Ser deg nok

 

…tenkte kanskje denne måka da jeg tok bilde av henne.

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

26 Comments

 1. Ja, den tenkte nok det 😀 Jeg mått klikke på bildet i større format for å se den iallefall 😉
  Ha en flott søndag 😉

 2. hehehe… den lurte sikkert fælt i alle fall.

  Ha en flott søndag, Rune!

 3. Stilig bilde! Du finner flotte motiver på de underligste steder du 🙂

 4. Ja det er jeg sikker på at han/hun tenkte. I går så vi et svanepar med 5 unger, det var så herlig! Været har vært så som så, det er isende kaldt når sola forsvinner, men godt og deilig når sola viser seg. Jeg tenkte om det var askeutslippet som hadde skylda… men denne mystiske, for meg, skya du nevner, oppstår for alt hva jeg vet, som en konsekvens av vulkanaktiviteten som var….? Men om jeg skal velge i 30 grader tropevarme og dette vi har nå, så vil jeg ha dette! Men en mellomting hadde helt sikkert gjort seg!! Vi får krysse fingre og håpe!! 🙂 Mange flotte bilder du har satt inn her! Ha en strålende dag! 🙂

 5. hej där 🙂 jo jag ser dej jag med…

  har nu börjat med bloggen igen, får se om jag får till det som jag vill 🙂

  hoppas ni har bättre väder än oss, kallt, ca 13 grader men känns som -13.. solen kikar fram emellanåt,, stora mörka moln..

  ha en skön vilo dag

 6. Flott fanget Rune.
  Mange fine innlegg siden jeg var innom sist også.
  Ønsker deg en flott dag videre 🙂

 7. Hehe flott fanget bilde pg fugl:)

 8. Du har en bra blick för ovanliga motiv!

 9. Flott sett!!
  Morsomt bilde med utmerket balanse! – Delig å være tilbake til fotball VM igjen…(smiler)

 10. Rune, du har en fantastisk flott egenskap! Du besøker bloggen min, uansett hva slags innlegg jeg legger ut, og selv om jeg ikke alltid klarer å være på nett og besøke deg eller svare pga andre gjøremål! Du skal vite at det er en egenskap jeg setter meget stor pris på!!
  Ta kotakt neste gang du er på disse kanter! Sprudlende overraskelse står og venter på deg!!

 11. Ja sier meg helt enig med de over meg her, du har virkelig blikk for flotte motiver i alt mulig rart.
  Denne så jeg ikke med det samme en gang.. hehe 🙂

 12. …men jeg så ikke henne ved første øyekast 😉
  Artig bilde!

 13. Snakker du om motivfangende øyne, en mester der du Rune!!

 14. Ikke så lett å få øye på.. veldig flott bilde av luringen. Ha en god solrik dag:-)

 15. ha ha .. ja här kan man nog känna sig ut tittat 😉
  Vilken bild du fick till det här 🙂
  Jag var ute och testa en ny kamera idag då jag inte var riktig nöjd med min nya Canon.Vi har haft strålande väder idag och vi skall få det imorgon också … hoppas nu att de har rätt idet 🙂

 16. Stilig! Særlig formen på skorsteinen…. 🙂

 17. Ha,ha! Uppmärksamt av dej att se henne! Jag fick kika lite extra jag.

 18. Den var riktigt lurig, men jag såg den också. Intressant bild och ovnligt motiv.

  Ha en bra dag

 19. Hej 🙂 Jag har testat en A sony 500 och den gillar jag 🙂 Där har man auto fokus i live wiev läget och man kan stänga av blixten på alla program och även göra inställningar i de färdiga programmen .. allt detta kunde jag inte göra på Canon EOS 500 D
  Så nu funderar jag på att sälja min nya Canon *host* har bara haft den några veckor men som sagt . jag trivdes inte lika bra med den som jag gör med sony system kameran 🙂

 20. Det er så lenge siden jeg har vært innom her(og andre fotoblogger)så nå har jeg sett igjennom nedover. Mye fint du har her:)
  Måser har det med å legge egg hvor som helst, denne har valgt en artig plass. Kult:-)

 21. Det er nok en trygg plass å ha rede.

 22. Ja, det er utrolig hvor disse måkene lager reir…. På kjøpesenteret hvor jeg bor har måkene laget rede midt på parkeringsplassen:O Vi parkerte i god tro… rett ved siden av redet… Men vi ble kjeppjaget av dem straks vi gikk ut av bilen;) hehe. Tror jeg må fange dèt med kameraet en dag. Om jeg våger 😉

 23. jøsses, en måke med sans for interiør.virkelig ;)hihi

  takk for du satte igjen spor inne hos meg, snart har jeg tenkt blogge om mannfolk…ja, hvordan holde de borte fra bedene mine 😉

  flotte bilder du tar!

 24. Måkene har en forunderlig trang til å bygge der det minst passer og man minst forventer det, denne har riktignok kommet seg høyt opp i været, men et problem er det, hvert år så faller en unge eller to ned derfra… Enda som kommer de tilbake år etter år.

  Tusen takk for hyggelige kommentarer alle sammen 🙂

 25. Herlig bilde 🙂 De passer på, kommer en for nærmt kommer de som jagerfly etter deg 🙂

Comments are closed