Stein i solnedgang

 

 

 

Bookmark the permalink.

13 Comments

 1. Dette bildet likte jeg godt, myke, fine farger og steinene virker nesten myke, trass at de jo er harde. Og jeg kan ikke unngå å se et øye her, på et hode oppå en kropp..

 2. Hei Buster og Arne. Takk for hyggelige ord, og voff 🙂
  Glad du ikke reiste bust også…Buster.
  Ja, steinen er jo egentlig hard, men blant Mølens mange fine steiner finnes noen slike “myke” også. Likte tolkningen din av bildet Arne! 🙂

 3. Simplistisk, vel komponeert, flott lys… flott bilde.

 4. Takk for det Ivar 🙂

 5. Dette var vakkert for øyet! Nydelig komponert, flott bakgrunn og nydelige farger. Likte spesielt godt at den fargen du har i bakgrunnen går igjen i steinen på toppen.

 6. Takk for det Pernille 🙂

 7. Meget flott komponert Rune.
  Lys, farger og bakgrunn er helt topp i mine øyne.

  Det først tok jeg i dag på vei til jobb. Jeg så at himmelen var fargesprakende så jeg slang med kameraet i bilen. Nr.2 tok jeg oppe fra Liertoppen på tirsdag.

  Hvis du vil ha mange besøk fra alle verdensdeler på bloggen din så får du slenge deg med på Sky Watch i dag. Det blir lagt ut en link kl 20.30 på den siden som linken under innlegget mitt fører deg til.
  Der legger du ut URL adressen til siden din og navnet ditt.
  Så må du poste et bilde som himmelen er synlig på. Så du hadde flere flotte solnedgangsbilder i et tidligere innlegg her, så du har vel sikkert noe flere på lager 🙂

 8. Takk for ros John 🙂

  Det hadde vært gøy, henger meg på den. Takk for tipset! Ja,noen bilder har man nok på lur 🙂

 9. Ja du får henge deg på. Glemte et par ting. Lag en link tilbake til sky watch siden. Kopier eventuel den jeg har. Og hvis du kan legge med den sky watch logoen i posten så tror jeg de setter pris på det.
  Lykke til 🙂

 10. Takk for hjelpen og tipset John 🙂

 11. Har bladd meg gjennom en del av bildene dine nå, og jeg må si at jeg er imponert over hvordan du bruker lyset til å skape magi. Mange vakre himmelbilder og nydelig bruk av lys i naturen. Vakkert!

 12. Tusen takk Ståle, veldig hyggelig med en så flott tilbakemelding 🙂

Comments are closed