Flaskepost

 

…i moderne tid…

 

 

 

Bookmark the permalink.

31 Comments

 1. Du får jammen resirkulering til å se vakkert ut!

 2. 😀 Herlig 😀
  …i moderne tid 😉
  Ha en moderne mandag i Drammen 😉

 3. hihih kreativt igjen 🙂

 4. Hehe, gikk fem på jeg som vanlig 😉

 5. Flott Rune.
  5 på igjen her.
  Kreativt og fint bilde 🙂

 6. Ja det var ju fyndigt med den typen av flaskpost, men den moderna är väl «flaskmail» kanske kan du illustrera även den, ta det som en liten utmaning, jag kommer också att fundera lite så får vi se.

 7. ..sitter her og humrer for meg selv, dette var utrolig kreativt! Du er et oppkomme av gode idèer 😉
  -gleder meg til flaskemail som er foreslått over her…
  Ha en fortreffelig aften!

 8. Sikkert sendt deg i oppkrav og!!
  Morsomt bilde! Du får meg til å smile…

 9. er ikke hb du sender avgårde vel? 🙂

 10. Tidene forandrer seg.. kreativt og herlig bilde:-)

 11. Jeg ler meg skakk. Går du aldri tom for ideer?

 12. Kul bild! Vanliga postlådan känns inte heller så modern i vår digitaliserade värld!

 13. ahh så bra… du er genial!

  Nei, PB finnes nok ikke lenger.
  Men det finnes en gruppe med entusiaster som har pusset opp en gammel BP-stasjon og satt den i stand slik den var en gang i tiden, både innvendlig og utvendig. De har veteranverkstedet sitt der også + at de åpner opp for folk som vil se 🙂 Utrolig kult sted og utrolig flinke folk.
  Den finnes midt på Nøtterøy, så kjører du noen gang på vei ut mot Tjøme (verdens ende), så hold øynene åpne på venstre side av veien 😉

 14. Hehe, denne gangen klarte du ikke å «lure» meg. Her ante jeg hva bildet var før jeg gikk inn og kikket. Ha en fin kveld 🙂

 15. Hehehe,knallbra! 🙂 🙂

 16. 🙂 å æ ska fortæl dæ ka som ha verre på de flaskan om d va hær i trøndelag ja!! Itj frøsse for å si d sånn… he he

 17. God (i bunn) som alltid! 😉

 18. Ha ha .. är det så du får din post nu eller 😉
  det var en väldig fiffig bild och jag skrattade gott när jag såg den 🙂

 19. Hehe. Tenkte det var noe i den duren.

 20. Liker ordspillene dine!! Kreativ er du!

 21. haha, like morsom som alltid, hvor i alle dager tar du det fra?

 22. Love it!!!

  Du er best til dette Rune!

 23. Artig ord/bildespill som vanlig. Ha en flott uke

 24. LOL!
  Jeg fatter egentlig ikke hvorfor jeg ikke har deg på bloggrollen min. Gjør npe med det med en gang!
  Du har et blkk for motiver og en humor som jeg liker:) og dessute mange flotte bilder!

 25. He..Nå liker ikke jeg brus, men kunne jo byttet de ut med vinflasker jeg da.
  Du må være en humørfyllt fyr,)
  :))

 26. hahahaha….den tok jeg ikke nei….
  Liker dine humørfylte (flaske)poster i en ellers grå hverdag…hihihi

 27. Der ble jeg lurt igjen. Trodde du hadde vært på en strand og funnet en spennende flaske. Artig!

 28. Tusen takk for kommentarer alle sammen 🙂

  Et ordspill som dette kan brått dukke opp i tankene, andre kan jeg fundere på lenge, planlegge og finne løsninger på dem er ikke alltid gjort på sparket. Hvor dette kommer fra er ikke godt å si, men at det er mye som snurrer rundt i dette topplokket kan jeg bekrefte, hehe. Jeg har mange på lager, og ikke mindre i tankene mine, så ordspillene tar ikke slutt med det første. Veldig gøy at flere enn meg setter pris på dem, for meg så blir de litt som lyspunkter på veien 🙂

  *Lasse foreslår flaskemail som en utfordring, og med første tankerunde har jeg vel ingen løsning på den, men en dag så kan det dukke opp noe, kanskje har noen andre en ide hvordan man kunne løse den? 🙂 Jeg har et par andre utfordringer på ordspill som er klare snart, så det er nok ikke lenge til neste dukker opp her.

 29. Morsomt igjen. Nå er nok ordet mail engelsk, på norsk så heter det post…. så jeg ville vel stoppet med dette.

 30. 😀 😀 😀
  Du er knallgod på disse «bildespillene», Rune. Kreativiteten lenge leve!!! 😀

 31. oj, jag har visst missat några inlägg här..

  🙂 vilken rolig bild, ja det är verkligen flask post…

Comments are closed