Ulykke på Ryen

 

ulykke-paa-ryen

Nærmere bestemt på kjøkkenryen… Det gikk bra med både plastdyr og lekebil 🙂

 

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

26 Comments

 1. Nok en god latter… 🙂

 2. Du driver med mye rart å da..haha!

 3. Haha 🙂 Du er jo bare så utrolig god på disse ordspillene 😉

 4. Dævven – der gikk jeg 5 på igjen! Trodde du hadde vært i Ryenkrysset og sett noe fælt, for der skjer det jo ting og tang!
  Ok – jeg fikk meg en god latter! :))

 5. Haha… Den så jeg ikke komme 😉

 6. hehe…ja du må være forsiktig:) Plastic is not fantastsisk…
  flott tirsdagskveld videre 😉

 7. Shit, nå så jeg for meg at du hadde fått et motiv som ikke var helt tilsiktet.
  Godt å lese at det hele gikk bra for oss i fullskala.
  Ha en flott aften Rune

 8. Bra att ha barnasinnet kvar! 🙂

 9. *latter*
  Gjekk fram på der gitt, trudde du hadde sett ei ulykke, mista kamera eller noko i den dur. At eg aldri lærer:-) Godt jobba!

 10. Hehe…jeg trodde det var i rundkjøringa 🙂

 11. Hahaha!! 😀 gledet meg til å åpne linken da jeg så overskriften, for nå er det en stund siden du har laget no ordspill moro.. Sitter og gjør lekser, og var deilig med en liten latter! 😉 det så temmelig dramatisk ut da!Glad elgen klarte seg uten varig men.. hihi 🙂

 12. Det er de gale jegerne det vettu, som skremmer villdyra ut i trafikken, dårlig til å skyte = kjøre over :-))

 13. Gikk rett på igjen:)) *ler meg i hjel* Skikkelig stilig!!

 14. Igjen,….morsom tekst og tilhørende illustrasjon!

 15. Hahaha..Enda godt det gikk bra, for jeg vet ikke riktig med dyret jeg har på bloggen.

  ,)

 16. He he..did it again.

 17. Men hvordan gikk det med r(R)yen??? 🙂

 18. Her var det dramatikk! Jeg ser at både brannvesenet og sykebilen står parat. Det har nok gått hardt utover sjåføren å få de store hornene inn gjennom vinduet! Jeg håper ikke personskadene ble for store? 😉

 19. Der gikk jeg rett på! Sikkert fordi det har vært så mange bilulykker i det siste.

 20. Tusen takk for kommentarer alle sammen, veldig glad for at dere også koser dere og drar på smilebåndet av disse ordspillene, jeg koser meg veldig med dem når de blir laget. Kort fortalt så har jeg sikkert veldig tørr humor, men så lenge man koser seg kan man vel være fornøyd 🙂 Nå gikk det heldigvis bra med både sjåføren og plastdyret i denne settingen, de er nå på plass i lekekassen til ungene der de hører hjemme, helt uten varig mèn…

 21. hehe, du er så utrolig morsom!! Ikke at det er morsomt med ulykker altså… men ordspillene dine er helt geniale.

 22. Har hatt noen Nær-Hjorten-opplevelser i høst der jeg så vidt har sneia borti. Bil er et utrolig dumt våpen, så jeg håper jeg slipper unna med flere opplevelser. Det er bare det at det kryr av hjort her.
  Det er bra det gikk bra der på Ryen også.

Comments are closed