Himmelkunst 4

 

himmelkunst-4

 

 

himmelkunst-41

Les om Perlemorskyer her…

 

 

Bookmark the permalink.

10 Comments

 1. Så lekkert! Tok du bildene i fjor? Må nesten spørre, for da tok jeg også noen bilder av flotte perlemorsskyer. Det er ganske magisk å oppleve slike farger på himmelen!
  Nydelige bilder!

 2. Disse perlemorsbildene dine likner mer på malerier enn fotografier. Abstrakt kunst på sett og vis. Begge var nydelige, men det siste var kanskje det som traff aller best. Den jetstripen ga en slik vakker spenning i bildet. Jeg blir helt fjetret her jeg sitter og koser meg.

 3. Disse var knallfine,ikke ofte en ser himmelen sånn,men du verden så flott det er når det skjer.

 4. Skikkelig bra! Det øverste er «best» for meg. Tok noen slike ifjor selv, men de er litt annerledes. Hvis du er tålmodig kan du se ca 8 av ulike innzoominger som skifter hvert 10. sekund til venstre på denne siden: http://www.indrearna.no/

  Fikk med et par ørner også, – skulle bare ønske jeg hadde hatt skikkelig zoom. De viser på ett av bildene. (På originalen viser litt bedre at det må være ørner, men også fordi det finnes noen ørner i området.)

  Det som gjorde at jeg «oppdaget» perlemorskyene var det veldige lyset fra dem om morgenen opp på nabohus-veggene når det egentlig fortsatt skulle være litt mørkt ute. En svært spesiell opplevelse her borte.

 5. Knallbra bilder av vakker himmel. Fikk noen himmelbilder før snøværet kom i dag jeg å..Men nå er alt grått igjen..

 6. Her går jeg fra det ene nydelige innleget/bildet til det andre. Lekkert 🙂

 7. Perlemorsskyer blir man aldrig lei 🙂 Regner med at de er fra tidlig 2008.

 8. Fine bilder, liker det siste best, den jetstipen gir det det lille ekstra.

 9. Må bare sukke henført, Rune! Vakkert! Jeg liker det siste best, det med jetstripen.
  Ser gjerne flere himmelbilder. ;.)

 10. Bildene er lagervare fra forrige året ja, det er helt riktig. Nærmeste perlemor jeg har sett var på selveste julaften, men langt fra denne som vises her som er fra januar 08. Og at det ligner på malerier er helt sant Ståle, det var for øvrig en flott opplevelse, var ute i mange timer og fotograferte himmel den dagen 🙂 Den siste med kondensstripen er min favoritt også, den ble litt ekstra magisk.

  Tusen takk for hyggelige kommentarer 🙂

Comments are closed