Soloppgang i Sande

 

soloppgangsande

Soloppgang Sande i Vestfold 09.01.09

 

 

 

Bookmark the permalink.

20 Comments

 1. Flotte farger og fine skyformasjoner. Ingen tvil om det. Men det er også veldig lett å bli lei av slike bilder. Bilder av soloppganger og solnedganger bør derfor inneholde noe mer. I alle fall for å fange min interesse. Tar man bare bilder av «fargene» så har man liksom ikke gjort så veldig mye som fotograf mener jeg. Men jeg er åpen for diskusjon 🙂

 2. Har sittet og nytt synet av alle de flotte bildene du har lagt ut siden sist jeg fikk somla meg inn hit. Utrolig mye vakkert, må jeg få si. Skulle jo ha kommentert alle bildene, men… Jeg trives virkelig godt her inne i bildebloggen din!

 3. Jeg er enig med Jan Ivar. Nettet render over av soloppganger, og man må virkelig gjøre noe spesielt for å få en soloppgang til å bli spennende. Men det betyr absolutt ikke at bildet ditt er dårlig. Jeg liker det. Friske fine farger.
  Jeg er også enig med Ståle. bildebloggen.com er blitt et nettsted jeg besøker flere ganger daglig, og jeg setter virkelig pris på de hyppige oppdateringene dine 🙂

  Er en ting jeg har lurt på i lengere tid nå. Hva slags kamerautstyr er det du benytter?

 4. Da får jeg slenge meg med på lasset her og 🙂 Enig med alle jeg… Flotte bilder er det helt klart.

 5. Nydelige farger! Var du tidlig oppe?

 6. Such depth and beauty in your sunset photo. The colours are perfect. This should be framed.

 7. Hei, Rune.
  Vakker soloppgang i Sande. Jeg var også grytidlig oppe her en dag i uka. Heeelt fantastisk himmel – men jeg skulle bare våkne ordentlig først….. Haha, det har man jo ikke tid til – man må svi mens himmelen gløder, visst. Da jeg var våken, var fargene borte.

 8. Her kommer vi i tur og orden 🙂
  Det er meget flotte himmelfarger om morgenene nå om dagen noe du viser her.
  Vi har vært en tur i Gamlebyen i Fredrikstad i dag og en tur over grensa.

 9. Hei, takker så meget for innspill og ros. 🙂

  Jan Ivar: Takk for det. Noen får ikke nok av himmelmotiver, og jeg er en av dem, hehe. Og variasjonene er mange, selv om noen mener dette er enkelt, så kan det være fotografisk utfordrende å hente opp de rette fargene 🙂

  Ståle: Veldig hyggelig å høre, takk for det 🙂 Koselig at du er innom og at du trives på bloggen. Det setter jeg pris på å høre.

  Thomas: Ja, sol opp og nedganger er vel et at verdens mest brukte motiver tipper jeg. Veldig hyggelig at du svinger innom og besøker bloggen fast.

  Anne-Sophie: Takker. Ja, men bildene ble ikke tatt før rundt halv ni, så det er sånn passe egentlig, hehe.

  Lene: Takk for det 🙂 Nei, sånt sommel har man ikke tid til når solen først har satt i gang med å pynte seg for oss, da er det bare å hive seg i skoene og komme seg ut 🙂

  John: God aften 🙂 Takker, ja det er mye flott å se nå om dagen, både om morgen og kveld. ”Harry” svingen må til når man først er så langt borte på ”are sia fjor’n”. Gamlebyen er flott, satser på at det dukker opp noen bilder hos dere snart da?

  Så tusen takk for at dere er på besøk og for alle hyggelige ord dere legger fra dere, velkommen tilbake 🙂

 10. Det meste er sakt. Jeg nøyer meg med; magisk!

 11. Vakker himmel du har knipset der ja.Nydelige farver.

 12. Ja skal nå si at fargene er fine å har ofte sett det sånn i sande på soloppganger og nedganger å selv om det er ofte sånne ute på nettet er det noe magisk over dette synes nå jeg da.:)

 13. Men klart en siloett av en elg eller noe sånt hadde klart gjort susen så du får lage en i papp å sette ut er jo bare omrisset av den vi skal se.

 14. Wonderful image, great sky.
  I really enjoyed it!

 15. Kan det bli for mye av flotte himmel og skybilder? Jeg synes det er en stor utfordring i å få tatt bilde av det en ser med de rette fargene. Derfor er dine bilder så fine.
  Naturen med sitt mangfold kan aldri bli kjedelig eller helt lik.
  Koser meg med bildene her inne.

 16. Oj, her var det mye fint! 🙂

 17. Jeg likte den komposisjonen – fargene, plasseringen av åsryggen – det hele

 18. Joakim, RuneE,Maria,Anne-Berit,Pietro: Tusen takk for hilsen og ros 🙂

  Graylady: Nei, jeg kan ikke få for mye av himmel 🙂 Ja, det kan være en lei sak noen ganger å finne balansen i bildet for å bevare fargene man faktisk ser. Og det er en ting som er unikt med naturen det er aldri lik seg selv to ganger 🙂 Tusen takk!

  ES: Ut mot dere og den veien er det ofte flotte soloppganger, og en kjempe idè du kommer med ang elg i solnedgang, hehehe… Kanskje det kommer!

  Takk for kommentarer!

 19. Helt nydelig bilde.

 20. En vakker dag kan vi jo få himmelen i huet og da er det bra å kunne dokumentere det som en gang var. Jeg blir ikke lei 🙂

Comments are closed