God helg

 

boblendehelg

Ønsker dere en fin og boblende helg 🙂

 

 

 

Bookmark the permalink.

11 Comments

 1. Nice,synd de ikke lager sånne bobler mer.God helg til deg også:o)

 2. En riktig så boblende helg til deg også.

 3. Herlig…bil med sjel. Boble var min første bil, 1967 modell 😀
  God helg!!

 4. Så fin boble! For meg ser det ut som en modellbil.
  Boblende helg til deg også. Selv skal jeg på karneval i helgen. Ler!

 5. Dette er en bil med sjel ja, dog er dette som Anne Sophie sier en modellbil, men den har detaljrikdom som en ekte folkevogn. Jeg er en ivrig samler på slike modeller og bildet er komisk nok tatt under den årlige sjamponeringen før jul, hehe. Alt støvet må bort, og skulle du være i tvil om jeg tuller nå, så kan jeg bekrefte at det gjør jeg nok ikke… 🙂

  Ha en fin helg dere, takk for kommentarer, og ha det gøy på karneval Anne Sophie 🙂 Antar vi får se bilder derfra…

 6. Takk det samme Rune 🙂
  .. og for en praktfull boble!!

 7. Er det vaske dag for VAG modellene 🙂 God helg.

 8. Ser nederst at det var du som stakk av med lottogevinsten sist 😉

 9. Ja, dette er selveste drømmen av en boble Inger Johanne, men det er ikke så mange i gjen av denne modellen lenger, men man kan jo drømme 🙂

  Hadde den årlig vaskedagen før jul John, må holde de rene og pene vet du, hehe 🙂

  Lotto millionærer er ikke som andre milloinærer sies det Svein, hehe. Nei, det også forblir en drøm tror jeg. Men du verden en slik sum hadde kledd min konto 🙂

  En fortsatt fin helg til dere også!

 10. Pokker så digg reg nummer og bil og! 😀

 11. Har lest gjennom kommentarene, og jeg som trodde at dette var “the real stuff”, og ikke en modellbil. Syns det var så utrolig med detaljer samtidig som den hadde et sånt modellbilpreg som bare veldig velholdte biler har. Trodde du hadde knipset bildet ute i snø og is – og så var det bare bilvask jeg så. Skuffa! Men du verden for et lekkert bilde 🙂
  Et lite spørsmål: Lager de ikke denne bobletypen lenger? Trodde den fortsatt var i produksjon, jeg. I Brasil. Men kanskje de har slutta der også…?

Comments are closed