Himmelkunst 3

 

På selveste julaften fikk jeg dette i gave fra universet :o)

 

 

Bookmark the permalink.

16 Comments

 1. ja ser man det hele farve kartet der ja fint bilde

 2. Et tegn fra himmelen,så og si.Kjempeflott.

 3. Takk for det ES og Anne Berit 🙂

 4. this cloud is so strange! nice shot

 5. Hah!!! Vi så den, vi og – men DU fikk fanget den! Heldiggrisen! Vi satt i bilen med småhastverk. John lurte på om vi ikke skulle ringe å si at vi ikke kom riktig enda fordi vi måtte stoppe å fotografere, hehe 🙂

  Og du – mens jeg er innom – John har allerede to venner ved navn Rune. Du kunne ikke tenke deg å bytte navn, kanskje??? Jeg blir helt forveirret over hvem Rune han snakker om, hehehe 😉 Neeeida, det går greit – nå har du blitt Rune K 🙂

 6. Arne: Takk for det! 🙂

  Oliver: Thank you!

  Lene: Takk takk. Ja, jeg hang ut av vinduet i andre etasje under middagsforbredelsen 🙂 Er ikke mer en rimelig å bli forsinket når man ser slikt, så jeg syntes dere godt kunne ringt å sagt det, hehe.

  Bytte navn jo… klart jeg kan det… hehe. Nå er jeg RuneK sånn ellers så det klarner nok opp litt det ja 🙂

 7. Og den tok du godt vare på!

  PS Velkommen i klubben! 🙂

 8. Wow, fantastisk himmel:)

 9. Flott gave det der, og bra at du fikk tatt bilde av den og 🙂

 10. Hei dere. Takk for hyggelige tilbakemeldinger på bildet 🙂
  Bedre presang kan man ikke få på en dag som dette!

  Takk RuneE 🙂

 11. Vakker julegave! Takk for at du deler den med oss 🙂

 12. Stilig bilde, liker fargene! Håper du får et fantastisk nytt år!

 13. Det er noe rart med de perlemorskyene.. Kan ikke huske jeg har sett så mye av dem tidligere.. Noe jeg har lagt merke til de siste årene.. De er veldig vakre, og det har du fått med her 🙂

Comments are closed