det hadde vært om en slik dukket opp på foringsplassen min!

  Begge bildene (måtte jo lese om den) er helt topp!!

 3. 😉 Den var kjempesøt! Både historien og ikke minst fuglen! Har heller aldri sett den – veldig vakker fugl! God helg!

 4. Han ser litt småskeptisk ut der han sitter med hodet på skrå. Nydelig!

  Nå har du fått sånn kommentarfølgegreie! Så fint!

 5. Hehe,god den,og den fuglen var nydelig.Har så lyst å fotografere fugler,men det har blitt smått stell hittil.Ha ei fin helg videre:o)

 6. Takk for det 🙂

  Det er en både vakker og snodig fugl det her, de kommer som regel helt bort når det ligger mat ute til dem. På dette bildet sitter han ca tre meter unna meg og vurderer om han tør å hoppe ned til maten som lå rett under han. Og når det først var gjort en gang, så kom tre til av dem og forsynte seg av maten på denne turen. På det meste har det vært seks stykker der på en gang, og man blir ikke lei av å se på dem heller. Gøy å se hvordan de henter mat, flyr av sted og gjemmer det, før de kommer og henter mer. De bunkrer godt opp, og ofte kommer Ekornet og henter mat fra deres gjemmested. Det er nok ikke den mest vanlige fuglen i lavlandet, den liker seg best i høyden på fjellet.
  ________

  Da får vi se om dette kan fungere som den skal da. Nå kan man krysse av for e-postmeldinger for å få med seg oppdateringer i gitte post. Jeg har testet ut en del ganger her nå, og så langt har det fungert bra. Supert om dere sier i fra hvis dere ikke får melding om ny kommentar i gitte poster.

  Ha en fortsatt fin helg dere også! 🙂

 7. Flott bilde, skarpt og klart med fin bruk av dybde. Flotte fager på den lille krabaten og 🙂

  Kommentarfølgegreie er det den sjekk boksen nede her fro email?

 8. Ah..skulle kanskje klikket på F5 før jeg postet 🙂

 9. Takk Ivar 🙂 Ja, er de ikke flotte farger på dem, kan studere de i timer uten å bli lei. Artig skapning 🙂 Ja, det stemmer ang boksen der, en “subscribe to comments”. Jeg skulle kanskje hatt en annen tekst der?

  Det var godt Anne-Sophie, jippi det funker 🙂 Endelig, la oss håpe det fungerer på heltid og for alltid.

 10. Meget flott. Et godt lys og god bakgrunn. Og en flott fugl selvsagt 🙂

 11. Jeg kan så lite om fugler..på hytta har vi en bok som vi slår opp i. Både på fugler og andre dyr. Slik er det vel og være hundegal 🙂 Kunne hunderaser og (kremt) bilmerker før jeg var 6 år eller noe sånt. Snedig.. Men et flott bilde, helt klart.
  “Gullet” til mormor er på bedringens vei, takk gussjelov!!
  Fortsatt god helg!!

 12. nydelig fugl, ikke en jeg har fått se her på foringsplassen min enda, men jeg håper 🙂
  Og vittig historie da… 😀

Comments are closed