Konnerud gamle kirke

 

konnerudgmlkirke-180109

Konnerud gamle kirke sto ferdig og klar til bruk i 1858. Fra tidlig 1700-tall sto det også en kirke på dette stedet, men denne ble ikke vedlikeholdt som den burde og ble revet. En ny kirke ble besluttet bygget, og det er denne som i dag går under navnet Konnerud gamle kirke. Kirken var hovedkirken på Konnerud fram til 1996 da en helt ny teglsteinkirke sto klar til bruk. Fremdeles brukes kirken, dog i hovedsak til vielser og begravelser.  Området rundt er fremdeles kirkegård for Konnerud. (Bildet er tatt 18.01.09 og vi har vel fått masse snø i dag) 

Her kan du se kirken i «sommervær»!

 

Jeg har plassert min blogg i Drammen på  Blogguratkartet!

 

Bookmark the permalink.

11 Comments

 1. Har du vært på fototur med John i dag? 😉 Stemningsfullt bilde av kirken.

 2. Ser på Dagbladet at der kommet noen cm snø ja. Vi hadde dette kaoset for litt siden. Kjør forsiktig. Og gled deg til regnet kommer og gjør alt om til is…. 🙂

 3. Flott komponert og eksponert, Rune.
  Jeg måtte ta en ny runde med snøfresern når jeg kom hjem, ellers tror jeg ikke at jeg hadde fått løs bilen i morgen tidlig 🙂

 4. Hei på dere 🙂

  Ivar: Ja det har kommet en god del i dag. Det blir nok lekkert når dette skal vekk igjen, hehe 🙂

  Heldiggrisen John, her går det på skuffe og håndmakt. Snøfreser? Er ikke det egentlig latskap? 🙂 Takk for ros og kommentar.

  Anne-Sophie: Takk for det 🙂 Hvis du tenker på DDP bildet så er det mitt det også, John og jeg drifter Drammen Daily Photo sammen.

 5. That is a spectacular and moody night photograph. Well done! I would expect to see a ghost or two about.

 6. Fint nattbilde, fine kontraster og not detaljer utenfor hovedmotivet til å fange interessen. Hvite flombelyste kirker er ikke lett….

 7. Artig med samme motiv sommer som vinter. På en eller annen måte virket flombelysningen noe andreleses på meg på sommer bildet. Nå venter vi bare på ett med snø på.

 8. Du har fått en pris hos meg 😀

 9. Nydelig bilde.Fint med de gravlyktene som var lys i.

 10. Flott bilde som er fint exponert, kirken er fint opplyst samtidig som en kan se litt av de rundt også. Pent

 11. Pingback: Bildebloggen

Comments are closed