Lavskrike

  

 

Bookmark the permalink.

11 Comments

 1. Jeg visste ikke at det finnes en fugl som heter lavskrike, men nå vet jeg det. Flott fanget!

  Jeg har forresten stemt i pollen din og stemte på den rammen du har på dette. Men du gjør som du vil på din egen blogg.
  Så fint det har blitt her! Bildene blir ekstra fine når de vises i det albumet som kommer opp når man klikker p dem.

 2. Vi er også tilhenger av enkle rammer rundt bildene, og liker denne verjsonen best. Men som alltid; beskjæring og vinkler og utsnitt og rammer er spørsmål om smak og behag! Det finnes antagelig ingen fasit og man får velge det man selv trives best med!

 3. Warning: Undefined array key 0 in /customers/6/1/4/bildebloggen.com/httpd.www/wp-content/plugins/target-blank-in-posts-and-comments/target-blank-in-posts.php on line 47 Ivar

  Flott action bilde, ser ut som den har fått seg litt flesk å gnaske på. Fine detaljer og bruk av dof.

  Bra.

 4. Og som de andre liker jeg denne form for ramme best 🙂

 5. Hei på dere!
  Tusen takk for tilbakemeldinger om både selve bilde og rammemysteriet mitt. 🙂 Det jeg først og fremst lurer på er hva dere som besøker bloggen syntes om selve opplevelsen av bilde. For man ser seg fort blind på eget verk. Jeg har likt rammen jeg har brukt, og det har sikkert alle fått med seg. Hehe. Men så fikk jeg endelig en orden på dette med ny åpning av bildene, og da ble rammen ødeleggende på en måte syntes jeg. Og som en fersk fotoblogger er det trygt og godt å høre hva andre mener også. Så tusen takk nok en gang for tilbakemeldinger.

  Tror nok det blir en Rema 1000 utgave: ”Det enkle er ofte det beste” 🙂

  Anne Sophie: Lavskriken er en flott fugl som vi ikke ser ofte i lavlandet, og denne ble knipset ved Ål i Hallingdal. Den er så tam at den kan komme helt bort til deg for å få litt mat 🙂
  Ivar: Flesk er digg og er et av favorittmåltidene deres 🙂

 6. Jeg foretrekker absolutt denne rammen fremfor den du har på alle de andre bildene dine.

  Debatten om hvorvidt rammer har noe for seg på bilder publisert på nett eller ei har rast rundt på diverse diskusjonfora i lang tid.
  Min personlig mening har at bildene gjør seg best uten ramme.

  En liten ting til. Ser ut til at det er en liten konflikt mellom tittelen på siden din «bildebloggen» og tittelen på det nyeste bildet ditt (øverst). De to overskriftene legger seg over hverandre.
  Ser at det fungerer i Internet Explorer, men i Firefox og Opera fungerer det ikke.

 7. Hei Thomas. Takk for tilbakemeldingen din 🙂 Ja, det er den veien jeg heller også. Jeg ser absolutt verdien i å ha et så rent som mulig bilde nettopp for å få mest mulig glede av bildet man ser på uten forstyrrende elementer. Takk for at du sa i fra om konflikten i header-teksten også, det var en ren tastefeil fra meg da jeg satt og testet bannere og slikt, hehe, blir mye å huske på.

 8. Bra fanget dette Rune.
  Denne rammen her foretrekker jeg fremfor den du hadde tidligere.

 9. Takk for det John 🙂 Ja, tror jeg slår meg til ro med denne løsningen.

 10. Veldig fint bilde Rune! Jeg har heller aldri sett en lavskrike så takk for at du har utvidet horisonten min 🙂

  Rammer kan ofte være veldig fine og syns din passer bra til dette bilde, men du kan jo eksperimentere med andre rammer når du har et annet motiv.

 11. Hei. Velkommen hit! Hyggelig å høre at man også kan bidra til utvidet horisont 🙂 Ja, bildrammer har vært i fokus her nå, og jeg ender opp i all enkelhet. Blir penest med minst mulig ramme når de åpnes i stort.

Comments are closed