Linker til andre nettsider

Som de fleste andre ønsker jeg å ha linker inn til andre blogger og nettsider, men jeg ønsker ikke å ha dem i sidekolonnen min. Grunnen til det er rett og slett at jeg vil ha bloggposter og sider så rene som mulig, for å ha minst mulig forstyrrende elementer rundt bildene, samt at hovedsiden laster inn langt raskere uten bloggrollen i sidekolonnen. Jeg bruker derfor et innstikk som gjør at jeg kan legge dem til på en egen side.

Innstikket gjør at jeg kan dele opp i kategorier og bruke WordPress sin innebygde ”Legg til nye linker”-mulighet. Innstikket blir styrt av brukerpanelet som om du legger linker i sidekolonnen din. Legger jeg til ny link så huker jeg bare av i hvilken kategori den skal, og trenger jeg en ny kategori legger jeg til den samtidig, veldig enkelt og greit å bruke.

Last ned innstikket her…

Pakk ut zip-filen og laste dette opp til wp-content/plugins via et ftp-program, gå så inn og aktiviser innstikket i panelet under ”Innstikk”.

Eventuelt så kan man trykke på «Legg til nytt» under Innstikk i kontrollpanelet, og velg last opp hvis du nå har lastet det ned til din datamaskin. Velger du denne metoden trenger du ikke å pakke ut zip-filen på forhånd.

Når det er gjort kan du opprette en ny side, på denne siden velger du ”html” visning og limer inn denne:  [*wp-blogroll*]   – (Ta vekk stjernene, måtte ha dem der ellers fikk jeg kopi av linkelisten min her inne også)  Når det er gjort, kan du legge til linker under menyknappen ”Lenker” i dashbordet ditt, og linkene vil nå vises bare på den nye siden du laget.

 

 

 

 

 

Comments are closed.