Never say never

 

never-say-never

 

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

20 Comments

 1. Ja du kan så si…hehe..
  Uansett, vakker NEVER 😉

 2. It’s now or never…..

  Mange fine ordspill her ,)

 3. Never again….
  Nei jeg mente ikke det da. Har nok funnet mange flotte motiv i overflaten på ei bjørk!

 4. HA HA denne tok jeg før jeg så bildet 😉

 5. Flott bilde! De er gøyale disse ordspillene dine.

 6. Ja er ikke bjørkstammene flott!!nesten så en kan stirre på dem lenge lenge…, og ja, tok in ei hel bjørk i gangen i vinter jeg, bare for barken sin del. pynta med kuler i sølvfarger til jul, galskap, men morsom galskap.

  Knallfin start på uka til deg

 7. Stilig!Denne klarte eg også før eg såg bilde:)

 8. Hehe….Never er bra ja….

 9. Den tok jeg ikke..! du kreative mann!!:-))

 10. Wow! Dette var et blinkskudd fra deg:))

  !

 11. Enda ett med artig ordspill ja… kult.

 12. Flott bilde igjen der Rune !
  Ha en strålende uke

 13. You can say that again…

 14. BUT maybe! ;)))

  Stilig og morsomt!

 15. Du har ikke mistet evnen til å overraske! Stilig bilde – og morsomt ordspill!

 16. Ja,eller,Never say never again,hehe.Kjempeflott bilde!

 17. Never say never… you never now 🙂 Tusen takk for hyggelige og rosende tilbakemeldinger, setter stor pris på at ordspillene mine blir verdsatt. Bjørka er det fineste treet jeg vet om, og den kan studeres i evigheter, nesten sånn balsam for sjelen greie 🙂 Og så er neveren veldig flott til opptenning.

  Tusen takk for kommentarer 🙂

 18. Bildet er tatt med bare never eller…?? 🙂

  Forøvrig noe av det beste til å tenne opp et bål med.

 19. Ivar Ivrig: Ja, det er tatt med bare never 🙂 Ja, det er helt klart favoritt nr en til opptenning.

Comments are closed