Reflekterende nattlinjer

 

reflekterende-nattlinjer

Siden jeg tidligere har vist utsnitt av broen, hele broen og det som er over, er det vel på sin plass å vise det som er litt lenger ned også. Broen er opplyst med både blått og hvitt lys, og byr på mange spennende linjer og nyanser i nattmørket. (Trykk på bildet for å se det større,trykk så til høyre på bildet for å se bilde av hele broen)

 

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

27 Comments

 1. Denne har du jammen fått mange flotte bilder av, Rune. Imponerende. Jeg er sånn som ikke ser motivene for bare muligheter veldig ofte, tydelig plages du ikke av samme sykdom…

 2. Wow! Rune, dette er virkelig bra! Så utrolig kult! Dette må jeg bare få prøvd en gang. Ikke at jeg har noen som helst forhåpninger om å få til noe i nærheten av dette, men jeg har veldig, veldig lyst til å fange denne flotte brua i mørket. Går ofte forbi kula om morgenen (de dagene jeg føler for å være litt sprek -hehe) og den har noen fantastiske refleksjoner nå når det er såpass mørkt om morgenen. Hmm…kanskje jeg skal komme for sent på jobb en dag… ;)?

 3. Så flott det var med blått lys! Vi kunne ha trengt flere slike «hverdags kunstver»

 4. Jeg blir kjempeglad for sånne kommentarer, Rune, men jeg skjønte ikke helt hva du mener: Trærne i forgrunnen er nedsnødd slik at de ligger i en snøskavel og ser kuttet ut nederst, er det det du mener? Skulle jeg kuttet i toppen av bildet?

 5. Mycket vackert! Snyggt med reflektionerna i det stilla vattnet!

 6. Denne Ypsilonbroen er jo noe helt for seg selv, både vakker og spennende med utallige vinkler å fotografere. Men det er som Dagrun sier, man må jo se mulighetene – og du har noen virkelig fine bilder fra denne «skulpturen» i Drammen. Lekre farger i disse kveldsbildene dine.

 7. Svenn-Inge's bildeblogg

  Kjempeflotte bilder du har av denne brua. Lyset gjør sitt til at bildene blir enda litt mer magisk

 8. Uturleg flott lys i dette bildet. Speglinga var også flott. Dette bildet likte eg.

 9. Jøsses 😉 Så stilig !! Ser helt magisk ut dette…
  Ha en flott søndag 😀

 10. Enda et blinkskudd!
  Utrolig fint! 🙂

 11. Av med hatten og dype bukk.
  Virkelig flotte bilder av den der brua Rune.

 12. Flott komponert og eksponert. Det er ikke HDR, men jeg har brukt et filter i PS som heter LicisArt.

 13. Har sett over eindel bilde sidan det er ei stund sidan eg kikka innom sist.
  Masse knallbilde her!!!
  Har stor sans på ordspela dine også 🙂

 14. Vakkert igjen, med alt det blå og refleksjonene.

 15. Kost meg stort med dine siste poster :-))) alltid kjempekjekt når du poster Rune, og ditt siste bilde her var sinnsykt feiende flott da.

  Har forsøkt meg på endel nattbilder i løpet av helga jeg også, men vanskelig ja uten stativ desverre, og det er det jo ikke alltid en gidder å drasse men, nok med en mann på slep…

 16. Dette må være drømmen for kveldsfotografer – fin-fint!

 17. Faaantastisk..dette var fint Rune..

 18. Kjempeflott lys og refleksjoner her gitt.. bra!

 19. Den bron är ju fantastisk. Arkitekten som ritat den och ljussatt enormt bra. Sedan kommer du och tar så fina bilder så att vi andra kan få ta del av det hela. Heder till alla inblandade.

 20. Fine bilder du har lagt ut siden sist jeg var inne her:)) Nydelig dette under med linjene! Vakker belyst bro også. Ha en knall mandag!

  :))

 21. Flott, Rune! Skikkelig flott gjennomført dette. Nattbilder er vanskelig å ta. Du gjør det enkelt!

 22. Så fine kveldsbilder du tar om dagen a!! Lekkert lys igjen 🙂

 23. Dagrun: Det er ofte lett for å bli slik at det man ser hver dag går man elegant forbi, men med litt trening så oppdager man det uendelige potensialet som ligger rett foran oss, hele tiden. Men jo da, jeg også går forbi saker hele tiden, men noen ganger går jeg på tur med dette i fokus. Tusen takk 🙂

  Elin Sire: Det skulle ikke være noe i veien for å få like bilder som dette, men du må få kjøpt deg stativ,hehe. Det er påkrevd at man har noe å sette kamera på når man får litt lengre lukkertider som her, samt at jeg anbefaler fjernkontroll også. Og tanken på å komme for sent på jobben en dag syntes jeg du skal holde på, hehe, eller ta det en helg 🙂 Det er veldig mye spennende refleksjoner og lys morgen som kveld nå, men spes om morgenen der nede, da står lyset veldig pent på nå.

  Gry: Det pynter veldig opp, og skaper litt ekstra liv, vi har flere lyspunkter i Drammen som de har flere farger på. Og det i seg selv er som du sier litt kunst bare det.

  Gärdsmygen: Tusen takk for det 🙂

  Valkyrien: Det er en vakker bro de har laget, og ikke minst som du sier er det mange spennende motiver å fange her. Tusen takk, veldig hyggelig å høre 🙂

  Svenn Inge: Tusen takk for det, ja ikke tvil om at lysene skaper noe ekstra i bildene, bare det å stå der og se på broen live er flott, en opplevelse hver gang. Blir liksom ikke lei av å se den heller.

  Wenche: Tusen takk, veldig hyggelig at det falt i smak 🙂

  MajorogMeg: Drammen er magisk må de vite 🙂 Det er en spennende bro, og ikke minst flott opplyst som skaper litt magisk stemning rundt den. Tusen takk for det.

  Ida: Tusen takk Ida 🙂

  Børge: Takker og bukker pent tilbake til Trøndelagen 🙂 Tusen takk Børge!

  John: Tusen takk 🙂 Aha, ja for det kunne se ut som hdr effekt i bildet, det var veldig stilig.

  Marie: tusen takk, det var hyggelig 🙂 Ordspill er gøy, moro at du likte dem.

  Morten Pedersen: Tusen takk Morten 🙂

  Anne: Velkommen tilbake i bloggverden, hyggelig at det kan glede med litt nye bilder her, tusen takk for det 🙂 Må nok bare innse at bilder i mørten gjør seg best med stativ 🙂

  RuneE: Eldorado med slike motiver i nærmiljøet 🙂 Tusen takk.

  Helge: Tuuusen takk Helge 🙂

  Ivar: Tusen takk for det Ivar 🙂

  Lassivomma: Tusen takk 🙂 Ja, all ære til arkitekten bak dette mesterverket, han har sansen for herlige linjer og former, jeg er ydmyk ovenfor arkitektur som dette, man er heldig som får ha det i nærmiljøet sitt.

  Kathrine: Tusen takk, hyggelig å høre 🙂

  Hans HB: Tusen takk 🙂 Veldig mange faktorer som spiller inn på nattbilder, og klaffer det så blir det enkelt 🙂

  Elin: Tusen takk 🙂

 24. Nydelig! Har sett mange, mange bilder av denne broen i all slags vinkler og varianter… men dette må være et av de beste!

 25. Bare en ting å si om dette,NYDELIG:o)

 26. Bildet nr.2 med refleksjonen i høyttaleren var knallbra!

 27. Blir ikke lei av bilder av denne broen.. Vakkert!

Comments are closed