User Locker

Dette innstikket er noe alle med WordPress- blogg burde ha, som ikke ukjent er det dessverre mange der ut som liker å ødelegge for andre ved å ”bryte” seg inn på blogger og bytte innhold osv, samt at du som eier blir stengt ute fra din egen blogg. For å beskytte bloggen litt bedre anbefales dette innstikket. Det gjør at du og evrntuelle andre kun har x antall forsøk på å logge inn på brukerpanelet til bloggen.

UserLocker2

Setter man parametrene til to, og blir det gjort to forsøk på å logge inn uten riktig passord, så stenges admin kontoen og ingen får logget inn. Som admin på egen blogg, ber du bare om at det lages et nytt passord til deg på innloggingssiden din. Det kommer da en e-post til deg som ber deg bekrefte at du har bedt om nytt passord, når du trykker på linken som ligger ved i e-posten lages det et nytt passord til deg, som sendes til din e-post adresse som du har oppgitt i WordPress-oppsettet ditt.

Da kan man logge inn som vanlig og blogge i vei.

 

Last det ned fra siden jeg linket til, pakk ut zip-filen, last opp på din server via FTP til mappen /wp-content/plugins og aktiviser den i menyen til dine innstikk. Når du har gjort det går du inn på Inntillinger, velger User Locker og setter inn ønsket antall forsøk du tillater.

Last ned innstikket og føl deg litt tryggere.

(Har du WP 2.8 kan du søke etter dette innstikket ved å legge inn overskriften her som søkeord.)

 

 

Tilbake til WordPress tips

Comments are closed.